Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
110.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazını baştan sona sıkılmadan okudum o kadar samimi yazmışsınki aklımın ucundan bile geçmedi sallama ihtimali zaten fotolar ile kanıtlamışsın o arkadaşa benden Bu arada bizim ttnet den oradaki kimseye bahsetme Başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scopus -- 20 Şubat 2008; 1:25:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scopus

Yazını baştan sona sıkılmadan okudum o kadar samimi yazmışsınki aklımın ucundan bile geçmedi sallama ihtimali zaten fotolar ile kanıtlamışsın o arkadaşa benden Bu arada bizim ttnet den oradaki kimseye bahsetme Başarılar...

O arkadaş şimdi resimlere photoshop der ama diyemez yedi bir güzel.

• ya bende ilginçtir japonyaya acayip bi biçimde gitmek istiyorum şuanda lise 1 deyim lise 2 geççektim kısmet olmadı ama derslerime manyak biçimde çalışıyorum şuanda senin hesap makinesi olayını duyunca bide 5. sınıf dersiymiş lisedekiler ben hayli hayli yaparım dedim şimdi lise bitirdikten sora trdeki üni sınavına girmeden oraya gitmek mümkünmüdür yada üniversitelerin değişim programı ile gitsek dahamı yararlı olur bu konuda bi cevabını isticektim konuları sürekli takip edemiorum cevabı pm olarak yazarsan çok sevinirim
    teşekkürler
  • Cok tesekkur ederim destekleriniz icin arkadaslar maalesef boyle insanlar cikabiliyor arasira artniyetli.. Ben ne kadar seviyeli davrandiysam o kadar aksi cevaplar aldim ama saglik olsun geregi yapildi
    Buraya gelmek icin 2 yazili(ISE adli firmanin duzenlemis oldugun kendi bunyelerinde profeyonel bir dil sinavi) gectim ve ustune mulakati verdim..Mulakatta genel kulturden tutun kisisel bilgilerinize kadar kelime dagarciginizi ve cumle kurma bilginizi olcen sorular soruyolarlar yani cok kolay olmadi ama sonucta basardik bunlarin yani sira ders notlarinin belli bir not ortalamasindan dusuk olmamasi, kesinlikle zayif not olmamasi ve sinifta kalinmamasi gerekiyor... Bunlardan sonra sizi oryantasyona aliyorlar, gidip gelmis tecrubeli ogrencilerin dilinden gecirdikleri iyi kotu gunleri dinliyorsunuz ve birnevi onhazirlik yapmis oluyorsunuz daha sonra skintili vize gunleri basliyor basvuru formlarinin telasiydi oydu buydu derken bakmissiniz ki o zorlu donemecin meyvelerini almissiniz...
    Ama sizlere sunu soyleyeyim bir bu kadar is daha verselerdi sinavdi belgeler evraklar ve bunun gibi stresli isler bir o kadarini daha yapardim...Cunku insan hedefi dogrultusunda bir seyin pesinde olunca o kadar zevk aliyor ki yaptigi isten o bosa ugrasmadiginizi bilmek gelecekteki gunlerin hayalini kurmak bile yetiyor insana umarim anlatabilmisimdir
    Siz siz olun hayallerinizin pesinden gidin sakin ha sakin umutsuzluga kapilmayin elbet bir gun emeklerinizin karsiligini alirsiniz...
    Cok cok tesekkur ediyorum hersey icin sizlere burda bana oylesine moral verdiniz ki anlatamam.. Tekrar deme geregi hissediyorum, burada bizlerin durumunda olanlar icin sizleri soyledigi en ufak pozitif sey o kadar anlamli ki anlatamam
    Umarim demek istedigimi anlamissinizdir inanin oylesine yorgunum ki su anda idmandan geldim ve gozlerim kapali yaziyorum bunlari resmen-)
    quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

Neyse...
    Contranarya arkadaşım acaba hangi yöntemle gitti o kadar okudum ama bulamadım toefl değil o üni. peki lise için hangisine girilecek?

