Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
111.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mutlu olmana çok sevindim, zaten önceki konuşmalarımızdan da böyle olacağını bekliyorduk. Geçen sene bir topic açmıştın hatırlıyor musun? O topicde birileri çıkıp neler neler söylemişti hatırlıyor musun? Sana "gitme çok ağlarsın, pişman olursun,yurtdışında yaşayamazsın, gitme vs." gibilerinde şeyler söylemişti. İşte benim sana msn'den konuştuklarımızda, seni gerçekten sevdiğinden emin olmadığın insanların olumsuz yönlendirmelerine aldanmamanı tembih etmemin sebebi buydu kardeşim benim. Akranlarına göre kral gibisin ve Türkiye'ye döndükten sonra da öyle olmaya devam edecek, her yaşta böyle olacaksın. Her zaman bir adım önde olacaksın. Bunun sebebi bildiğin İngilizce değil, kendine duyduğun güven, ufkunun genişliği olacak. Çünkü sen çok küçük yaşta kendine güvenerek çok büyük denizlere açıldın. Bunun karşılığını da her zaman göreceksin kardeşim.

Ben geçen sene senin topicine yazarken burslu değişim öğrencisi olarak Almanya'daydım hatırlarsan, msn'den konuşmalarımızdan Türkiye'ye dönüş yaptığımı biliyorsun. Ama bilmediğin birşey var, sana söylemeye fırsat olmadı hiç, şu an okul bitmemesine rağmen, hala öğrenci olmama rağmen, Mercedes-Benz Türk Aksaray Fabrikası'nda çalışıyorum, ve bu büyük bir gurur gerçekten. Eminim ki sen daha iyi yerlere geleceksin, daha iyi yerlerde çalışacaksın, çünkü bunu hakediyorsun Kendine iyi bak canım benim, öpüyorum çok!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 21 Kasım 2007; 0:38:46 >

• üstat foto larını Bekliyoruz cok merak ettim Şöyle Oranın tombul olmayan hatunlarından da koy bir kac tane forum şenlensin :) şaka bir yana cok merak ettim yaşadıgın yeri ordaki aileni insanların giyim tarzını falan Bekliyorum cvp ve fotolarını gurbette Başarılar dostum sana
  • Paylaşım için Teşekkürler
  • birinin arazisine girdiğinde, adam elinde pompalısıyla rahatlıkla "burası benim arazim, şimdı arazimden çık yoksa kötü olur" diyebiliyor mu?
  • sana çok önemli soula sorucam cewaplrsn çok mutlu olurum!!!

1) sen exchange sistemiyle gitmişsin bunun sınawları ne zaman ve exchange sisteminde 1 sene okuma hakkı war, 2 sene üst üste kalmak istesek nasıl bi yol izlicez??
    2)1 yıl için yanımıza ne kadar para almak gerekio rahatça geçinmek için??????
    3) yaza doğru olan sınawlar yok mu yha çnk duyduğuma göre seçen hafta 1 sınaw wrmış yani kaçırdık
    bunların cewaplarını istiorum ama exchange sitemini iyice açıklarsançok iyi olurr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleGlance -- 21 Kasım 2007; 7:57:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

birinin arazisine girdiğinde, adam elinde pompalısıyla rahatlıkla "burası benim arazim, şimdı arazimden çık yoksa kötü olur" diyebiliyor mu?

orası texas =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiLdisi -- 21 Kasım 2007; 16:43:18 >
  • Hatirlamammi dogan abi ya Bi tanesin sen beni nasil motive etmistin yerin ayri gercektende umarim hersey seninde gonlunce olur ki simdiden meyvelerini almaya baslamissin
    @Fildisi baska soru yokmu hocam:D hic girmedim birinin arazisine ama sanmiyorum ki vursunlar...
    @EagleGlance Ben sinavlari subat gibi verip seneyede gitmistim sanirim oyle bir seydi sinav tarihlerini kacirdim diye uzulmeyin gidin gorusun ya da telefon acin onlarin kesin tekrar sinavlari oluyordu takip edin ve bu dediklerimi sakin unutmayin
    ustuste kalmak icin universite kabulunu saglamalisin yoksa vize almak icin konsolosluk kapilarinda dua etmekten baska bir sansin yok...
    Benim anlattigim ve icinde bulundugum durum iste exchange sistemi -)
    Tesekkurler

