bence herşyden öncelisi psu psu'anakarttan sonra gelen en önemli bileşenler diğerlerinin yeri belki bir derece doldurulur ama en iyi ekran kartından en iyi verimi almak istiyorsan önce kalitli bir psu'alıcaksın aynı şey bütün bileşenler için de geçerli psu+işlemci+ekran kartı oyuncu için gerekli 3 bileşen
Çoğu kişi bu konuda hemfikir olacaktır. Ekran kartı başı çeker ikinci sıra ise alınacak ekran kartına darboğaz oluşturmayacak bir işlemci olur.
Merhaba,
Bu kadar sacma bir konu daha gormedim... Tam "gereksiz mesajlar" konusu olmus!
En onemli iki sey klavye ve mouse'dur, ne kadar iyi bir donaniminiz olursa olsun klavye ve mouse kalitesiz ise bi ise yaramaz...
Tesekkurler,
Hicks
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Merhaba,
En onemli iki sey klavye ve mouse'dur, ne kadar iyi bir donaniminiz olursa olsun klavye ve mouse kalitesiz ise bi ise yaramaz...
Tesekkurler,
Hicks
Bir işlemci olmazsa o bilgisayar hiç açılmaz. Bir ekran kartı yoksa ekrana görüntü gelmez ne klavye işe yarar ne de mouse
Oyun sistemi ise, makinan her parcasi onemlidir bana gore !!!
mesela iyi bir ekran karti olupta dusuk ghz'li yavas bir islemci olmaz hadi bunlar son surat ya rem? onuda diger ikisine ayak uyduracak hizda almak gerekir eeee nerede anakart? onuda en iyi oc imkani sunan ve tabiki iyi islemci calistiracak iyi bir anakart lazim... ya psu? bu ozellikte bir makinayida ancak iyi guc veren psu ile desdeklemek lazim 80+'dan .... bitmedi !! ya monitor? eee iste onuda bu bilesenlere uyan buyuk hizli ve cozunurlugu iyi olmali .... klavyesi var mausu var ...
Yani oyun pc'ci basli basina birbirini tamamlayan parcalardan yani oyunu oynatacak kalitede olmasi lazim o nedenle hepsi onemli... yoksa internet vs icin p3 sistem bile yeterli suan benim kullandigim 8 senelik p4 goz onune alinica !!!
En önemli hatta tek önemli etken ve bileşen bu makinayı kullancak oyuncunun ta kendisidir, olmassa olmaz
Tesekkurler,
Hicks
Normal bir klavye görevini yerine getirip tuş takımıda iyi olduktan sonra kalitesiz olması önemli değil en önemli donanım mouse, mousepad ve kulaklıktır. Tabi burda profesyonel oyuncular için bahsediyorum.
Oyuncu Bilgisayarındaki En Önemli Ve Tek Şey Oyundur .
Kardeşim en önemli 2 şey die bişey olamaz bence mantıksız sonuçta hepsi birbirini tetikler durumda , Ekran Kartı bikere en önemli , iyi bir ekran kartına sahipsen çok iyi ve yüksek watt'lı psu , e hal böle olunca işlemci ve Ram bellek çok önemlidir..
valla bence bilgisayarın bileşenlerinden tut bilgisayarın işletim sistemi yüklü olan oyun ve bilgisayarı kullanan kişiye kadar herşey öenmlidir
yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan Psu + ekran İnsan neyin eksikliğini hissederse o an için en önemli şey onlardır.
Soruya saçma diyen arkadaşlara hitaben... Arkadaşlar biliyoruz elbetteki bir bilgisayarda bütün parçaların birbirini desteklediğini sorumun amacı sadece oyun için önemli gördükleri parçaları yazmalarıydı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme