Şimdi Ara

Bir türlü çözemediğim sorunum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslına bakarsanız ben son birkaç yıla kadar gayet neşeli, mutlu ve hayattan zevk alan biriydim. Ancak ne olduysa artık hiçbir şekilde mutlu olamıyorum her şey çok sıkıcı geliyor ve her şeyi koyvermiş durumdayım. Bu durum doğal olarak sosyal yaşamımı da olumsuz etkiliyor. Aynı zamanda çevremdekilerin düşüncelerini önemsemiyorum ve onlara saygı da duymuyorum. Oldukça ukala bir kişiliğim var. Bu sorunlarımı çözmek için birçok şey denedim ama bir türlü başarılı olamıyorum. Eskisi gibi hayatın değerini bilen, çevreme değer veren ve mutlu biri olmak istiyorum ama dediğim gibi şu ana kadar bunu yapamadım. Acaba nerede hata yapıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

• Ergenlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v€rgil

Arkadaşlar aslına bakarsanız ben son birkaç yıla kadar gayet neşeli, mutlu ve hayattan zevk alan biriydim. Ancak ne olduysa artık hiçbir şekilde mutlu olamıyorum her şey çok sıkıcı geliyor ve her şeyi koyvermiş durumdayım. Bu durum doğal olarak sosyal yaşamımı da olumsuz etkiliyor. Aynı zamanda çevremdekilerin düşüncelerini önemsemiyorum ve onlara saygı da duymuyorum. Oldukça ukala bir kişiliğim var. Bu sorunlarımı çözmek için birçok şey denedim ama bir türlü başarılı olamıyorum. Eskisi gibi hayatın değerini bilen, çevreme değer veren ve mutlu biri olmak istiyorum ama dediğim gibi şu ana kadar bunu yapamadım. Acaba nerede hata yapıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Seninle tamamen ayni durumdayim dostum yas kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: v€rgil

Arkadaşlar aslına bakarsanız ben son birkaç yıla kadar gayet neşeli, mutlu ve hayattan zevk alan biriydim. Ancak ne olduysa artık hiçbir şekilde mutlu olamıyorum her şey çok sıkıcı geliyor ve her şeyi koyvermiş durumdayım. Bu durum doğal olarak sosyal yaşamımı da olumsuz etkiliyor. Aynı zamanda çevremdekilerin düşüncelerini önemsemiyorum ve onlara saygı da duymuyorum. Oldukça ukala bir kişiliğim var. Bu sorunlarımı çözmek için birçok şey denedim ama bir türlü başarılı olamıyorum. Eskisi gibi hayatın değerini bilen, çevreme değer veren ve mutlu biri olmak istiyorum ama dediğim gibi şu ana kadar bunu yapamadım. Acaba nerede hata yapıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Seninle tamamen ayni durumdayim dostum yas kac

17

• Sorun çevrendekilerde olabilir.
  • O yaşlarda olur böyle düşünceler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.