• Size bol bol başarılar dilerim. Ne kadar güzel olsa da hiç olmadık zamanlarda ülkenizi özlemeniz mümkün. Eğitim hayatınıza güzel bir tecrübe eklemiş oldunuz, başladığınız gibi bitirmeniz dileğiyle.
  • @Shadow_Shooter Cok cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin

Soz verdigim gibi gecen donemki ingilizce sinifimdan bir foto-)
    Ilk uclu sira, sagdaki siyahli benim-)
     Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...!

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Sinif ortami fotograflari var elimde @nET simdi tenis idmanina gitmem lazim aksam gelince ilk isim o olucak soz-)
    quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Contranarya

Ya şu sınıf ortamının resimlerini çok merak ediyorum. Ortamı çeksene 1-2 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 20 Şubat 2008; 3:42:54 >

• quote:

Ilk uclu sira, sagdaki siyahli benim-)
     Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...!

Sağdaki derken? Soldaki yani bize göre? Eğer öyleyse yaşına göre gayet cüsseli biriymişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 20 Şubat 2008; 3:47:44 >
  • Evet cusseliymissin baya
  • Evet yani bize gore soldaki-)
    Bu arada cusse fln deyince aklima geldi burda weightlifting diye bir ders var bildigimiz 'body' yani... Inanamadim ilk gelince boyle dersmi olur diye ama ciddi ciddi vucut gelistirme dersleri var iste-)
    Hatta bu semester bende aliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Evet cusseliymissin baya

• Ben okula giderkende weight training diye bir ders vardi. Ayni body gibi . Aman dikkat kontrolsuz yapma. Bizim bir arkadas okul cikisinda yapicam diye tutturmustu. Kaslari yirtilmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 20 Şubat 2008; 4:02:03 >
  • quote:

Evet yani bize gore soldaki-)
    Bu arada cusse fln deyince aklima geldi burda weightlifting diye bir ders var bildigimiz 'body' yani... Inanamadim ilk gelince boyle dersmi olur diye ama ciddi ciddi vucut gelistirme dersleri var iste-)
    Hatta bu semester bende aliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Evet cusseliymissin baya

Onlardaki yağ "cüssesine" böyle... Dersin yapıldığı günleri ulusal tatil etmeleri lazım aslında. Ya da McDonal's önlerinde yaptırılmalı dersler. Stres altında çalışmayı öğrenirler.

• [Deleted by Admins]
  • Benim exchange kardes o
    quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Altı pembeli kız güzele benziyor. Ah şu haziran gelse de ben de kavuşsam üniversiteme hayırlısıyla
  • [Deleted by Admins]
  • Yalniz kesinlikle guzel bir kiz deil ya da ben ayni evde yasadiim icin oyle geliyor bilmiyorum ama makyajsiz halini gormek bile istemessiniz oyle diyeyim
    Alman kiz baslarda bahsetmistim bu aralar baya aramiz bozuk gerci... Devils yazan kizi hahaha Allaha sukur dunyalar guzeli kiz arkdasimiz var burda gerek yok devils e
  • bişey sorucam orada gerçekten çok skateshop ve kayan kaykaycılar ve skateparklar varmı kapalı fln olarak?
  • Arkadaslar okula gidiyorum su anda gelince devam ederiz her turlu sorunuza dedigim gibi acigim
    @canberknaz benim oldugum yerde var ama o kadar cok degil greensboro diye bir yer burda orda her kose basinda goruyodum kaykaycilari genelde punk ci tipler oluyor kaykaycilar bilmiyorum Turkiye de de oylemi?
  • evet
  • sen bide şunu söle hani ilkbaşlarda ders işlerken sen matematikleri patır patır sölüyorsunda omg olayları oluyorya şuan hala devam ediyormu omg olayları
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.