Arkadaslar sizlerle Turkiyeye yolladigim mailleri paylasicam en guzel paylasim o olur sanirim simdilik-)

quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

Sercan kardeşim,

Mutlu olmana çok sevindim, zaten önceki konuşmalarımızdan da böyle olacağını bekliyorduk. Geçen sene bir topic açmıştın hatırlıyor musun? O topicde birileri çıkıp neler neler söylemişti hatırlıyor musun? Sana "gitme çok ağlarsın, pişman olursun,yurtdışında yaşayamazsın, gitme vs." gibilerinde şeyler söylemişti. İşte benim sana msn'den konuştuklarımızda, seni gerçekten sevdiğinden emin olmadığın insanların olumsuz yönlendirmelerine aldanmamanı tembih etmemin sebebi buydu kardeşim benim. Akranlarına göre kral gibisin ve Türkiye'ye döndükten sonra da öyle olmaya devam edecek, her yaşta böyle olacaksın. Her zaman bir adım önde olacaksın. Bunun sebebi bildiğin İngilizce değil, kendine duyduğun güven, ufkunun genişliği olacak. Çünkü sen çok küçük yaşta kendine güvenerek çok büyük denizlere açıldın. Bunun karşılığını da her zaman göreceksin kardeşim.

Ben geçen sene senin topicine yazarken burslu değişim öğrencisi olarak Almanya'daydım hatırlarsan, msn'den konuşmalarımızdan Türkiye'ye dönüş yaptığımı biliyorsun. Ama bilmediğin birşey var, sana söylemeye fırsat olmadı hiç, şu an okul bitmemesine rağmen, hala öğrenci olmama rağmen, Mercedes-Benz Türk Aksaray Fabrikası'nda çalışıyorum, ve bu büyük bir gurur gerçekten. Eminim ki sen daha iyi yerlere geleceksin, daha iyi yerlerde çalışacaksın, çünkü bunu hakediyorsun Kendine iyi bak canım benim, öpüyorum çok!!

• 23 Agustos 2007,Persembe

Amerikadan sevgilerle =)

Evet millett naslisiniz bakiim havalar falan nasil guzel ulkemde teker teker bildirin ne var ne yok annem nasil cok uzuldumu ben giderken? Herneyse bu sorumu samimi bi sekilde cevaplayin hazirmiyiz bakalim? eeh-) bastan basliyorm eveeeet...

Bizmkilerden ayrilirken nasi sktim kndimi bilemessnz dislermi oylesne knetldm ki anlatamam napiyorm nereye gdiyorm dedm kendi kndime ama 2-3 dk kadar surdu bu sapsallik eger devam etseydi havaalaninda ozlem yasayan ender exchange lerden brisi olablrdm ehueh-) hrnyse anneme soz verdiim gbi aglamadm ama onlar durmadilar sozlerinde sanirm en son donup baktiimda herkes salya sumuk agliyodu daha snrada arkama bile bakmadm cnku insanin belli bi hdefi olnca ve o hdf dogrultusunda biseler yaptiini blince ici o kdr rahat oluyo ki anlatamam neyse buralari gciyorm gerek yok duygusalliga...

Ataturk havaalaninda da ucak rotar ypti dediler bzi 1 saat beklettiler e tbi ole olnca bnm ucus plani tamamen degisiyodu nyse 1 saat snra kalkti ucak direk amsterdama indi orda kisitliydi vaktm 2 saat kadar..e 1 saatte rotarla gidince bna yine 1 saat kldi direk kostm fln trene bndm bu arada insan skisinca nasi ingilizce konusuyo blemessnz hehe-) sanirm o sirada fransada fln olsaydim fransizca bke konusurdm o drece yani ilahi guc iste =)

Neyse ordan cktk amsterdamda sorun olmadi exchange im diince mlilet brden sempatiklesiyo =) bu arada amsterdam da dirk nowitzki yi gordm hey ddm hey dedi ahah ama foto cektiremedim simdi oyle pismanim ki 1 dk am bile yokmuydu diyorum kendi kendime-( hrnyse ordan atlantaya uzuuun bi ucus yptk iiydi ama cok sey vardi ucakta ypcak 2 tane amrkan kzla tanistm orda fayettevlleye kdr brlkte gttk =) dediim gbi degisim ogrencisiyim deyince mllet accaip davraniyo ooo waaaow fln ypiyolar ahah=) amerikan kzlardan brisi what a handsome turk fln yapti eridim eridim ah cnm bnm nse buralarda oturuyo saten hallederm ben onu ahaeue-P nysee atlantaya indik sagsaglim hee bu arada atlanta ucai accaip kotu turbulansa girdi oldm sandm ama ole bole deil ciddi biseydi biraz millet kosusturdu fln icimden bildiim herseyi okudum wla :D:D ok atlantaya gldk orda 3;30 saat bklemem vardi turk bi aileyle bkledk bayaa iilerdi izmirden=) nyse son 1 saat kla amerkn kzlarla bkliyodk fayetteville ucaini ben 3 kere sordm burdan dmi bnm ucaim bletm farkli klm cikisli sorn olmaz dmi die DD en son sorusumda kadin kizgn kizgn ismimi aldi ama ben nasi tirstm noldu fln diyorm snra gttm mulaym mulaym oturuyrz isteD ucai anons etmeye bsladi kadin ve dedii sey su
    ` Mr Sercan and the others attention please...`(..Ve digerleri) ahuaha ben ykldm warya ynmdaki kzlarda ole bna fast turk fln yapiyolar nerden tniyosn onui fln ucaa girerken kadn bna gldu fln ii yil gecrmemi diledi-) yani hersey buraya kadar mukkemmell bu kdr ii olablr Allah bzmasnD

