Şimdi Ara

BİR MÜHENDİS MERCEDES BMW'ye BİNEBİLİR Mİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
5.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

niye binemesin 5yıllık ortalama bir mühendis 5.000 tl civarı alıyo

Her turlu biner oncelikle boun itu odtu hacettepeyi bilkenti bitirde sonra dusunursun bmw lambo neyse artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sürekli telefon cart curt gibi ivir zivira para saçmıyorsan, evli de değilsen 1-2 sene içerisinde rahatça 5.20 veya benzeri araç alırsın. Araba almak sorun degil elindeki parayı tuttuktan sonra öğretmen de alıyor 3bin lira maaşı ile ama o zamanda yemek yemeye parası olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 8 Mayıs 2016; 17:03:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

Her turlu biner oncelikle boun itu odtu hacettepeyi bilkenti bitirde sonra dusunursun bmw lambo neyse artik

bende biner dedim zaten hocam
  • Kendi işini yapan mühendis kazanır tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Kardeş o dediğin okullardan bir şey olursa onların altındakiler de olur sonra onlar olursa onlar da olur iyi kesim ilk 10k lık kesim tecrübeliyim emin ol

Çok araştırdım bu meseleyi dediğinize katılmıyorum. itü odtü tabiki de daha iyi ama bu saydığım okullar da ilk 10 da. Ne yani 10k olamadık diye okumayalım mı demek istiyorsun

Kardeşim ben çok iyi yerlere gelme ihtimalinden bahsettim mesela odtü'de 100 kişiden 30-40 ı çok iyi yerlere geliyorsa hacettepe de 100 de 5-10 dur bu oran

Ege deu gazi de bu oran 0.1 o zaman

şunlara inanma linkedin e bak aselsan,havelsan gibi yerlerde bir sürü ege,gazi,deu mezunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef5bin

Konu guzelmis arkadaslar Size bir sorum var bu sene sinava giricem bilkent endusturi veya odtu istyorum.Buralardan cikinca direk is bulubilir miyim ve kac k dan baslarim ?

ingilizcen iyise okul ortalaman 3.0 den yukarı olursa kurumsal şirketlerde 4-5 bin tl den başlarsın
  • Hocam ciddi degilsindir heralde dogal olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef5bin

Hocam ciddi degilsindir heralde dogal olarak

değilim tabi. odtü endüstriden mezun olunca herkese aynı maaşı mı veriyorlar? 2500 ile başlayan da var 4000le de
  • quote:

quote:

quote:

iste bende onayladim konuyu acan arkadasa ithafen yazdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz ne okuyosunuz hocam nerde hangi üni

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

siz ne okuyosunuz hocam nerde hangi üni

Ifsa team affetmez uzgunum istanbulda

• Lise mezunuyum seneye ben bıle bmw veya mercedes alıcam. Azerbaycanda çok ucuzlar para nın yarısını bırıktırdım.

Edıt: yanı demek ısedıgım meslekle alakası yok böyle şeylerın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 8 Mayıs 2016; 18:14:36 >
  • mühendis olsam, aylık 5 bin kazansam, bmw veya mercedes için aylık 3 bin lira ayıracağıma 1.5 bin ayırırım focus falan alırım. tepe tepe de binerim. ikiside beni istediğim yere götürüyor, ikisi de yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyor. gidip pahalıya alıp aç dolaşacağıma, birşey olmasın diye rahat rahat kullanamayacağıma gider focus alırım kafamda rahat olur midem de.

• Hayatın anlamı iyi model arabaya binmek mi!!.. Arabadan önemli şeyler var...zaten mantıklı adam bankada 1 milyonu yokken 200 binlik araba almaz..tabi araba özel zevk değilse..fena kazanmıyorum,eşimde çalışıyor..lakin çok gider var..özellikle çocuklara gidiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Miu

Hayatın anlamı iyi model arabaya binmek mi!!.. Arabadan önemli şeyler var...zaten mantıklı adam bankada 1 milyonu yokken 200 binlik araba almaz..tabi araba özel zevk değilse..fena kazanmıyorum,eşimde çalışıyor..lakin çok gider var..özellikle çocuklara gidiyor..

Benim için o arabalara bakmak bile büyük zevk, tabi herkesin beklentisi farklı
  • Abi mühendis deģil bir muhasebeci bile işini iyi yapıyorsa binebilir ayrıca sen işini seviyorsan iyi yapıyorsan haram yemiyorsan binebirsinki mühendislik küçüksenecek bir meslek değil

• Saçma sapan sorular sormayın artık yeter, işi gücü iyi olan başarılı olan kazanır. Haa bu devirde torpilsiz adam kayırmasız kimse hiç bir yere gelemez o başka. Haram yemeden de o arabalara binen insan %20'dir en fazla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Biner neden binmesin mühendis alsa diyelim 5 bin lira 3 binini arabaya ayırsa yılda eder 36 bin tl yaklaşık 5 yıl sonra alırsın.

@rapçi doktor hocam 5 yılda 6 yılda olsa 5 bin lira maaşa 100-150 binlik arabaya binileceğini sanmıyorum.
    Bugün polis, öğretmen bile 4 binden aşağı almıyor

Babam ve annem öğretmen 4 alıyolarsa ben yarın kendime bi volvo s40 isteyim madem
    Adam kulaktan dolma bilgilerle hayatını sürdürüyor böylelerine inanmazdımda demekki gerçeklermiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok gerizekalıca sorular adlı konu dizisine hoşgeldiniz.
    Böyle bir soru var mı ya? Meslekler içinde doktorun iyi para kazanması daha kolaydır ama çok iyi bir mühendisi hiç bir meslek grubu yakalayamaz para anlamında, dünya daki büyük şirketlerin ceo ları doktor, öğretmen mi?
    İşini iyi yapan herkes iyi kazanır, işini iyi yapan öğretmen dahi çok iyi paralar kazanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Çok gerizekalıca sorular adlı konu dizisine hoşgeldiniz.
    Böyle bir soru var mı ya? Meslekler içinde doktorun iyi para kazanması daha kolaydır ama çok iyi bir mühendisi hiç bir meslek grubu yakalayamaz para anlamında, dünya daki büyük şirketlerin ceo ları doktor, öğretmen mi?
    İşini iyi yapan herkes iyi kazanır, işini iyi yapan öğretmen dahi çok iyi paralar kazanabilir

bunları zaten biliyorum amacım gözle görülür kanıtlarla genel bir fikir edinmek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.