Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
110.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende gitme şansımın yüksek olacağı yerleri istiyorum

okumak bir yere kadar ben çalışmayı düşünüyorum

yeni zellanda ,kanada, avusturalya
  • Konuya Girip 3-5 Satır Okuduktan sonra Daha fazlasını Okumaya Gerek duymadim.
    arkadaşim bence Sen konu Başlıgını Şöyle degiştir
    "Arkadaşlarrrr Rüyamda Amerikada Flim Artisti Olmuştum Çok Eylenceliydi hehe-)"
    Okadar Kişi geldi Amerika Anısını Anlatti Kimse Okadar Kasım Kasım Kasılmamıştı sanki Kendisi amerikaya Giden Tek Yabancı Amerikalıların Hepsi tek tipde sanki Kendisi Bi tek Farklı
    Dahada Bu konuya Girme Zahmetinde bile Bulunmayacagım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 23 Kasım 2007; 22:52:38 >
  • Kardeşim tebrik ediyorum ne diyeyim senin sırtın hayatta yere gelmez.Ben üniversite okumak için başka bir şehire gitmeyi göze alamadım kendi memleketimizde okuyoruz.Herşeyi gözönüne alarak gitmek ne diyeyimMüsait oldukça yaz okumak güzel oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_LaNce

Konuya Girip 3-5 Satır Okuduktan sonra Daha fazlasını Okumaya Gerek duymadim.
    arkadaşim bence Sen konu Başlıgını Şöyle degiştir
    "Arkadaşlarrrr Rüyamda Amerikada Flim Artisti Olmuştum Çok Eylenceliydi hehe-)"
    Okadar Kişi geldi Amerika Anısını Anlatti Kimse Okadar Kasım Kasım Kasılmamıştı sanki Kendisi amerikaya Giden Tek Yabancı Amerikalıların Hepsi tek tipde sanki Kendisi Bi tek Farklı
    Dahada Bu konuya Girme Zahmetinde bile Bulunmayacagım ..

Herkes seni zorluyordu ztn gel bu konuya gir diye.Allahım ne insanlar var ya.
  • Alayını okudum. Zaten hep gitmek istiyordum, artık daha çok istiyorum. Zaten ben bi gitsem geri gelmem. Teşekkürler yazı için.
  • Arkadaslar tesekkur ederim herturlu yorum icin sukran gunu fln derken aileyle birlikte saga sola gitmek zorunda kaldim ama gercekten eglenceliydi-) simdiyse arkadaslarla disariya cikmam lazim gelince hepsini cevaplayacagim tekrar tesekkurler-)
    Dark_LaNce tesekkurler hocam 3-5 satir okudugun icin yalniz neden boyle bir yorum yaptin anlamadim ciddiyim uzuldum keske bu yorumu yapma zahmetindede bulunmasaydin
  • quote:

Daha sonra ucak kalkti iste indik fayetteville/N.C e beni host ailem bekliyordu saten baba almandi bildiginiz alman iste mavi gozlu kirmizi suratli sari sacli bira gobekli bir eleman. Ben garfield diyorum ona:D gercekten benziyor yani-) bana bakti dedi Are you Sercan? heh dedim basliyoruz Sercan bey.. hehe yes dedim geldi kucakladi fln ama bizim gibi sag sol yapmiyolar direk bir taraftan kucakliyorlar 2. si yok-) Allahtan uyarmisti arkadaslar opme sakin diye oyle bi adeti yok onlarin diye haha gercektende yapsam burda bizim kucaklasma tarzini dalga gecerler-)

Burayı gormeden atlamı$ım
  • Dark_LaNce ne olur geri don.sensiz bu konu bize haram.

neyse hocam sana da bol sans.bir cok gencin hayalini susleyen yazilar yazilar yazmissin.bi arkadas orada bindigin metro biletini bile hatira diye sakla demis dogru diyor.tavsiye olunur.

Amerika tum dunyanin DUSMANI ama hayat sartlarini dusununce insan ne isim var buralarda diyor.Ama ne olursa olsun benden uzak dursun.senin orada guzel yasamin bize yetiyor..

See you later HEY CORC VERSENE BORC OLMAZ MAYKIL BENDEDE YOK.ogret bunuda
  • hadi yiğen resim ver artık
  • contranarya boyun 1.88 ve orda normal oluyosun he çok ilginç.benim burda bile kompleksim var oraya gitsem yer cücesi gibi hissederdim heralde
    not:boy 1.74
  • Ya bende şuan lisesondayım ve seneye amerikada tekrar okumak istiyorum lise son u ama afs sınavını kaçırdım başka napabilirim yardımcı olabilicek var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

birinin arazisine girdiğinde, adam elinde pompalısıyla rahatlıkla "burası benim arazim, şimdı arazimden çık yoksa kötü olur" diyebiliyor mu?

• hocam inşallah amerikada rahatın yerindedir,inşallah güzel kızlar sık boğaz eder durur seni fotoları bende çok merak ediyorum. yaşadığın yerin, okulunun (kızlarının :)), gezilebilecek yerlerinin fotolarını çekip koyarsan çok memnun olurum. bende bir amerika macrası yapmak istiyorumda...
  • Bende daha 15 yaşındayım 1 ay sonra 16 :) Yabancı Dil bölümünde okuyorum benimde öyle bir fikrim var sana şöyle 2 sorum olacak

Teknoloji nasıl oralarda :)
    Nba maç biletleri fiyat bakımından nasıl

Hakikatten bu yazıyı babaya okutacam dicem gönder benide böyle ülkeye :)
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Bugün abd için başvurumu kabul etmiş fullbright. Son mülakatlara gideceğim Ankaraya. Kısmet olursa 2 yıl abd de üni okuyacağım

şansa bak ya :)
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Cordelia1912

Kabul etmemeleri için neden yoktu. Ama ingilizce mülakatında ne yapacağım çok merak ediyorum
    Hadi pratik iyidir ama ne sorarlar nasıl davanmaları kriterleri ne çok merak ediyorum.

Dostum bu Amerikada okuma işini biraz açabilir misin? veya yönlendirebileceğin bir web sitesi var mı (bilgilendirme amaçlı)?

Nereye, ne zaman başvuruluyor mesela?
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

http://www.fulbright.org.tr/

Burdan inceleyebilirsiniz. Genel başvurular bitti zaten.

Sağol dostum zaten bu sene için öyle bir öğrenim düşünmüyorum. 2 sene sonra gibi planlıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.