|
Bildirim
|
Satiliyorsa astra 1.6 200 hp
|
Yalan bu mesajda diğer çoğu mesajın gibi. Özellikle Subaru ve Mazda'daki sürüş hissini, direksiyon tepkisini ve akıcılığı öyle Leon'da Golfte Megane'da falan bulamazsın, bazı bir takım avrupa araçlar bu konuda iddialı sadece, Peugeot 308 gibi. Modern uzakdoğu/japon otomobillerinin özellikle GTI'ları sürücü iletişimi olarak avrupalı modellerden daha üst seviyede, nereye bakarsan bak, ister Type-r, ister İ30 N, Veloster, ister STI, Yaris GRMN vs. Hepsi odaklanmış aletler, avrupalı araçlar gbi hedefi iyice konfora, imaja, düzlük gazlamasına kaymış araçlar değiller. İlla kullandım ettim yalanına girmene gerek yoktu, iki yayın, dergi, karşılaştırma, video vb bile izlesen günümüzde durumun ne olduğunu görürdün.
-------------- Konuya gelince, 200bine sıfır km'de dediklerini yapan araç yok arkadaşım. 208 GTI vardı, satışı bitti diye biliyorum. İbiza Cupra 1.8T vardı ama 208 gibi eğlenceli olmaz o, roll falan yapıştırmak için daha çok. Çok iyi yürüsün demezsen ve iki kişilik olması dert değilse MX5 olabilir, 124 spider olabilir satışı varsa hala. özetle 200bine dediklerini hakkıyla yapabilmek için ikinci el araç bakılır bu ülkede, sıfır değil. Bu durumda temiz FK2 Type R bile bulursun. |
Forumda bu kadar uzun yazıyı okuyacak adamı zor bulursun
![]() Benim tavsiyem 2 kapılı uyarsa kia pro ceed gt. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cqr52 -- 6 Mayıs 2019; 22:2:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilsever -- 6 Mayıs 2019; 22:51:20 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 6 Mayıs 2019; 23:24:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilsever -- 6 Mayıs 2019; 23:58:16 > |