Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
110.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Y!g!T
    Resim koymus. Anlattigi seyler de ortada. Hicbiri de mantikdan uzak degil yasanacak seyler. Ben 6 ay da bir gozukuyorum zaten ama senin yarini beklemeden su anda gitmen lagzim. Yoksa bu kafayla ...

Ve sende bu resimlere inandın..

Seninle tartışmak istemiyorum.Yaşım senden iki kat büyüktür.Ve burada yazılanların hepsi palavra..Hatta amerikalıların deyimiyle söyleyim..Bullshit.Bunu görebilmek tecrübeli bi insan için hiç zor değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ptah:

quote:

Resim koymus. Anlattigi seyler de ortada. Hicbiri de mantikdan uzak degil yasanacak seyler. Ben 6 ay da bir gozukuyorum zaten ama senin yarini beklemeden su anda gitmen lagzim. Yoksa bu kafayla ...

Seninle tartışmak istemiyorum.Yaşım senden iki kat büyüktür.Ve burada yazılanların hepsi palavra..Hatta amerikalıların deyimiyle söyleyim..Bullshit.Bunu görebilmek tecrübeli bi insan için hiç zor değil.

Yasim 22. Eger yasin benden en az 2 kat fazlaysa 44+ sin. Yasini basini almis olman lagzim. Uzun senedir de Amerika da yasiyorum. Soyledigi seyler mantik disi degil. Bence burda yok yasim senden 2 kat fazla yok tecrubeliler icin anlamasi hic zor degil diyerek show yapiyorsun baska bir sey degil.

• Peki Sizi inandirmam icin ne yapmam lazim? Sadece soyleyin ben cevaplayacagim
    quote:

quote:

• Beni inandırmak zorunda değilsin..Ama istiyorsan şöyle bir şey yapabiliriz..
    Bir kağıda Contranarya yazıp Amerikada okulun önünde bu kağıtla birliktefotoğraf çek.REsminde bana özelden yolla.Eğer bunu yaparsan bütün forumdan özür dilerim..Bende senin gibi topic açarım..

Bunu yapamayacağını biliyorum sana şunu tavsiye ediyorum..Yaşadığın hayattan mutlu değilsen,kafanda kurduğun hayellere taraftar arama.
    quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Peki Sizi inandirmam icin ne yapmam lazim? Sadece soyleyin ben cevaplayacagim
    quote:

quote:

• Konu içi tartışmalarımızı yerinde ve düzeyli tutar, başkalarına hakaret edecek kelimeler kullanmazsak sevinirim.
  • yalan söylediğini nasıl anladın bizede açılklar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mghector22 -- 19 Şubat 2008; 4:40:01 >
  • Yarin forumda o fotograf.
    quote:

Beni inandırmak zorunda değilsin..Ama istiyorsan şöyle bir şey yapabiliriz..
    Bir kağıda Contranarya yazıp Amerikada okulun önünde bu kağıtla birliktefotoğraf çek.REsminde bana özelden yolla.Eğer bunu yaparsan bütün forumdan özür dilerim..Bende senin gibi topic açarım..

Bunu yapamayacağını biliyorum sana şunu tavsiye ediyorum..Yaşadığın hayattan mutlu değilsen,kafanda kurduğun hayellere taraftar arama.
    quote:

Peki Sizi inandirmam icin ne yapmam lazim? Sadece soyleyin ben cevaplayacagim
    quote:

quote:

• Shadow_shooter Contranarya'nin ip adresine bakip ip numarasinin Turkiyeden mi yoksa Amerikadan mi oldugunu soyleyebilir. Boylece resim koymaya bile gerek kalmaz.
  • tuttum bu topiği.....
  • Haklisin. Keske bunlari konusmaya bile gerek kalmasaydi ama saglik olsun ip adresi cozumu sanirim inandirici olur yeterince
    quote:

Shadow_shooter Contranarya'nin ip adresine bakip ip numarasinin Turkiyeden mi yoksa Amerikadan mi oldugunu soyleyebilir. Boylece resim koymaya bile gerek kalmaz.
  • Ben şu an İzmir'deyim.İstesem kendimi Afganistan'da gösteririm ip adresi ile.