Manny ve Farina(Host baba ve onun kizi) aldi bni alandan ama nasi yorgundm anlatamam hicbse konusasm fln glmiyo saten zor anliyorm fln.. nyse 2 saat karayolculuu yaptk sonlara dogru baya mhabbet acldi ama snra evde aynen dvm etti hediyelerini verdm Turkiyeyi tanitan brosrler fln bi ton nasi svdiler anlatamam sanirm sneye Tr e gliyolar-) nse islam mhabbeti fln yptk ve bzi gayet ii taniyolar diolar sizin problemnz dier fanatk islam ulkelernden dolayi fln die yani ulkemle ilgili bse soyletmedm soyletmem ve soylemiyolarda-)
    Az once okuldan gldm tanittilar Clarissayla bize okulu accaip buyuk Graham High-) supper 27 snede aciliyo sbirszlkla bkliyorm nyse u.s saatine gore 4 de soccer idmanim var direk koc idmana cairdi bni turkler ii ftbol oynar fln dedi eheu-) yaa ole ister kardslerm he bu arada almn kzlar mkemmel yardm ediyolar bna her alanda Farina ingilzce knusunda clarissa evde n ypmam gerektii ve bnn gbi dier sylerde az once milkshake aldk ictk fln Karpuz denedm mkemmeldi hah-)
    hepinizi smdiden o kdr ozledmki her gittiim yerde diyorm smdi kardeslerim canlarim yanimda olsa daitsak buralari ama olmuyo iste henuz 1 gun oldu ama bendeki ozlem nedense hat safhada belki abarti geliyor ama gelmeyen bilemez diyor kestirip atiyorum hepinizi cok cok seviyorum herseyimsiniz..Sayiyorum gunleri 1 gun gecmis bile geriye koca bir 10 ayim kalmis..Ozluyorum cunku biliyorum ki o 10 ay bana 10 yil gibi gelecek burada..
    Sevgiler
    Sercan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 21 Kasım 2007; 18:03:03 >

• Keşke Türkçe yazsaydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kene.

Keşke Türkçe yazsaydın.

Hocam kolaymı sence?

Sercan , yazılarından mahrum bırakma bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

quote:

Orjinalden alıntı: kene.

Keşke Türkçe yazsaydın.

Hocam kolaymı sence?

Sercan , yazılarından mahrum bırakma bizi

Okudum ama biraz zorlandım açıkçası.

• Haklisiniz hocam attigim maili direk kopyaladim dikkat etmemisim ama degistirdim hemen keske tepkinizi koymadan once gorusunuzu belirtseydiniz-)ya da ne bileyim sorun degil ya tesekkurler-)
    @DgnByz Tesekkur ederim hocam anlayisli davrandigin icin-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 21 Kasım 2007; 18:12:21 >
  • Evet sık kullanılanlara alıyorum sen bunu blog tarzı bir şey yap hergün hiç değilse 1 paragraf çok tutulura yahu
  • Yeni Hikaye güzel Sağol
  • Rica ederimde , resimler nerde ?
  • cok guzel anlatmissin sonuna kadar okudum yasam standartlarını cok kıskandım
  • @Contranarya gerçekten helal olsun sana.Kendine olan güvenin ve şu an yaşadıkların kıskanılmicak gibi değil...
    bende 19 yaşındayım 2 kez girdim öss ye güzel puanlar alamadım. Benimde hep aklımda bi gün yurt dışına çıkmak en azından üniyi kazanırsam work and travella... Maddi durumumuz yurt dışında okumama engel yoksa hiç düşünmeden gelirdim. neyse umarım bir gün senin gibi bende böyle bi konu açarım... Başarılar,özletme kendini
  • ya cont. fotograFLari goreLim artiq =)) bende interraiL programina katiLmayi du$unuyorum yaz ayLari heLe bi yakLa$sın beLLi oLurr =)) iyi egLenceLerr.
  • [Deleted by Admins]
  • yaw Bol Bol Foto Koyarsan Sevinirim.
    Merak Ettim Valla.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.