Şimdi Ara

Bir şekilde sınırsız internet kullanmam lazım ama nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binaya yeni taşındım, binada alt yapı yok, telekoma haftalar önce başvuru yapıldı ama ne zaman gelirler ne zaman zahmet ederler meçhul..

Evde çocuk sürekli youtube dan video izliyor. Avea 8 gb 3 günde bitiyordu, Vodafone a geçip video pass paketi+3 gb internet aldım. Ancak saçmasapan bir şekilde 360p yi geçmesem bile 3 gün içinde 3 gb ın yüzde 80 i bitti diye sms attılar.

Zaten vodafone daha önceki tecrübelerime göre konuşursam kesinlikle ama kesinlikle hem net paketleri hemde dakikaları diğer operatörlerden en az 2 kat daha kısa sürede tükeniyor.

Herneyse,

Bir şekilde adsl harici sınırsız net lazım. Nasıl çözebilirim fikri olan var mı?

• Turkcell vınn 50GB kotalı olanı biraz uğraş sonucu 83 TL ye alabilirsin. Gece 2-8 arası kullanımlar kotadan düşmüyor.

Ama sınırsız internet mi? Hiç sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgenizde kablosuz WiFi sağlayıcılar varsa araştırıp binanıza kurdurabilirsiniz. TT'nin ne zaman iş yapacağı belli olmaz...
  • youtube reklamları kotadan düşer
  • Türk Telekom'dan hizmet alabilmek için semtinizdeki bölge müdürlüğüne gidip direk en yetkili kişiyle konuşmanız gerekli. Yoksa kimsenin umurunda olmaz. Bu arada Vodafone Pass'ta YouTube reklamları kotadan düşüyor kotanız ondan bitmiş.
  • Yani bu kadar saçmasapan bi uygulama olamaz. youtube un içindeki reklamı kotadan düşürmek sağlam çakallıkmış. Ne alaka o reklamda sonuçta youtube uygulamasının içinde izlenmiyomu yani( çok meraklıyızya reklam izlemeye bide kotasıylada biz uğraşalım) .. En kısa sürede operatörler içindeki en sömürgeci olan vodafonu bir daha bulaşmamak üzere 2. ve son kez iptal edicem.
  • Hocam mesajını aldım ancak özel mesaj atamıyorum. linkten pek bir şey anlamadım, çocuk izliyor video nasıl kullanabiliriz dediğn şekilde anlatma şansın var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Hocam mesajını aldım ancak özel mesaj atamıyorum. linkten pek bir şey anlamadım, çocuk izliyor video nasıl kullanabiliriz dediğn şekilde anlatma şansın var mı?

Dowload:

Micro G indir.

Non Root'takindede:white/black indir.

Galaxy S8 konusununun ilk sayfasinda modlar bolumunde daha detayli aciklama var orayada bakabilirsin.Bunlari yaptiktiktan sonra normal youtube kaldirabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yani bu kadar saçmasapan bi uygulama olamaz. youtube un içindeki reklamı kotadan düşürmek sağlam çakallıkmış. Ne alaka o reklamda sonuçta youtube uygulamasının içinde izlenmiyomu yani( çok meraklıyızya reklam izlemeye bide kotasıylada biz uğraşalım) .. En kısa sürede operatörler içindeki en sömürgeci olan vodafonu bir daha bulaşmamak üzere 2. ve son kez iptal edicem.

Google'ın reklamlar için kullandığı alan adları sürekli değişiyor. Takibi imkansız.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Sanırım iphone için geçerli değil bu uygulama :(
  • quote:

Sanırım iphone için geçerli değil bu uygulama :(

Tabi ki degil hocam

Apple da boyle seyler yapilmaz

• Yapacağınız şey uydudan internet veren hizmetleri araştırmak. Bölgesel olduğu için hangi şehirdeyseniz oraya göre arayın. Gelip çanak anten takıyorlar ve 8-16 mbps hız veriyorlar kotasız olanları oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam biz tam 1 yıldır bununla uğraşıyoruz artık pes ettik gsm operatörlerinin verdiği internetle idare ediyoruz ne yapalım. Sınırsız interneti altyapı olmadığı durumlarda bir tek tooway denilen uydu internetiyle alabilirsiniz. Uydunetin de bazı şartları var ve daha pahalı. Onun dışında altyapı yoksa ülkemizde sınırsız interneti unutun. Pttcelin 1 gb dan sonra 128 kbps hıza düştüğü paketi var ancak onu alabilirsiniz.(dalga geçmiyorum) 1 yıllık deneyimden bunları söyleyeblirim

• Kaptaniguana kullanıcısına yanıt
    Yani yil 2018 ugrastigimiz seylere bak, hadi onu gectim şu kan emici operatorlerin internet pketlerinden aldigi paralara bak. Yaziktir arkadas baska bisey degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Gsm de paketler çok pahalı. En azından belli bir kotayı aştıktan sonra mesela 4 gb aştıktan sonra 1 mbps ye düşen paket falan çıkarsalar sorun kalmayacak. Ülkenin mobil altyapısı bunu kaldırabilir. Ama neden yapsınlar ki milleti sömürmek varken.

Dünyada mobil internette 28. sıradayız, sabitte 82 ama verdikleri 3-5 gb la mobil interneti de kullanamıyoruz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptaniguana -- 24 Mart 2018; 12:25:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.