Şimdi Ara

BİR MÜHENDİS MERCEDES BMW'ye BİNEBİLİR Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
5.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi hocam tabii ki tıp ile mühendislik aynı şekilde başlamıyor. Ancak boş bir mühendisin kazanabileceği para ayda 4000'i geçemez ki, 4000'i bulursa sakın o işi bırakmasın. Piyasanın çok içinde değilim ancak bu tıp ve mühendislik sektöründe tanıdığım bazı insanların sözleri olduğu için güveniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nytekrias

Şimdi hocam tabii ki tıp ile mühendislik aynı şekilde başlamıyor. Ancak boş bir mühendisin kazanabileceği para ayda 4000'i geçemez ki, 4000'i bulursa sakın o işi bırakmasın. Piyasanın çok içinde değilim ancak bu tıp ve mühendislik sektöründe tanıdığım bazı insanların sözleri olduğu için güveniyorum.

Babamın işyerindeki tanıdığı katarda çalışıyormuş yıllık 50 bin lira kazancı varmış 6 milyon dolara yazlık bakıyormuş. Bu nasıl para arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peder doç harita mühendisi karadeniz teknik çıkışlı 60 milyarlık arabaya biniyor 55 yaşında

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: Nytekrias

Babamın işyerindeki tanıdığı katarda çalışıyormuş yıllık 50 bin lira kazancı varmış 6 milyon dolara yazlık bakıyormuş. Bu nasıl para arkadaş

oralarda mühendislik çok degerli hocam avrupadan gidersen,hindistan,pakistandan falan gidersen aynı iş yapsanda senin aldıgının yarısını bile vermiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Peder doç harita mühendisi karadeniz teknik çıkışlı 60 milyarlık arabaya biniyor 55 yaşında

devlette mi çalışıyo
  • Evet üniversitede hala (devlet üniversitesi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Biner neden binmesin mühendis alsa diyelim 5 bin lira 3 binini arabaya ayırsa yılda eder 36 bin tl yaklaşık 5 yıl sonra alırsın.

@rapçi doktor hocam 5 yılda 6 yılda olsa 5 bin lira maaşa 100-150 binlik arabaya binileceğini sanmıyorum.
    Bugün polis, öğretmen bile 4 binden aşağı almıyor

sallama ziya o maaşlar nerde görülmüş

• Mr kardes her yerdesin

• Her sokakta en az 2 tane cla200-3.20-passat-a3 gibi arabalar var, bunlara mühendis binemiyorsa kim biniyor? Her sokakta mühendisten daha çok kazanan en az 2 kişimi var demek oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

türkiye'de gerçekleşmesi biraz zor olan eylemdir.
    (bkz:angelica bmw alacak)

Alcam kardes sıkıntı yok. Alnimizin teriyle kazandigimiz icin gec birikiyor.

• tamam

• Babam mühendis +200 bin araca biniyor. Imkansiz yok binersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

biliyorum hocam umarım istediğiniz gibi olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

biliyorum hocam umarım istediğiniz gibi olur

Tesekkur ederim hocam.

• üniversiteye göre değişir. 10 odtü'lü, bilkent'li mühendisten 6-7 tanesi biniyorsa, 10 dandik üni mezunundan 1 tanesi biner. Şimdi birileri kendini geliştirerörörör diyecek kesin

edit: ayrıca şahsen tanığım hiçbir mühendisin altında bmw, mercedes falan yok (itü'lü odtü'lü de dahil ama bunların max 5 yıl tecrübesi var yeni mezun hep)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 8 Mayıs 2016; 10:23:17 >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Nerede alıyor bunlar???

• 5 yıl sonra editlerim hangi arabaya bindiğimi ayrıca onemli olan islevi 300 binlik falan hikaye simdi 40 bine accord 2003 kullanıyorum taş gibi araba napıyım bmw yi mercedesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ele7en -- 8 Mayıs 2016; 10:42:24 >
  • Konu guzelmis arkadaslar Size bir sorum var bu sene sinava giricem bilkent endusturi veya odtu istyorum.Buralardan cikinca direk is bulubilir miyim ve kac k dan baslarim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef5bin

Konu guzelmis arkadaslar Size bir sorum var bu sene sinava giricem bilkent endusturi veya odtu istyorum.Buralardan cikinca direk is bulubilir miyim ve kac k dan baslarim ?

2. sınıfta iş bulursun ayda 20-30 bin lira falan alırsın
  • İyi bir muhendis ise BMW'nin CEO'su bile olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.