amerika Türkiye gibi sosyal bir devlet değil buradaki gibi yaşamak istersen orada yapamaman gayet doğal amerikada amerikanın kurallarına göre yaşayabilirsen biraz da kafayı kullanırsan iyi kazanabilirsin. |
Bir tanıdığımız cennet USA dan geri dönüyor. (2. sayfa)
-
-
Stajyerin iyi İngilizce bilen benden küçük babası, sene başında Cartel sayesinde kaçak olarak Birleşik Devletler' e geçti.
Şimdi Los Angeles' da Door Dash için kuryelik yapıyor.
İhtiyaçlarından arttırdığı 6 aylık parayı biriktirip 2020 Merso almış, bize de fotoğrafını göndermişti.
Stajyer "Babam bana ölsem bile naaşımı TR' ye getirtmeyin şeklinde vasiyette bulundu" deyince;
"Onu iyi anlıyorum hatta ben oraya yerleşsem Sil Baştan filmindeki gibi TR ile ilgili tüm anılarımın da silinmesini isterdim" dedim...
-
5 yıl deli gibi çalışırım + oradan evlilik yapacak kadar tipim var diyen icin amerikada tutunmak mümkün aslında
Ama o ilk 5 yıl hayvanat gibi çalışacaksın o kesin yani hayatindan 5 sene kölelik olacak başka çaresi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vasıfsız değilde iyi geçerli bir diploman ordaki bir şirkete refaransın o sektörde açık yoksa işçi sınıfı emekçi oluyon düşük maaşa ,benim burda koca koca şirketlerde çalışmış kalifiyeli gıda mühendisi teyze kızı gitti dallasta orada işçi 7 seneleri filan oldu hala işçi elaman, kocasıda otomativ firmasında teknik servis ağır işte çalışıyor ama tabi azimli biri olduğu için dönmediler, ben ona max 1 sene dayanır diyordum ama kemalizim imanını hafife almışım yoksa refahları bile düştü karı koca burada kum gibi kazanıyorlardı siyasi kafayla gittiler maddi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2024; 11:39:29 > -
Avrupa daha insani, amerika ise daha vahşidir. Avrupada bulaşıkçı da olsan bir standardın olur, yaşarsın. Amerika daha riskli. Nitelikli insanlar bile orada harcanabiliyor.
Bu arada senin kuzen belki de medeniyeti ekonomik refaha tercih etti. Bazen para 2.planda kalabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılımcı olduğu için şanslı evden çalışçakmış bir süre deneyecekler işte evlilik çatırdamış belli ,kocası fena kaznamıyor hatta ev hanımı ol burada çalışma demiş zor geliyorsa yani 10+ yıl çalışma hayatı olmuş bir bayana koyar küfür gelir yani ev hanımı olmak.
-
Ev hanimligina bi alissa gerisi gelirdi bro yanlis yapmis Amerika'da yasamak icin her seyi kabul etmesi lazim ilk zamanlar
Yumusak insanlara gore bir şey değil yurt dışı
idealist bir bayan burda bile kurslardan kaç tane meslek sertifikası var,zengin çok kazanan koca bulam evde malak gibi yatam gezem tozam türk kızı tipinde bir kadın değil,çalışmadan kendini ezik hisseder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2024; 13:16:3 > -
O zaman o çocuk max 6 aya birakir gider bunu knk amerikadan sonra tryi hic kafa kaldırmaz
Yeni teyze kızın olmuş hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika zor bir ulkedir, oyle Almanya'ya, Hollanda'ya bezemez. Yatarak yasamak istiyorsaniz Hollanda'ya falan gideceksiniz, Amerika'da aklini alirlar adamin, sabah 4'te ise dikerler, tek gozunuz kapali oyle beklersiniz bu ne ya simdi diye.
-
Nikini Greencard Kerimcem yapsana
valla 40 ımdan sonra para için gavurun,mokunu,pisliğini temizleyip ayak işlerini yapmaya meraklı değilim,iyi eğitimli çok donanımlı biride değilim ben orada ne olucağımı çok iyi biliyorum ,sizler gibi distopya cennetlerde uçmuyorum salladığımı düşündüğünüz gıda mühendisi teyze kızı ilk otelde çalıştı teksasda çocukların bebeklerin işediği sidikli çarşafları toplayıp yıkadılar hehe hayat bedava cennet orada yatıyon para veriyorlar teslada ,nasada,silikon vadisinde işe giriyon burada kıytırık bir lisansı bitirmen yeterli
dediğim bayanda döndü meb de öğretmenliğe geri başladı tekrar ama kocasıyla arası hala bozukmuş döndükleri için duyumum o, kız kardeşimin kankası benim değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Aralık 2024; 17:51:56 >
-
aynen ağzını bal yesin, teyze kızınında burada tuzu kuruydu sivri ada manzaralı dubleks evde kalıyorlardı karı koca kazançları iyiydi,taksasa yerleşince kümes gibi evde anca camdan otlayan inek keçi pozları paylaştı ,anasının yanında mutfağa girmeyen kız oda görevliside oldu yemekte yaptı öğrendi aynı senin gibi hard kemalist kafa hadi şimdi birazcık yükseldilerde en azından masa başında teknik servis kayıtçısı akşam yine kargocu ,kocası hala ağır işte araba tamiri ama seneler önce haline az kahkaha atıp gülmedim aradığını hak ettiğini bulmuşlar diye,bencede gidin durduğunuz kabahat
tek hava attıkları şey iphone araba et konser başka bir cacık yok zengin oldukarı filanda yok oranın surileri buradaki maddiyatlarından en az 10x kat daha düşükler halen 9 senedirde ordalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Aralık 2024; 23:31:45 >
-
Ev araba et Konser iphone pc daha ne olsun ne istiyorsun
Neyin pesindesin
Konser ediyosun KONSER 😀 Abd de yapilan edm konserlerini gorsen agzin acik kalirBeşiktaş Kültür Merkezi (BKM)youtubeÇok Filim Hareketler Bunlar - Öyle Uçak Mı Uçarhttps://www.youtube.com/watch?si=OG30D0Xk8vTqQLyM&v=Uc5qFL3Cawk&feature=youtu.be
Araba ev olayini goren artik yok Türkiyede hayal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Aralık 2024; 0:53:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çalışmasın veya koca parasıyla orada tahsil görüp daha iyi iş bulsun. Bence anlattığın yalan veya başka şeyler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 5 Aralık 2024; 0:42:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X