Şimdi Ara

BİR MÜHENDİS MERCEDES BMW'ye BİNEBİLİR Mİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

beyler o değilde 2012-2013 2. el c180 alınır mı?

üni hediyesi olacak 80-90 bin liraya ne öneriyonuz?

DSG leon fr paket al sıfır.Veya Vw CC öneririm. Ha illa lüks olacak diyorsan Yeni kasa A3. Mercedes A B C serilerine çok önem vermiyor ucuz yollu araçlar.

hocam arabadan anlamam pek, dış görünüşü iyi olsun çok yakmasın yeter hem peder leon'a hayatta 90 bin lira vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Kendini gelişitirmiş nitelikli mühendisten bahsediyorum.
    Bu arada 150-200 binlik araçları kastediyorum

Patronunun iyi bir yardımcısı olursa patronun özel şoförünün sürdüğü arabada arka koltuğa oturma şerefine nail olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 9 Mayıs 2016; 9:04:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

türkiye'de gerçekleşmesi biraz zor olan eylemdir.
    (bkz:angelica bmw alacak)

Alcam kardes sıkıntı yok. Alnimizin teriyle kazandigimiz icin gec birikiyor.

İmzanızı uygulamaya koymadınız anlaşılan
  • 3 ve c serisine binebilirsen Mutlu olursun:(

• Ben hukuk okuyorum broadway kullanıyorum ona ne olucak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miu

Hayatın anlamı iyi model arabaya binmek mi!!.. Arabadan önemli şeyler var...zaten mantıklı adam bankada 1 milyonu yokken 200 binlik araba almaz..tabi araba özel zevk değilse..fena kazanmıyorum,eşimde çalışıyor..lakin çok gider var..özellikle çocuklara gidiyor..

Benim için o arabalara bakmak bile büyük zevk, tabi herkesin beklentisi farklı

Gerçekten iyi bir mühendis olursan, BMW ye Mercedes e değil, kendi tasarladığın arabaya binersin..
  • Apartmanda 2 tane makina mühendisi var ikiside mesleğinde dikiş tutturamadı, birisi doblo'ya biniyor diğeri fiesta'ya zar zor geçiniyorlar

Mühendislerde de işinde usta olmuş ve kendini kanıtlamış olanlar iyi maaş alır ve bmw mercedes'e binebilir. Fakat her sene binlerce mühendis mezun oluyor bunların kaç tanesi iyi ki ? kime sorsak oğlum/kızım şu mühendisligi okuyor diyor ortalıkta teknikerden ara elemandan çok mühendis var doğal olarak mühendise olan ihtiyaçta doyum noktasına ulaşmış bu yüzden mühendislerden çok iyi olması isteniyor

Ama 20 bin lira maaş alan mühendiste gördüm. Bmw mercedes değil adamın altında maserati vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandidas22

Apartmanda 2 tane makina mühendisi var ikiside mesleğinde dikiş tutturamadı, birisi doblo'ya biniyor diğeri fiesta'ya zar zor geçiniyorlar

Mühendislerde de işinde usta olmuş ve kendini kanıtlamış olanlar iyi maaş alır ve bmw mercedes'e binebilir. Fakat her sene binlerce mühendis mezun oluyor bunların kaç tanesi iyi ki ? kime sorsak oğlum/kızım şu mühendisligi okuyor diyor ortalıkta teknikerden ara elemandan çok mühendis var doğal olarak mühendise olan ihtiyaçta doyum noktasına ulaşmış bu yüzden mühendislerden çok iyi olması isteniyor

Ama 20 bin lira maaş alan mühendiste gördüm. Bmw mercedes değil adamın altında maserati vardı

Kesinlikle katılıyorum, Türkiye'de 50'den fazla üniversite kesinlikle gereksiz... En fazla 50 üniversite olması gerkirken 193 tane var...

50 üniversite olacak ve bunlar da bölümlere ayrılacak, sağlık üniversitei, teknik üniversitesi, güzel sanatlar üniversitesi falan diye... Teknik üniversite açmış,içinde tıp var, hani lan teknik üniversiteydi... Veya tam tersi tıp alanında gelişmiş bir üniversite ısarla teknik alanlar açıyor... Ulan biüniversite olun önce, meslek edindirme kursu olmayın.... 193 üniversite olursa 1 tane iyi mühendis, doktor, diş hekimi, eczacı vs. her ne haltsa yetiştiremezsin işte...

