Bildirim
Bir resmi wallpaper yapmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
480x272 boyutunda istediğin dosyayı at.Daha fazla şarj falan sanmıyorum. -
nie zarar versin ki?
wallpaper yapabilirsin istediğin 480x272 noyutlarındaki resmi.... -
yaw sanki bi yerde okumuştum brick olma olasılığı falan var yazıyordu ama tabi bu eski bir yazıda ola bilir neyse yaptım bakalım daha fazla şarj götürmüyor galiba ama psp açılırken mesela 5 sn de acılıyorsa şimdi 6 saniyede acılıyor gibi geldi bana :) -
pspnin en guzel temasi kendi temasidir.geri kalan hersey yuktur. -
quote:
Orjinalden alıntı: Raistlin2212
yaw sanki bi yerde okumuştum brick olma olasılığı falan var yazıyordu ama tabi bu eski bir yazıda ola bilir neyse yaptım bakalım daha fazla şarj götürmüyor galiba ama psp açılırken mesela 5 sn de acılıyorsa şimdi 6 saniyede acılıyor gibi geldi bana :)
Nerelere takılmışsın hocam sende yap gitsin istediğin resmi gönlük rahat olsun %1 şarjdan zeval gelmez -
psp nin gücüne gider.
niye zarar versin yav -
bazi forumlarda psp ye zarar verdigini bric oldugunu yaziyolar rasimin konuya on yargili yaklasmasi cok normal , elinde cillop gibi psp slim P.B var tabi :) -
harbı yaw mahlum bu gün ıspartaya gidiyorum bi sey olursa psp bi halt yiyemem orda psp ile ilgilenen kimsede yoktur o yüzden temkinli yaklaşıyorum -
Wallpaper atarsın Psp'nin onuru kırılabilir neden benim Wallpaper'larımı kullanmıyor diye brick olma olayı doğru Psp'ye herhangi bir veri atarken bile brick olabilir ben mesela usb connection yaptığımda bağlantı kurulduktan sonra bağlantıyı kapatıcağımda Back ile kapatmıyorum direk kabloyu çekiyorum brick olma riski çok yüksek. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ruthléss
Wallpaper atarsın Psp'nin onuru kırılabilir neden benim Wallpaper'larımı kullanmıyor diye brick olma olayı doğru Psp'ye herhangi bir veri atarken bile brick olabilir ben mesela usb connection yaptığımda bağlantı kurulduktan sonra bağlantıyı kapatıcağımda Back ile kapatmıyorum direk kabloyu çekiyorum brick olma riski çok yüksek.
hmmmm bu doğru ise ben paso O tusu iel back yapıyorum :D -
valla ben bolca değiştirdim wallpaper. hiçbirşey olmadı ben o birck olayını temalarda oluyor diye biliyorum. -
offf bu brick olayı benım kabus olacak galiba :D wallpepar da galıba brick olmamıs kimse ii ozmna yapayım barı bende
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X