Şimdi Ara

Bir Ogrencinin gozuyle Amerika'da yasam...! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.166
Cevap
102
Favori
110.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an Rafet El Roman-Amerika şarkısını dinliyom ah keşke bizde gidebilsek :)
  • @Contranarya Hocam nerdesin Hiç Sesin solugun çıkmıyor
  • amerikanın internet işinede tt mi bakıyor hocam? bir resimi upload etmek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum. inşallah başına birşey gelmemiştir arkadaşın...
  • Valal Abi Nerdesin Seni Bak 4 Gözle Bekliyoruz Seni
  • tebrık ederım kardeş..buradaki mesajların hemen hemen hepssini okudum.çok iyı omuş,17 yaşındasın kendine guvenmen de çok ıyı,ilerıde çok başarılı olacagını kuvvetle tahmın ediyorum..bu mesajlarını, bu forumda konu dışı bölumunde hiç bir ideali olmayan,alakasız ipe sapa gelmez konu açanlar,hiç bir baltaya sap olamıyacaklar mutlaka okusun.okusun ki biraz seni örnek alsınlar.sevgiler sunarım,başarılar dilerım. sana. izmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 12 Aralık 2007; 18:09:48 >
  • Bak senin yazdıklarını büyük bi hevesle okurken bizim bölümde müdek e başvurmuş ve büyük ihtimalle bizim bölüm akredite olucak.Bende bu sayede bi çok avrupa ülkesi ve amerikada nın da denklik verdiği bi diplomaya kavuşmuş olucamİnşallah okulum bitince bende gelirim.Senin bu yazdıklarını okumasam hayatta gelemezdimAma senin gibileri gördükçe insanın kendine güveni geliyorBu arada birşey daha sorucam.Belki bilgin vardır.Tr den alınan diplomalar orada denklik veriliyorsa eğer sizi ne gibi bir uyguamaya tabi tutuyorlar??Yani çalışmak için veya ne bileyim oradaki okullardan birinde doktora yapmak için??Ve bir mühendisin ortalama maaşı ne kadar??

• Güzel konu olmuş. Takipçisiyim.

@Contranarya ; teşekkürler bizimle yaşadıklarını,duygularını,iyi-kötü olaylarını paylaştığın için. Bazı şeyler hakkında bilgi sahibi olduk senin sayende. Seninde işin zor aile,vatan,arkadaş,v.b. özlemiyle orda yaşamaktan. Umarım orda bulunduğun süre içerisinde iyi vakit geçirirsin ve 10 ay sonra ailene kavuşursun. :)

Yazılarının devamını bekliyoruz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 12 Aralık 2007; 19:35:42 >
  • [Deleted by Admins]
  • Ben okurum
  • Keşke yerinde olabilsem.. Gerçekten çok ama çok şanslısın, umarım hayatta hep başarılı olursun.Yakında bende karşınıza böyle bir konuyla çıkarım inşallah..Sağlıcakla kal kendine iyi bak senin gibi kardeşlerim oldukça gururlanıyorum..
  • [Deleted by Admins]
  • Cok Cok saolun kardeslerim inanin bu siralar donem sonu yani testler falan hep su siralar oluyor o yuzden ilgilenemiyorum nete girincede uzun boyutlu yazilar yazcak kadar gercekten vakit olmuyor... Ama kesinlikle sorulariniz cevapsiz kalmaz ondan supheniz olmasin
    @Sercan Cok saol adasim-)
    Tatile bi girelimde ne var ne yok yazicam-)
    Benim yine cikmam lazim kendinize ve Turkiyeme iyi bakin
  • @nET sana cevap vermek istiyorum hocam su anda.. Ben tabiiki o kadar para vermedim yani bu devirde kim verebilir o parayi koctan sabancidan baska-)
    Ucak parasi + sirkete odenen para + vize masraflari hepsi bu toplasan 10 bini gecmiyor sanirm
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlar sorum bu konuları bilene lütfen saçma yorumlar yapmayalım

bu amerikaya okumaya gidince orada sürekli kalmak istiyorum ve orada yaşamak istiyorum

yani sorum açıkça şu a.b.dye okumaya gidince kalma şansım varmı

garsonlar bile ayda 8000-9000 dolar kazanıyor orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

arkadaşlar sorum bu konuları bilene lütfen saçma yorumlar yapmayalım

bu amerikaya okumaya gidince orada sürekli kalmak istiyorum ve orada yaşamak istiyorum

yani sorum açıkça şu a.b.dye okumaya gidince kalma şansım varmı

garsonlar bile ayda 8000-9000 dolar kazanıyor orada

kazanıyo kazanıyo(!) Senin bahsettiğin garsonlar çok lüks mekanlarda garson olanlar, bahşişlerle o kadar oluyor..

Madem öyle, kişi başına düşen gelirin en yüksek olduğu ülkeye git..

Türkiye'de çalışıp 8000-9000 dolar kazanmak zor geliyor galiba, git ABD'ye garsonlar bile o parayı alıyor(!)..

• [Deleted by Admins]
  • keşke birazda resim koysan.
    merak ettik valla
  • Hocam 10 bin ytl bizler icinde cok para yani ucuz miktar diye soylemedim ama ben lisede gittim aradaki fark budur lisede burslu olarak amerikada okuyan kimseyi duymadim o yuzden benim durumum farkli.. asil esas olan bundan sonrasini burslu okumak ki bursumuda buldum 14 bin dolarlik ama adam ermeni cikti bi kac durum oldu su anda moralim o kadar bozuk ki o konu hakkinda herneyse ayrintili yazicam onuda... Son cumlende haklisin yani bursunuz yoksa 'universite' de gelmeyin derim gelirsenizde ilk etapta yaninizda kesinlikle 1-2 ay gecindirecek kadar paraniz olsun gerisi calisarak halloluyor ancak F1 vizesiyle gelenler icin kampus disii calismak yasak! ancak kacak olarak calisan cok cok kisi biliyorum ki bu cok normal amerikada.. sanmayin ki haberi yok hukumetin ama goz yumuyorlar e tabi dikkatli olmakta fayda var dedigim gibi ben LISE okuyorum yani universite degil lutfen karistirmayalim-) gelecek sene Allah izin verirse universite konusunda cok cok daha bilgilendirmek isterim
    Bu arada evlenme konusuna gelince.. Burda vatandaslik alip ucuza okurum diye bi dusunceyi pas gecin derim.. cok buyuk bela oluyor eger karsinizdaki kisi bosanirken sizden ucuk rakamlar talep ederse ki cok duydum bunu... yani hayatiniz mahvlabilir aman dikkat derim gelin alninizin teriyle calisin ve okuyun emin olun size en yakisan yolda bu olur..
    quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

10.000 bile fazla benim için ve tr de milyonlarca insan için. Babam kaç ay çalışır onun için. Tr de maaşı 400 ytl olan bir babanın oğlu için imkansız zaten. Bu yüzden arkadaşlar siz siz olun çalışın edin burslu gidin yoksa imkansız gidemezsiniz mali durumunuz iyi değilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 13 Aralık 2007; 23:29:44 >

• Hocam Resim bekliyoruz Yahu

Edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglar.1903 -- 13 Aralık 2007; 23:31:08 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.