Bildirim
bir sorun yaşıyorum yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tweak hala yüklü mü.?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
değil -
quote:
Orijinalden alıntı: eksisıfır
değil
restoredan sonra yeni cihaz olarak kurmazsan normaldir. Kaldıki çok da önemli değildir. Küfür yazmadıysan bırak kalsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
değil
restoredan sonra yeni cihaz olarak kurmazsan normaldir. Kaldıki çok da önemli değildir. Küfür yazmadıysan bırak kalsın.
Bence onemli bir yardim edelim mesela tekrar jb yaptiysan restore ile ugrasmamak icin fakecarrier ile Turkcell yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YesiilEriik
quote:
quote:
değil
restoredan sonra yeni cihaz olarak kurmazsan normaldir. Kaldıki çok da önemli değildir. Küfür yazmadıysan bırak kalsın.
Bence onemli bir yardim edelim mesela tekrar jb yaptiysan restore ile ugrasmamak icin fakecarrier ile Turkcell yaz
Jb yapsa yazardi herhalde:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YesiilEriik
quote:
quote:
değil
Jb yapsa yazardi herhalde:)
Jb varken alinan backup restore ustune kurulunca jb devam etmez mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
evet yeni cihaz olarak kurmadım ama fakecarrier ile tekrar turkcell yazabilirim sağolun -
hortlasın lütfen.. aynı durum bende de var.. cihazım hala jailbreak li fakat ben tek tek değiştirmek istemiyorum. ne sim takarsam onun adı yazsın yani :) bunun hala farklı bir çözüm alternatifi yok mu ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X