Bir de deli kontenjanlar var, yüzlerce kişilik sınıflar... Eskiden olsa üniversite bitirene karizmagözüyle bakılıyordu şimdi üniversiteyi kazanamayan adamı döverler resmen... Her meslek lisesi mezunu üniversite okursa ee nasıl tekniker bulacağız?

Şuan ben tekniker sıkıntısı oldğu için 4bin maaşla tekniker ararken bulamazken, üniversite mezunları asgari ücretle sekreterlik için başvuruyor... Bir diş hekimi arkadaşım devlette çalışmak için KURAYA başvuruyor(oha lan resmen "sen gel, sen gel, sen gelme ulan" muhabbeti) terör bölgelerinibile yazıyor, genel kurayı dahiişaretliyor çıkmıyor... Çilingir kapı açmaya 200 lira isterken, doktorlar kendi yerlerinde hakları olan 50 lira olan muayene ücretini alamadığı için özel hastaneler tarafından sömürülüyor(ve patron eliyle halk sağlığı ile oynanıyor)... Eczacı arkadaşlar satamadan fiyatları düşer zarar ederiz korkusuyla korkusuyla reçete geldikçe ilaç alıp hastalara ulaştırıyor...

Bu yani gelişmiş ülke olmak.... Eğitim sıfır, hiçbirşey yapamıyor, yetişmiş eleman aç, işsizz... Mahkemelrde davacıdan çok avukat var, ücretsiz danışmanlık yapıyor, belki bir duruşmadan 50lira kazanırız telaşıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 9 Mayıs 2016; 10:39:32 >

• Mühendis var adam rezidance planı çiziyor. Mühendis var sokak arası müteahitlere iş yapıyor.

Mühendis var adam mercedes BMW modellerini tasarlıyor. Mühendis var adam el arabası tasarlıyor.

Kazandığı para ne kara iyi iş yaptığı ile alakalıdır. Sonuçta ;

Mühendis var 3000 TL kazanıyor, Mühendis var tek imzası 10 000'lerce lira ediyor.
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    bi mühendiste öyle toto olmadığı için binemez.
  • Hay Mercedes'iniz, BMW'niz batsın görgüsüz, gösteriş meraklısı cahiller.

• Bizim şirketin fabrika müdürü makine mühendisi 20 yıldan fazladır burda çalışıyor. 11000 civarı maaşı var. Şirketin verdiği Citroen C5 e biniyor. Parası olsada gidip 150-200k arabaya vereceğini sanmam hiç.

Patronda ise BMW 7.30 ve Mercedes CLS var. İlk çıktığı sene almıştı cls yi arabanın tipine bakarak ilk sene trafik cezası bile gelmemişti. normalde her ay 4-5 tane geliyor. O sıralar milletvekili sandılar galiba hiç ceza gelmemişti.

Mühendislik müdürümüz var 5 bin civarı alıyor. oda Opel HB kasa arabaya biniyor. :D

Sadece maaş odaklı düşünürsek Türkiye'de zor açıkcası. Ancak dışarıya özel çizim,kalıp tasarımı, makine çizimi vs. yaparsanız sürekli 4-5 sene sonra 500-600k lık araçlar hayal değil.
  • 6. Meslek yılım peugeot 301 e biniyorum 1.6 tüplü ama full :)
  • Evi varsa biner . Muhendisim evim yok arabam 65000 tl degerinde. Cok sukur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biner neden binmesin
     BİR MÜHENDİS MERCEDES BMW'ye BİNEBİLİR Mİ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Kardeş o dediğin okullardan bir şey olursa onların altındakiler de olur sonra onlar olursa onlar da olur iyi kesim ilk 10k lık kesim tecrübeliyim emin ol

Çok araştırdım bu meseleyi dediğinize katılmıyorum. itü odtü tabiki de daha iyi ama bu saydığım okullar da ilk 10 da. Ne yani 10k olamadık diye okumayalım mı demek istiyorsun

kardeşim dediğin okullar odtü bilkent'in biraz yanına yaklaşabilseydi şuan lys yerine, ünide finallere çalışıyor olurdum. Ben de az araştırmadım bu konuyu geçen yaz. Çok uç hedeflerin varsa onları unut, onun dışında işini iyi yaparsan her şekilde paranı kazanırsın, sivas makina mezunu olup ayda 10 bin lira kazanan da duydum ama benim için prestij önemli. Bak en basitinden aselsan ar-ge, tasarım mühendisliği gibi pozisyonlara torpilin olsa bile ege, ytü mezunlarını almaz (kaynak sağlam). Akademisyen olmak, ABD'ye gitmek, aselsan gibi bir firmada çalışmak gibi idealist hedeflerin varsa 2. seneye kal. Fakat o tarz bir şey istemiyorsan ege'yi yaz gitsin.

