Şimdi Ara

Bir RESET problemi DAHA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba , bilgisayarim düzenli olarak kendini kapatmaya baslamisti... reset attigi icin sistemden oldugunu düsündüm ve tekrar windows kurdum. 2 Gün kadar ugrastim ancak sadece 2 gün reset atmadi makina sonra tekrar basladi.. reset attiktan sonra acildiginda asagidaki hatayi aliyorum.

Lütfen yardimlarinizi bekliyorum.

• ana kartim : asus p4p800s-e intel 848p chipset
    cpu : p4 2,6
  • ilk cikan hata burda ilk mesajdaki hata raporunun ayrintilari.
  • arkadaslar makinam kapanip duruyor calisamiyorum kafede... lütfen bakabilir misiniz.
  • Ram den olabilir
  • windows sorunsuz bi şekilde kuruluyomu ?
  • hayir windowsu kurarken de cok ugrastim. ama kurdum.
  • simdi makina cok ilginc seylerde kapaniyor mesala bu sayfada kapanmiyor ama atiyorum unicefturk.com acarken kapaniyor. Yaziciya herhangi, birsey yolladigimda kapaniyor. msn de konustugum pencereyi büyüttügümde kapaniyor.

explorer da mi sorun var dedim firefox yükledim. netscape yükledim onlarda da ayni seyi yapiyor.
  • hata kodlarını windows un sitesinde arayabilirsin ben dede olmustu ağ denetleyici problemi çıktı skystar2 yani koly gelsin
  • hic aciklayici olmadi.
  • merhaba arkadaşım mikroproje.com dan Reset problemleriyle ilgili teknik bilgi alabilirsin ( ancak üye olman gerekiyor)

iyi çalışmalar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iletisim

hayir windowsu kurarken de cok ugrastim. ama kurdum.

nasıL çok uğraştın ? ßiraz daha açarmısın ?
  • Eğer windowsu zor kurduysan.Ve kurduktan sonra pc reset atıyorsa:Cd-romdan olabilir başka cd ile ya da başka cd-rom ile denedin mi?Ram sorunu olabilir.Başka bi ramla denedin mi?En kötüsü de ne biliyomusun? Harddiskinde bad sectör olabilir.Bence bunları bi dene olmadı en sona hdd'de bad sectör taratırsın.
  • Kurarken nasıl zorlandığını ben sana söyleyeyim "alwaysleader" kardeşim.Büyük ihtimal biçimlendirmeden sonra dosyaları kopyalarken bir yere gelip "......." dosyası kopyalanamıyor yeniden dene falan diyorya.Büyük ihtimal kardeşimizin sorunu o.
  • windowsu kurarken de zorlandim cünkü ondada reset atip duruyordu.

ramden yada harddiskten oldugunu sanmiyorum. baska makinalarda bu harddisk ve ramle calisabildim cünkü.. hic reset falan atmadi.

Benim bir problemimde fanla alakali 3 kere fan degistirmeme ragmen cpu fan error ile aciyorum makinami.. yani mutlaka f1 e basip acmam gerekiyor.
  • ekran kartından dan dır yada işlemci fanını konturol et çalışıyormu ve ekran kartını çıkart öyle dene bakalım sorunun hallolacak mı?
  • sorun ekran kartindan degil. fanim calisiyor ancak arada duruyor o durdumu bilgisayar reset atmiyor tak diye kapaniyor biraz sonra aciyorum aciliyor ancak sorunum o degil

sorunum bilgisayarin reset atip durmasi ile... yaziciya yazi yolluyorum mesala reset atiyor belli internet sayfalarinda reset atiyor falan. amacim onu cozmek.
  • merhaba arkadaşım kafanı karıştırmak istemem ama bendede böyle bir sorun vardı pc reset atıp duruyordu aldığım yere götürdüm 1 hafta kaldı reset atmadı aldım eve getirdim 1-2 gün sonra yine reset atmaya başladı lanet olsun böyle kullanıyım dedim ama aradan 10 gün geçti pc kapandı birdahada açılmadı servise götürdüm ram ve anakart ölmüş dediler şimdi haber bekliyorum servisten imalat hatası çıkarsa yenisini takıcaklar sana tavsiyem fazla uğraşmadan aldığın yere bir baktır sonra benim düştüğüm duruma düşme inşallah öle bişe yoktur bol şans ..
  • arkada$im egeR tüm donanımLarin cali$tigindan eminSen ßide i$Lemci ısısını kontrol edermisin eger sıcakLık yükseKSe fanLarin ayagi tam oturmu$mu ßoard'a tam oturmu$ iSé i$Lemci iLé sogutucu araSına termiK macuN sürmeyi ßi dene ßu sıcaKlıgı du$uruceK egeR ısınmadan yapıoRsa ßu sorun kaLıcaktiR.
  • cpu fazla isiniyor evet.. ama biostan ayar yapamiyorum cpu nun herseyi sabit oldugu icin.. termik macunu nerden bulurum ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.