Şimdi Ara

Bir MUSALLAT vakası +21

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
7
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar ister okuyun ister okumayın bu olaylar gerçektir. takip edecek arkadaşlar varsa bu uzun bi hikaye kimse kısa bişey beklemesin.

soğuktu, çok soğuktu... Bizim evin 2 alt mahallesinde tenha bi park var orda sigara içiyordum bir kış vakti. Tir tir titrerken bi yandanda tanıyan çıkmaz inşallah diye etrafa bakınıyordum. Yaşım 18 idi o zamanlar. Annem babam bilmiyordu sigara içtiğimi. Her neyse parkta kimse yoktu sadece uzaktan havlayan itlerin sesi geliyordu. korkmamak içinde açmıştım Neşet babayı o zülüf dökülmüş yüze diyordu ben efkarlanıyordum. Sonradan sonraya karşıda bir karartı belirdi. Hemen sigarayı arkama sakladım ama bi yandanda tırsıyordum acaba tanıdık biri mi diye. Bana yaklaştıkça iyice korktum ama bi yandanda bişey yapamadım. Bi an kaçsam mı diye düşünürken ''ateşini rica edebilir miyim'' dedi. Ohhh dedim çok şükür tanıdık değilmiş. Ateşi aldı sigarasını yaktı ve sonra müsait misin bende oturabilir miyim? dedi. Tabi gel gardaş otur dedim. Sonra laf lafı açtı. Bi yandan konuşurken simasından ne ayak la bu ? diye geçirdim içimden. Dikkatli baktığımda sebebini bilmiyorum ama gözlerine bakamıyordum. Çok rahatsız edici bakışları vardı. 20yaşlarında gençti. Hayırdır kardeşim bu saatte buralar tenha olur ne işin var diye sorduğumda verdiği cevap çok manidardı ''seninle konuşmak için''. Lan hayır mı demeye kalmadan şaka şaka öyle bi hava alıyım diye çıktım dedi. Ama bayağı muhabbet etmiştik. Adı Efsundu. Kardeşim o nasıl isim diye sorduğumu hatırlıyorum. Manası sihir,büyü demek Kuranda geçiyormuş diye cevap verdi. Öyle isim mi olur lan diye geçirmiştim içimden. yanında poşet vardı. İçinde ne var diye sorduğumda ise çorba dedi. Parka çorbayla niye geliyon kardeşim berduşmusun dedim gülerek. Yok annemgil memlekette teyzemden aldım bunu eve götürüyodum senle karşılaştık dedi. sonra acti poseti iciyordu agir agir. cok guzel istersen bi kasik ic dedi. Tamam diyerek bi kaşık aldım ama almaz olaydım ne biliyim böyle çok katıydı tarhana çorbasının kıvamı tutmazsa çok kötü olur onun gibiydi. Hemen tükürmüştüm ''gardaş bu ne la işkembe çorbası mı bu vallaha b*k tadı geliyo dedim'' Güldü işkembe çorbası dedi. t tükürmüştüm ama kusmuk geliyordu kusacak gibiydi ağzımın tadı bi hoş oldu. Bildiğin b*k gibiydi.

Ara ara sessizlik oluyordu. Bu sessizlikte onu dikizliyordum. Tuhaf hareketleri vardı tikli gibiydi. neyse dedim içimden. 1 sigara daha yaktım bittikten sonra kardeşim allaha emanet ol ben gidiyorum dedim. Tamam yarın akşam görüşürüz dedi. Hadi eyvallah deyip giderken bi dakka lan yarın akşam görüşürüz derken ne demek istedi dedim. Ben her akşam o parka gider sigaramı içer eve gelirdim. Onumu kastetti acaba dedim kastettiyse bile nerden biliyordu benim oraya gideceğimi. Her neyse lan dedim eve geldim vurup kafayı yatmıştım. Bu başlangıçtı sadece bi başlangıç asıl olaylar ondan sonra başlayacaktı. Bi anda tüm hayatımı etkileyecek korku nöbetleri başlıyordu benim için. part 1 son

