Şimdi Ara

Bir Sorun olucak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben geçenlerde hotanda 94+7 fb staff satan birine rastladım 750m e satıyordu sizce uygun mu? Server:İris

• 750m vermek yerine kendin imal et 300m'i geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

750m vermek yerine kendin imal et 300m'i geçmez.

Bi baktın 7 elixir'le yaptı 15m silah verse taş çatlasa 50m de elixir'lere al sana 750 m 'lik silah. Ayrıca 750m etmez. 2. tier silah etse etse 400-450 m eder o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

750m vermek yerine kendin imal et 300m'i geçmez.

Bi baktın 7 elixir'le yaptı 15m silah verse taş çatlasa 50m de elixir'lere al sana 750 m 'lik silah. Ayrıca 750m etmez. 2. tier silah etse etse 400-450 m eder o.

polyannacılık oynamayalım istersen . ya +5den +6 a gecerken silah kaybolursa? new serverda zaten clear item 100mden gidiyo.gitti 100mlik silah. risk meselesi.
  • Hocam +7 basmak neden bu kadar kolay gibi konuşuyorsunuz anlamadım premiumla +5 basamıyorum ben, nasıl bir şanstır bu be.
  • şansına güveniyorsan bas , paran var ise al ben şahsen + 4 bile zor basarken o riski göze alamam. gider direk alırım.
  • 750m çok pahalı.Bence onu alma kendin yap +7 zor ama +6 falan yaparsın biraz uğraşsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • + basmada şansın yoksa hiç deneme basmayı eski çarımda +4 basmak için 80mil gold harcamıştım sonra oyunu bıraktım ve +4te basamadım şuan yeni serverda hiç + basmıyorum elixrları satıyorm iyide param oldu yeteneğin yoksa git basılmışını al : )
  • çarı yeni aldım zaten 60 tane 10dg lucky tablet var biraz gold alıp kendim dniem prede alırım
  • Max level silahı hariç kendime +5ten yukarı silah yapmamışımdır veya almamışımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Hocam +7 basmak neden bu kadar kolay gibi konuşuyorsunuz anlamadım premiumla +5 basamıyorum ben, nasıl bir şanstır bu be.

Hacım kimse kolay demediki :) "Şansın varsa.." diyoruz
  • benım genelde sansım yoktur ama 1 kere 42 npc +3 staff aldm olesıne sans ıksırı ve 4 elıxsır aldım pre de yoktu hıc yanmadan dırek 7 oldu onceden +3 gecıremezdm sans bazen bızede guluo kndın dene o para cok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.