Şimdi Ara

Bir Toshiba-Teknosa Rezaleti! / Sony VAIO Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba! Teknosa'dan Sony Fit E SVF1521SSTW CEU NOTEBOOK almayı düşünüyorum. Ürünü sadece ve sadece günlük, basit çalışmalarım için kullanmayı amaçlıyorum.
    Ürünün özellikle şunlardır: BELLEK: 4 GB
    GRAFİK TİPİ: NVIDIA GeForce GT 740M
    İŞLEMCİ: Intel Core i5 3337U
    SABİT DİSK: 500 GB
    Bu özellikte olan ürün donma problemleri yaşatır mı ayrıca Teknosa'nın sitesinde ürünün "kutu hasarlı" olduğu yazıyor, bu durumda Teknosaya güvenebilir miyim?
    Sony markalı olan bu ürünün daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlayabilirim? Ürünü outlet olma ihtimali nedir?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!
    Bu arada söz konusu olan ürünün değeri 1.454 TL'dir. Önerilerinizi bekliyorum!

Üç ay önce Toshiba W30 DT-A markal tablep pc aldım, ürünü aldıktan beş gün sonra servise gönderildi,servis "cihazda sorun yoktur" hükmüne vardı ve dahası cihaz bir ay içinde 5 kez servise gönderildi.Diğer yandan Toshiba'yı tüketici mahkemesine şikayet ettikten sonra Toshiba , Teknosaya değşim raporu gönderdi ki toshiba , bu raporla birlikte paramı geri alabileceğimi söyledi ama Teknosa öyle görünüyor ki bana çek yazacak ve paramı,Tüketici Kanunununa aykırı olmasına rağmen,iade etmeyecek! Bu durumda ikinici kez şikayette bulunmak istemiyorum, bu şartlar altında siz ne yapardınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTTT -- 4 Ağustos 2014; 11:52:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.