Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
110.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polemiğe girmeyin beyler..arkadaşımızın anlattıklarını inanmayan varsa girmez konuya olur biter..
  • Sinif ortaminda cekilmis bir kac foto... umarim yeterlidir ? kendi kendime guluyorum seni inandirmak icin bu yola gittigim icin
    Simdi verdigin sozleri tutma zamani sanrim?

• quote:

Orjinalden alıntı: :ptah:

Bırak bu ayakarlı contra..Sen nerdesin ondan haber ver.

yeterince rezil oldun. daha ne sacmalıyorsun.
    daha fazla rezil olmadan ikile bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ptah:

Bırak bu ayakarlı contra..Sen nerdesin ondan haber ver.

uza kardeşim arızamısın ulaşamadığın şeylere çamur atma.boyunu görelim.
  • [Deleted by Admins]
  • Sinif ortami fotograflari var elimde @nET simdi tenis idmanina gitmem lazim aksam gelince ilk isim o olucak soz-)
    quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Contranarya

Ya şu sınıf ortamının resimlerini çok merak ediyorum. Ortamı çeksene 1-2 tane
  • sen ne okumaya gittin lisemi üniversitemi anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cartman

sen ne okumaya gittin lisemi üniversitemi anlamadım

Gördüğüm ve Okuduğum kadarı ile Lise de Şu An Arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel.Espaso -- 19 Şubat 2008; 23:46:51 >
  • Dostum helal olsun iyi kapak yapmışsın Burda okurken çok kıskandım seni inanır mısın hergün öss korkusuyla nasıl yaşadığımı ben de bilmiyorum keşke öyle bir imkanım olsa da gelebilsem ama maddi açıdan ve şans olarak imkansız gibi birşey... Baksana sistem yine değişmiş burda bakalım nasıl girecez össye yerinde olmak isterdim doğrusu, aslında daha zamanım var denemek için ama sanmıyorum olacağını birkaç arkadaşım denemeden vazgeçtiler sınavdan bir gün önce
  • Türk Önyargısını kaldırmaya çalıştığın için teşekkür ederim arkadaşım. Umarım Amerikalı kardeşlerimiz Türkiye'nin Suriye yada Irak olmadığını çabuk anlar.
    Müslüman kavramınıda doğru öğretmek lazım tabi. Bu yöndeki tutumun için çok teşekkür ederim. Hayatında başarılar dilerim
  • Ptah adam resim koymus daha ne istiyorsun ;) Sozunun eri ol da ozur dile. Contranarya yaziyor . Dh yaziyor. Vermis cocugun birinin eline cekmis fotoyu. Diger fotoda Amerika Bayragi gozukuyor. Siniflarin Amerika da oldugu acik.( Zamaninda ben de gittim klasik bir sinif) Yani sozunun eri ol ozur dile. Ya da ben adam degilim verdigim sozleri tutmam de. Gerci adam olmadigini zaten biliyoruz kufurlerin sayesinde ;)
  • adam konunun içine etti bu fakelere bir çözüm bulunmalı
  • Edit..

Tesekkurler Saltuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 20 Şubat 2008; 0:46:47 >
  • Tamam arkadaşlar sakin olalım, sınırsız uzaklaştırıldı.
  • Yahu böyleleri yok mu pcnin arkasından konuşanlar ulan sinir etti durduğum yerde beni birde iki katı yaşı varmış
    Arkadaşlardan özür dilerim biraz dağıldı şu pislik herif yüzünden konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

Yahu böyleleri yok mu pcnin arkasından konuşanlar ulan sinir etti durduğum yerde beni birde iki katı yaşı varmış
    Arkadaşlardan özür dilerim biraz dağıldı şu pislik herif yüzünden konu

2 katini birak 0.2 kati oldugunu bile sanmiyorum. Neyse konuyu daha fazla dagitmayalim. Tekrar tesekkurler Saltuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 20 Şubat 2008; 0:49:28 >
  • Neyse...
    Contranarya arkadaşım acaba hangi yöntemle gitti o kadar okudum ama bulamadım toefl değil o üni. peki lise için hangisine girilecek?
  • Lise icin herhangi bir sinav almiyorsun. Buraya geliyorsun burda okullara giriyorsun. Ingilizcesi kotu olanlar icin ESL(English Second Language - Yani Ingilizce 2. dil) dersleri oluyor. Ingilizceni toparlayana kadar Esl aliyorsun. Ingilizceni hallettikten sonra normal ogrenciler gibi ayni derslere giriyorsun. Esl alirken de Matematik , Beden , Fen , Tarih gibi dersleri de normal ogrencilerle beraber aliyorsun. Eger herhangi bir sorunun falan olursa Esl de yardim ederler zaten. Tum bunlari yaptiktan sonra lise sonda Toefl sinavini aliyorsun o sinavi gecersen Ingilizcenin yeterli oldugunu soyluyorlar ve istedigin bir universiteye giriyorsun.

Simdi disari cikmam lagzim eve gelince baska sorulariniz olursa cevaplarim.
  • Başarılar dilerim... (:

Beyaz Adam

...

Beyaz adam
    özgürlük adına
    dev bir kadın heykeli dikti
    doğu denizinin kıyısına
    ve her gece
    altında dans ettiğimiz yıldızları
    bayrak diye tutsak etti
    bir bez parçasına

Beyaz adam
    özgürlük gibi adaleti de
    bir kadın heykeliyle simgeledi
    ama elinde terazi tutan
    zavallı kadın
    gözleri bağlı olduğu için
    kendisine tecavüz edenin
    kim olduğunu göremedi...

Sunay Akın

Özgürlük

Adalet

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.