Senin mühendislikten beklediğin ne?

Aselsan değilde, mercedes gibi otomotiv firmalarında özellikle arge mühendisliği. Bu konumda ytü lü gördüm ama diğerlerini bilmiyorum.
    Akademisyenli kesinlikle düşünmüyorum.

Kardeşim bu trolü dinleme ege iyidir ve iyi referans olur.Yüksek ortalaman falan varsa genç yaşta da aselsana falan girersin diğer türlü tecrübe isterler ki niye her konuda referans aselsan onuda anlamıyorum sanki ülkede başka kurum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Kardeş o dediğin okullardan bir şey olursa onların altındakiler de olur sonra onlar olursa onlar da olur iyi kesim ilk 10k lık kesim tecrübeliyim emin ol

Çok araştırdım bu meseleyi dediğinize katılmıyorum. itü odtü tabiki de daha iyi ama bu saydığım okullar da ilk 10 da. Ne yani 10k olamadık diye okumayalım mı demek istiyorsun

kardeşim dediğin okullar odtü bilkent'in biraz yanına yaklaşabilseydi şuan lys yerine, ünide finallere çalışıyor olurdum. Ben de az araştırmadım bu konuyu geçen yaz. Çok uç hedeflerin varsa onları unut, onun dışında işini iyi yaparsan her şekilde paranı kazanırsın, sivas makina mezunu olup ayda 10 bin lira kazanan da duydum ama benim için prestij önemli. Bak en basitinden aselsan ar-ge, tasarım mühendisliği gibi pozisyonlara torpilin olsa bile ege, ytü mezunlarını almaz (kaynak sağlam). Akademisyen olmak, ABD'ye gitmek, aselsan gibi bir firmada çalışmak gibi idealist hedeflerin varsa 2. seneye kal. Fakat o tarz bir şey istemiyorsan ege'yi yaz gitsin.

Senin mühendislikten beklediğin ne?

Aselsan değilde, mercedes gibi otomotiv firmalarında özellikle arge mühendisliği. Bu konumda ytü lü gördüm ama diğerlerini bilmiyorum.
    Akademisyenli kesinlikle düşünmüyorum.

Kardeşim bu trolü dinleme ege iyidir ve iyi referans olur.Yüksek ortalaman falan varsa genç yaşta da aselsana falan girersin diğer türlü tecrübe isterler ki niye her konuda referans aselsan onuda anlamıyorum sanki ülkede başka kurum yok.

Yok hocam baktım her şirkette illaki ege veya deu mezunu oluyor. Mercedes de göremedim ama olur illaki, kocaeli yeditepe girebiliyorsa ege deu iyte hertürlü girer

• quote:

quote:

quote:

DSG leon fr paket al sıfır.Veya Vw CC öneririm. Ha illa lüks olacak diyorsan Yeni kasa A3. Mercedes A B C serilerine çok önem vermiyor ucuz yollu araçlar.

hocam arabadan anlamam pek, dış görünüşü iyi olsun çok yakmasın yeter hem peder leon'a hayatta 90 bin lira vermez.

Sıfır alacaksan leon en iyi seçenek golf ile birlikte. Ki leon un görünüşü golf u katlar. Ha yok ikinci el de olur diyorsan Yeni kasa A3 al sportback olandan. Veya 116D yeni kasa düşünebilirsin ikinci el az kullanılmış.

• quote:

quote:

quote:

Az daha ekleyip 2. El 316i

• binemez. çünkü arabaları doktorlar yapıyor. tüm sanayi işleri de siyasetçilerin. müdürlerin hepsi işletmeci. iktisatçılar da nobel filan alıyorlar.

mühendisler sadece masa başı iş yapabilir. en fazla aylık 3000tl maaş alabilirler. daha fazlası yasak onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 9 Mayıs 2016; 20:27:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.