Bildirim
Bir saçın bu kadar uzaması kaç ay-yıl sürer ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
7-8 ayda olur. Arkaların o hale gelmesi kolay da önlerin kulak hizasına gelmesi biraz daha uzun sürüyor. -
annem bayan kuaförü 6-8 ay arası dedi ama bence 1-2 yıl da anca uzar :))) -
şöyle berberimiz olmadı be ne güzel kesmişlerquote:
Orijinalden alıntı: Firaristt
7-8 ayda olur. Arkaların o hale gelmesi kolay da önlerin kulak hizasına gelmesi biraz daha uzun sürüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: jizzy quatily
annem bayan kuaförü 6-8 ay arası dedi ama bence 1-2 yıl da anca uzar :)))
kuaför insandan daha mı iyi biliceksingerçekten 6-8 ay ise uzatmayı düşünüyorum
-
4-5 ay oldu kestireli. Sawyer kadardı saçlarım :)quote:
Orijinalden alıntı: Kairos .quote:
Alıntıları Göster
1 seneyi buldu o kadar uzaması.
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkyldrm19
quote:
valla ben 5 ay bırakıyorum burnumun yarısına zor geliyor... o önler cidden uzun , annem anlamadım sanırım fotoyu :D -
6-8 ay imkansız. Benim saçlar 10 aydır uzun bu şekil durmuyor tam. Ölüsü 1.5 ay lazım daha bana. Ayrıca benim saçlar baya sık ve gür çıkar hesap edin artık.quote:
Alıntıları Göster
-
max. 10 ay sürerquote:
Alıntıları Göster
-
İyi bakılırsa 6 ayda rahat rahat o uzunluğa gelir. 4 ayda burnumun ucuna kadar geliyor. 1-1.5 ay sonra fotoğraftaki kadar olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
4-5 ay oldu kestireli. Sawyer kadardı saçlarım :)
hocam uzatmak sıkıntı değil ben genelde 5 numara yaparım saçlarımı fakat bu kadar uzattıktan sonra kestirirsem çıplak kalmış hisseder insan içine çıkamam sizde de oldu mu aynısı -
Uzamasını beklersin de saçı bu şekle getirecek maharetli eller lazım , yoksa uzatmayla bu hale gelmez , ayrıca saç uzatmak başlarda çok can sıkıcıdır türlü türlü uğraştırır o yüzden sabretmelisin ve iyi ama gerçekten iyi bir kuaför bulup nasıl bi şekil ist4diğini adama kavratmalısınquote:
hocam uzatmak sıkıntı değil ben genelde 5 numara yaparım saçlarımı fakat bu kadar uzattıktan sonra kestirirsem çıplak kalmış hisseder insan içine çıkamam sizde de oldu mu aynısı
Alıntıları Göster
-
kısın başlamıstım ünide , yazoldu buna yaklaşmıştı ,quote:
hocam uzatmak sıkıntı değil ben genelde 5 numara yaparım saçlarımı fakat bu kadar uzattıktan sonra kestirirsem çıplak kalmış hisseder insan içine çıkamam sizde de oldu mu aynısı
Alıntıları Göster
hava sıcak olunca cok bunaltıyordu, rüzgar eser agzına burnuna girer , çorbana düşer sinir olursun , evin heryerinden saç çıkamya başlar falan filan , bi sabah kalktım gittim kestirdim .
noldu idda falanmı kaybettin dediler :)
bakamıyacaksan hiç girme o işe , eziyet geldi bana resmen , oh şimdi kısa , ferah ferah
-
bilmiyorum ne kadar doğrudur fakat ben yıkanırken genellikle 10 dakika saçımı okşayıp masaj yapardım ozamanlar saçımın 1 numara olduğunu düşünürsek 1 ayda 4 numaraya ulaşıyorduquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Olmaz olurmu. Kestirdğim zaman 1 hafta kendime gelemedim.
Kafamı yastığa koyduğum zaman boş geldi. Duş alırken şampuanı bol dökme, durup dururken kafayı sallama vs :)
-
valla hocam uzunluk olarak 6-8 ay ama böyle durması için uzun bi saçtan kesilmesi lazım 1 yıl uzat onun üzerinden kestir. ama uzunluğu 8ayda elde etmek mümkünquote:
Orijinalden alıntı: The MasteRquote:
quote:
Olmaz olurmu. Kestirdğim zaman 1 hafta kendime gelemedim.
Kafamı yastığa koyduğum zaman boş geldi. Duş alırken şampuanı bol dökme, durup dururken kafayı sallama vs :)
Alıntıları Göster
-
Çam terebentin yağını şampuanına damlatquote:
Orijinalden alıntı: iksrey34
valla hocam uzunluk olarak 6-8 ay ama böyle durması için uzun bi saçtan kesilmesi lazım 1 yıl uzat onun üzerinden kestir. ama uzunluğu 8ayda elde etmek mümkün
Alıntıları Göster -
uzamasında bir şey yok önemli olan o seviyeye gelene kadar saça nasıl şekil verecenquote:
Orijinalden alıntı: -Columbia-
Çam terebentin yağını şampuanına damlat
Alıntıları Göster -
Ulan ilk defa adamda daha dandik durmus alni futbol sahasi gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçdan saça değişir. Kiminin saçı iki yılda anca bu kadar uzar; kiminin ki 6 ayda olurquote:
Orijinalden alıntı: Dean.
Ulan ilk defa adamda daha dandik durmus alni futbol sahasi gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X