Şimdi Ara

Bir rüya gördüm dün gece...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 5'e kadar netteydim.Bunun da etkisiyle bi rüya gördüm size anlatmak istiyorum.
    Herifin biri benim makinayı ele geçirmiş oluyor
    bizim dediğimizi yapmazsan yakarız makinanı komple falan diyor
    benim klavye mouse falan çalışmıyor bu arada
    ekran da onların silüeti var.(Meğer 2 kişilermiş :)
    ben tırsıp makinaya reset çekiyorum
    sora biosa girerken tak ediyor makina adamların gene silüeti ekranda
    bizden kurtulamazsın falan diyor yine klavyeye mouse a abanıyorum
    o sırada uyandım rüya o kadar gerçek gelmiş ki yattığım yerden ilk baktığım yer monitörün ekranı oldu

• vah vah gecmişler olsun bak ne yap biliyonmu git kendine daha büyük bi yorgan al ne dersin
  • siz siz olun sabahın körüne kadar bilgisayarın başında oturmayın. kesker'in başına gelenler sizin de başınıza gelebilir. bu konuda detaylı bilgi için kesker'e başvurun
  • tipik bir pc's addict endikasyon rahatsızlığı.:)
  • mauahhaah[elvis]
  • Ehuehu ewet ufcan haklı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• "bilgisayar rüyalarıma bile giriyor" bu olsa gerek
  • hocam sen az mi uyumadin be (ufcan mi deseeemmm, ali_sami mi desemmmm )
    aslina bakarsaniz bu isi en iyi ben yapiyorum hehehe
  • sanırım artık bilgisayardan arttırdığımız vakitlerde yaşayacağız...vah vah
  • eh hayır olsun
  • olum, bu kadar bilg. başında kalma, kafayı sıyıracan bi gün :))
  • al benden de o kadar...
  • :))))
  • doğruya bu melet çok pis (gerçi ben o saatlere kadar çok nadir kalırım ) +(bilgisayar benim odada değil )

ama bir ara sık sık tomb raider (yeni turları ben ve arkadaşım oynuyorduk) ve quake 3 ü görürdüm herkese roket sallardım yaw birde rüyalrıma girren 3. oyun ise tabii ki gta 3

bundan başka zaten rüyaların %70 e yakını ya bilgisayar ya da futbol hakkında (biraz önce maçtan geldim yine ortalığı dağıttım )
  • heh sormadınız (belki de kimseyi ilgilendirmez ama) benim rüyalarım %50 bilg. %50 bi kız..
    evet 3 yıldır aynı kız..ama sanırım kız bana karşı bişi hissetmiyor...o kadar mesaj attım.bari cevap ver dedim cevap yazmadı..çaldırmayı bile meşgule aldırdı..(gerçi tam olarak aramaya cesaret edemedim ama)...
    sizce bu normal mi? kız bu yıl gidecek.tayinleri var kesin olarak....ne yapsam yaw..off
  • yaf, siz rüyalarınızda en çok düşündüğünüz şeyleri mi görüyorsunuz? ben mesela neyi en az düşündüysem onu görürüm. Örneğin gün içinde bir kere "Japonya" kelimesi geçsin, rüyamda %100 ihtimalle Japonya'yı görürüm.. Sizde nasıl?
  • eheh ben rüya görmem, kırk yılda bir görürsemde neyle ilgili olduğunu ben bilem çözemem
  • ben bir ara serious sam FE yi ilk defa bitiriyordum..
    elimde ağır bir Carlsberg bira(kafa hafif çakır şişe 3.şişe)
    bir yandan engine'in nimetlerine sığınmış bir render yığını canavar ordusu

oyunu bitiriyorum(Ugh-Zan 3'ın çanına ot tıkıyorum)ve tumba yatağa..(Saat 6)

sonra rüyamda sabah 12 ye kadar elimde topla ugh zan 3'a karşı savaşıyorum(hiç geri tepmiyordu hayret)

sonra bir uyandım herşey rüyaymış...
    Mısır'ın tozlu,sıcak çöl havası yerine yaz gününün öğle saatlerindeki bunaltıcı hava ve yakıcı güneş yüzümü yalıyor..

Manyak birşeydi..
    Keşke beynimi hafızamı ve bioenerjimi ruhumu kontrol edebilseydim de o sahneyi bir daha yaşayabilseydim..
    (Hiçbir ekran kartı o sahneyi bu kadar güzel render edemezdi)

• Aman ha dikkatli ol çökertirler valla makinenive sabah kadar oturma başında çık dolaş gez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be®k -- 14 Temmuz 2005, 17:03:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.