Şimdi Ara

Bir sistem tavsiyesi de bana lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski sistemi sattım, yenisini arıyorum; ben aklımdakileri yazayım siz ona göre yönlendirin

öncelikle aşmış, aşırı pahalı bişey aramıyorum, 1000 dolar civarı bir sınırım var, monitör lazım deil sadece kasaya odaklanalım, daha çok oyun oynamak için kullanılacak

cpu: intel core2duo düşünüyorum, ama işlemciler arasında 20 dolarlık farklar var, performans açısından ne kadar değer, fsbsi, ön belliği yüksek olması açısından; Core2 Duo E6550 dedim ama bir üst modeli de var işte

anakart: bu konuda fazla fikrim yok yalnız eski anakartım msi markaydı ve epeyce gıcık oldum, istediğim özellikler wireless i olması, ses kartı standart geliyo zaten, cpu fsb hızı, ram bus hızı yüksek olsun, fazla pahalı olmaması, stabil olması
    bu konuda ne önerebilirsiniz

ram: ddr2 800 mhz düşünüyorum, direk 2x1 gb dual mı almalıyım, marka açısından pek farkeder mi, bi de direk 2 gb lık bir ram bulabilir miyim, sonra ihtiyacım olursa yanına bi tane daha 2gb ekler dual yaparım, hangi seçenek daha mantıklı olur, ddr3ler baya pahalı galiba pek değinmedim

ekran kartı: bunu da fazla bilmiyorum ama dx10, pixel shader, bilmem ne engine gibi özelllikleri ilerdeki oyunları çalıştırcak kadar iyi olsun, hdmi desteklese fena olmaz, belleği, bellek veriyolu 256 olan, 150-200 dolar civarı bir tavsiye istiyorum

kasa: 100 dolardan fazla vermek istemiyorum, ortamı sessizleştirmesi, soğutması, fanı iyi olsun, 400 watt yetiyor mu bi de yeni sistemler için, aopen kasalarındaki psuların baya güçlü olduğunu hatırlıyorum, şöle janjanlı kasalar var onlar kaliteli oluyor mu görünüşüne aldanmayalım, aopen H600B-B28 iyi midir?

hdd - dvd writer: external olarak kullandığım wd 320 sata2 var, sessiz, sakin güzel bişey, daha düzgün, kaliteli kıyaslama yapabileceğiniz tavsiyeniz varsa iyi olur
    dvd-rw lg kullanıyodum hep, samsung asus nec filan duyuyorum hep, lg devam mı yoksa daha iyi ne tavsiye edersiniz

klavye-mouse: kablolu olsun, logitech olsun, oyun oynamak için ideal olsun, mouse kalitesi daha önemli, 50-60 dolar civarı

hoparlör: evi kaplamaması açısından 2+1 ya da 3+1 düşünüyorum, bu da çok pahalı olmasın, 45 dolar civarı, film-dizi izlemeye uygun bişeyler işte

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgiver -- 27 Ekim 2007; 15:19:57 >

• bide yeni ekran kartları çıkçakmıs onboard anakart alıp 1 ay sonra falan ekran kartı alsam olurmu
    onboard anakartlarda ekran kartı takmak için yer oluyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: forgiver

bide yeni ekran kartları çıkçakmıs onboard anakart alıp 1 ay sonra falan ekran kartı alsam olurmu
    onboard anakartlarda ekran kartı takmak için yer oluyormu

Onboard ekran kartı mevcut anakartlarda PCI-E x16 slotu oluyor ama performans anakartlarında pek fazla onboard ekran kartı olmuyor. Ya idareten düşük bir ekran kartı al ya da sistemi almak için beklediğin ekran kartının çıkmasını bekle derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.