Part 2

klasik bi pazar günüydü benim için. geç kalktım akşama kadar pc oynadım. Akşam olunca yine her zamanki gibi parka çıkıp sigaramı içecektim. Size biraz parktan bahsedeyim. Parkın benim için asıl önemli yanı çamlık dediğimiz kuytu bi yer vardı etrafı çam ağacıyla çevrili. Yani ben sigara içerken kimse görmeyecekti. her neyse çamlığa doğru gittim. çakmağı çakmakla beraber hastir lan dedim. Dün Efsunla oturdğumuz bankın üstünde b*k duruyodu. Ama insan dışkısı değildi hayvan dışkısıydı. Allah allah dedim gecenin bi vakti kim gelip mıçmış lan buraya diye geçirdim içimden. Neyse dedim başka banka gittim. Sigarayı yaktım içerken karşımda bi karartı. İnşallah tanıdık çıkmaz dedim sigarayı arkama koydum. babam bi görse valla bahçe hortumuyla döverdi beni ondan bu kadar tırsıyodum. Sonra yaklaştı iyi akşamlar dedi. Bu Efsunun sesiydi. Vaktin varmı biraz muhabbet edelim dedi. Tamam dedim. Neyse koyuy o açtı laf lafı açtı. Bu adam benim prototipim gibiydi. Ben neyi seviyorsam oda onu seviyordu ben neyi sevmiyorsam oda onu sevmiyordu. bunları ilk o söylüyodu. ben söylesem vay yavan herif bana yalanmaya çalışıyo dicem ama yok. Her neyse lafın arasıdna Efsun dün oturduğumuz yere mıçmışlar lan dedim. Hadi lan dedi valla hemde köpekler etmiş galiba dedim. tebessüm eti. Bende senmi yaptın lan yoksa dedim gülerek. Bu sefer o tebessüm pis bi gülüşe dönüştü hani şeytani gülüş derler ya tam tabiri. Dün yerken öyle demiyodun ama dediği an beynimden vurulmuşa döndüm. Dün yediğim iğrenç çorba bugün gördüğüm o pis manzara Efsunun bu lafı. Noluyo lan dedim içimden. Efsuna öyle bi baktım ki Ciddi misin dedim yumruğumu sıkarak. Mantıklı düşünemiyodum o an. Sonra eliyle omzuma hafifçe vurarak yok lan manyak mısın dedi. Rahatladım. Sonra dedim ben gidiyorum hadi allaha emanet dedim. Tamam dedi görüşürüz yarın. Noluyo lan dedim yüz verdik astar isteme işte. Adama kanım ısınmıştı ama kim bilmiyordum. Hem bugünkü lafı beni düşündürüyordu. İstemeyerek görüşrüz dedim. Eve gittim banyoya girdim malum işi yaptım sonra yatttım. O gece öyle bi rüya gördüm ki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucasu -- 2 Şubat 2014; 2:37:36 >

• Okumayın prototip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan takip edebilrisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucasu -- 2 Şubat 2014; 2:18:48 >
  • çarpıldım beyler okumayın
  • Yav yaz gitsin işte, konuya bağlama, okuyup geçelim.
  • Göz atıcam
  • Cok guzelmis takip seri devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Yav yaz gitsin işte, konuya bağlama, okuyup geçelim.

usta oyle anlatsam kimse bisiy anlamaz hem 5 sene gecmis olayin ustunden hatirladigim kadariyla yaziyorum.

• Önlerden yerımızı alalım tutabilir. Bu saatte okumaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsun kiz olsa daha ilgi cekici olabilirdi

• burdan takip edebilirsiniz.

• devamı yazmalısın bence ben okurum üşenmem yaş 15 ama merak işte naparsın
  • Gece geçez okunmaz. Zaman kaybı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim sonunu yazana kadar takipteyim flood olmasın diye başka mesaj atmayacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.