Şimdi Ara

Bir Turkcell 64 kb sim kartı hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 ocak 2015 tarihinde avea faturalı hat anlaşmam sona erdi ve o tarihten 1-2 gün sonra Turkcell operatöre numara taşıma işlemlerini törenle başlatmamıza rağmen bir türlü geçiş sağlanamadı. Turkcell'den evrak uyuşmazlığı nedeni ile karşı operatör tarafından numara taşıma talebiniz reddedilmiştir şeklinde mesaj geldi.
    Kapalı bir cevap yaz mesaj yolla al sana ondan sonra uğraş dur al sana teknoloji. Mesaj atıp başından atacağına beni tel ile ara ve evrak uyuşmazlığını anlat. Teknoloji ilerledi ama 70 li yılların iletişim anlayışı'nın çok gerisinde kaldı.
    en az 3 kere Turkcell'e kimlik fotokopisi gönderildi ve her gönderilen kimlik üzerinden işlem yapıldı ve sonucunda evrak uyuşmazlığı sonucuna varıldı. Umarım farkındadırlar ama siz aynı aynı kimik fotokopisi ile 3 kere aynı işlem yapılıyor ama her seferinde gene evrak bir türlü uyuşmuyor:) Yani ilk gönderilende olmadı ki 3 kere deneniyor:) 20 gün sonra daha da komik bir olay oldu: Vodofone ile hiç bir ilgim yokken ''Vodafone dan çıkış işleminiz gerçekleştirilmiştir diye mesaj geldi. Ben vodafone' ye ne oluyor onu anlamadım? Hiçbir ilgim yok kalkmış mesaj gönderiyor. Hani bilirsiniz eskiden plazma tvlerde başka kanala geçtiğiniz de bir önceki izlediğiniz kanalın logosu'nun ve izi kalırdı:) 2 sene önce vodafone'den avea'ya geçerken acaba böyle bir şey mi olmuştu:) Neyse aynı gün Turkcell'den 20 gün gibi kısa sürede numaramı başarı şekilde taşıdıklarını anlatan bir mesaj aldım. Sabaha karşı 04,30 da sim kartı takmamı istediler. Ramazan olmadığı için sabah 10.00 gibi kartı taktım ama ya telefon sim kartını ya da sim kartı telefonu tanımadı anlayacağınız gibi evrak uyuşmadı:) Kartı başka telefona takıyoruz çalışıyor ama bendeki Lenovo Vibe 2 ZPro telefonda kesinlikle görmüyor. Eski Avea hattı takınca sim kartını görüyor. Avea kartı 128 kb iken Turkcell kart üzerinde 64 kb yazıyordu. Turkcell ya bir fark yok önemli vs değil dedi ama 128 kb olan daha fazla no ve mesaj tutma özelliği ile birlikte ne kadar doğru araştırmadım ama mobil imza içinde 128 gerektiğini söyleyen bilgiler gördüm. Garip olan Yaptığı reklamlarla kendini yere göğe sığdıramayan Turkcell 128 kb sim kartı herhalde müşterilerine dağıtamıyor..
    Telefonda teknik bir sorun olsa avea hattını nasıl 2 sene kullandım? Sorun 64 kb sim kartda gibi duruyor ama bu marka telefonu kullanan 64 kb sim kartlı hiçbir kişi yok mudur? Mutlaka vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASTURIAS -- 13 Ocak 2016; 23:26:16 >

• Naptın erdin mi biz daha 26 ocak 2016 gelemedik sen nerede yaşıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.