Hatta tor serverina girip dünya turu atarım.Ip adresi değil fotoğraf gönder yarın,anlaşmayı bozmak yok Bu forumda her 100 kişiden 99 u bu yazılanlara inansın ben yine inanmam..Neyse sevgili Contranarya yarın çekip yollarsın benide utandırırsın.
    İyi forumlar.
  • Haklisin. Peki yarin cekiyorum sirf sizi inandirmak icin. Keske boyle bi karalamayi topic uzerinde yapmayip pm ile belirtseydiniz ve bu isteklerinizi o yolla yerine getirseydik. Ama saglik olsun oldu bi kere
    Sizede iyi forumlar umarim sozunuzun erisinizdir.
    Edit: Ayrica sizden ' Donanım Haber'de unutulmaz anlar :D ' Adli topicdeki mesajinizi editlemenizi istiyorum az once gordum ve yakistiramadim.. Emin olmadan nasil boyle davranabiliyorsunuz anlam veremiyorum.
    Bu arada bugun aramiza katilmissiniz. Dh forumlarina hosgeldiniz demek istiyorum
    quote:

Ben şu an İzmir'deyim.İstesem kendimi Afganistan'da gösteririm ip adresi ile.

Hatta tor serverina girip dünya turu atarım.Ip adresi değil fotoğraf gönder yarın,anlaşmayı bozmak yok Bu forumda her 100 kişiden 99 u bu yazılanlara inansın ben yine inanmam..Neyse sevgili Contranarya yarın çekip yollarsın benide utandırırsın.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 19 Şubat 2008; 5:07:23 >

• quote:

Haklisin. Peki yarin cekiyorum sirf sizi inandirmak icin. Keske boyle bi karalamayi topic uzerinde yapmayip pm ile belirtseydiniz ve bu isteklerinizi o yolla yerine getirseydik. Ama saglik olsun oldu bi kere
    Sizede iyi forumlar umarim sozunuzun erisinizdir.
    Edit: Ayrica sizden ' Donanım Haber'de unutulmaz anlar :D ' Adli topicdeki mesajinizi editlemenizi istiyorum az once gordum ve yakistiramadim.. Emin olmadan nasil boyle davranabiliyorsunuz anlam veremiyorum.
    Bu arada bugun aramiza katilmissiniz. Dh forumlarina hosgeldiniz demek istiyorum
    quote:

Ben şu an İzmir'deyim.İstesem kendimi Afganistan'da gösteririm ip adresi ile.

İyi forumlar.

@Contranarya
    anladığım kadarıyla arkadaş birinin fake i muhtemelen daha önce forumda sizinle tartışmıs biri olabilir

• her nekadar gavur milleti olsada bazı özellikleri taktir etmeye değer ama ne yazıkki biz batının ahlaksızlığını ilericilik diye aldık yazık gençliğe adamlara helal olsun ama sürekli okuyorlar avrupada 1 kişiye yılda ortalama 15-20 kitap düşerken bizde 7 kişiye 1 kitap düşüyo ayrıca seni tebrik ediyorum kardeş yazın güzel olmuş çok doğru tespitler bunlar ayrıca kişiliğini kaybetmemiş olman da sevindirici bir çok arkadaşım oralara gitti geldi tanıyamadık
  • Kardeşim hoş geldin..
  • 25. Wallstreet e gitmeden geri gelme başka bir dünyadır..He ayrıca gece dışarı çıkıyorsan olabildiğince ücre köşelerde dolaşfantazimdir bu benim
  • Çok gsl yazı arkadaşım saol.Ordaki arkadaşlarına Selam söylersin
  • quote:

quote:

quote:

Tamamen kolpa bir topic..Konuyu açan arkadaşın ruh sağlığında problemler olduğunu düşünüyorum..Sürekli yalan söylüyosun bu senin için iyi değil .İnandırıcılıktan kesinlikle uzaksın.

Doktora gozuk. Beyninde ciddi problemler oldugunu dusunuyorum.

Sende gözüksen iyi edersin.Konuyu açanın yalan söylediği ortada.

Niye bu kadar önyargılısınız be kardeşim ya adam gitmiş işte allah allah kafasından mı yazmış onca şeyi

• Contranarya
    kendini üzme elbetteki kıskananlar olacak oraya gidemediği için gidemiyeceği için seni üzmeye çalışanlar olabilir takma kafana bak dalgana

1 sene sonra yanında olmak dileği ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 19 Şubat 2008; 13:31:43 >
  • Sercanı tanıyan bilir zaten. Böyle muhalefet olacaklarla muhattap olmaya bile gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.