Şimdi Ara

Bir ömür mutsuz mu olucam yalvarırım bana yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşadığım hayat b*k gibiydi üni.de asosyal kaldım ama tamamen benim suçum değildi anlaşamadım milletle.
    Şuanki en ama en büyük pişmanlığım geçen eylülde başlayan ilişkimi yürütemememdi.
    Geçmiş yıllarıma bakınca büyük keder duyuyorum. Biraz da benim mallıklarım vardı yalan değil ama boğaziçide odtüde puanımın tuttuğu yerleri yazsam böyle olmazdı kocaeliye yapamadım.
    Yalvarırım bana yardım edin. Mutsuzluktan ölmek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 5 Mayıs 2020; 10:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 28 Eylül 2020; 1:28:50 >
  • Oku memur ol

• yok mu benim gibi olan tek yıkık ben miyim
  • Valla ben okuduğum yere suç buluyordum.Lise arkadaşlarının hesaplarına göz attım herkes bi şeyle uğraşıyor mesela kimisi tiyatro sevdasına kapılmış.
    Evet biraz üni dandik olabilir de. Sırf yapmadım dememek için işlek olan klüplerden birine katıldım. Elimden geleni yaptım hatta bazen zorlandım. Gruba önderlik edemeyeceksem anlamı yok, oraya girmeden önce epey sosyal donanıma sahip olmak gerekiyor.
    Bu işteki beceriler gerçekten katlanarak artıyor ve ben insan ilişkilerinde ilerleyemediğimi görmeye katlanamadım.
    İşe yaramaz biri olduğumu düşünmeye başladım sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    gruba önderlik etmeyeceksen anlamı niye yok awk aslan sürüsü mü orası da sadece alfa aslan neslini sürdürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 5 Mayıs 2020; 16:21:19 >
  • #-OldBoy-# kullanıcısına yanıt
    vücut:https://forum.donanimhaber.com/zargana-miyim-ss-li--143042226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 23 Ağustos 2020; 14:2:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genelde ilgi odağı az sayıda kişi oluyor. diğerlerininki iş hayatı tarzında geçiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka bir insanı sevip onunla ilişkiye başlayıp sonra o seni bırakınca hissettiğin acı
    şu an ki acınla kıyaslanamaz
    hiç başlama daha iyi boşver :D

konu sahibine gelicek olursak kanka bende kocaelide okuyorum hayat geçmişe bakıp acı çekemicek kadar kısa
    biraz geçmişin kederini değil geleceğin hayatını düşünsen?
  • Diken üstünde değilsin sana karışan biri yok moralini bozan birş yok borcun yok ailenin yükü sende değil maddi olsun manevi olsun kavga yok yani eee gir işe çalış ve hayal kur ye iç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmpunk01 -- 5 Mayıs 2020; 18:38:38 >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    Bilmem ben sadece işletme kulübüne gittim üst sınıf karıya yavşayıp çıktım.
  • #-OldBoy-# kullanıcısına yanıt
    Vücudum kötü mü

• Değiştirmeye bak kendini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    Nasıl değişcem

• Unut eski sevgiliyi , psikiyatr a git, güzel bir işe girmeye bak vs.

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    Okul hala bitmedi

• Tamam okulu başar ondan sonra ve birşey değiştirmek istiyorsan mutlaka yaparsın veya doktor yardımıyla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.