Şimdi Ara

Bir yardım edin kafam allak bullak oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Warrior/Cleric oynuyorum.Skiller hepsi max.Heavy armor sun +5 set ve One handed sword,shield sun +7 yaptım.Bir pvp yapayım dedim pot savaşına döndü,ona handed swordda yatırınca %50 dmg arttıran skill var yatırma skili yok 2 skill ile pvp yapıyorum ne saçma birşey.Hadi two hand da yapayım elime bir tane , e 3 tane buildin silahını nasıl kullanacağım ben,clerice döndüğümde shield + rodu takacağım , two handeda döndüğümde onu takacağım,e bu one handedi ne ara kullanıcam boşunamı yaptım bu swordu

• http://www.youtube.com/watch?v=874kw9n6oeA

izlemeni tavsiye ederim baska warrior pvp leride izleyebilirsin ama warrior oynamak yetenekde gerektiriyo :)
  • izlemiştim hocam bunu , yok okadar uğraştım dönmeyeceğim bundan sonra , tank s/s warriora devam
  • önce kendine orbit basacaksın sonra direk kalkanı alıp ittireceksin knock olcak sonra çift el kılıcı alıp dalacaksın yatır batır vs tabiii bu bütün buildler için geçerli değil hedef uzağındaysa hızlı bir skil var knock yapabiliyor tabi bunları skil tablona yerleştir sırasına göre ben wiz kullandığım skil isimlerini pek hatırlamıyorum str çarlarla vs yaparken ara ara hp durumuna göre orbitle kendini heallemen lazım.vsye başlamadan önce mutlaka orbit ve spel basmana lazım olacağı için elinde clerik rod olması lazım ..... eline tek el kılıç almaya çalışma saldırı silahın sadece çift el kılıçtır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: max2003

önce kendine orbit basacaksın sonra direk kalkanı alıp ittireceksin knock olcak sonra çift el kılıcı alıp dalacaksın yatır batır vs tabiii bu bütün buildler için geçerli değil hedef uzağındaysa hızlı bir skil var knock yapabiliyor tabi bunları skil tablona yerleştir sırasına göre ben wiz kullandığım skil isimlerini pek hatırlamıyorum str çarlarla vs yaparken ara ara hp durumuna göre orbitle kendini heallemen lazım.vsye başlamadan önce mutlaka orbit ve spel basmana lazım olacağı için elinde clerik rod olması lazım ..... eline tek el kılıç almaya çalışma saldırı silahın sadece çift el kılıçtır...

cycle daha mantıklı değilmi hem daha az mp harcıyor hemde daha fazla hp veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: max2003

önce kendine orbit basacaksın sonra direk kalkanı alıp ittireceksin knock olcak sonra çift el kılıcı alıp dalacaksın yatır batır vs tabiii bu bütün buildler için geçerli değil hedef uzağındaysa hızlı bir skil var knock yapabiliyor tabi bunları skil tablona yerleştir sırasına göre ben wiz kullandığım skil isimlerini pek hatırlamıyorum str çarlarla vs yaparken ara ara hp durumuna göre orbitle kendini heallemen lazım.vsye başlamadan önce mutlaka orbit ve spel basmana lazım olacağı için elinde clerik rod olması lazım ..... eline tek el kılıç almaya çalışma saldırı silahın sadece çift el kılıçtır...

çift el kılıcı ne hocam

• bikere sadece s/s warrior olmaz eger oyle bisey yapıcaksan boz charı chinese charlara yonel europe charlar oynamayı bilmek gerektirir warriorda hem rod takıp healing cycle basıcaksın hem kalkanla ittirceksin hem sprint assault ile stun veya knock back deniceksin hemde axe ile stun deniceksin eğer rakibin stunu yerse 2handed swordu alıp dare devil vurup ardından turn rising vurucaksın yere duserse bana kalırsa bash skilini vurman daha iyi yerdeyken crit ile cok iyi damageler atan bir skill eğer 2handedın iyise ayrıca pvpde healing cycle kacırmamaya çalış ve güclü rakiplere karsı daha defansif oyna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Serverda rakibimiz yok gibi birşey o yüzden 1h oynuyorum,bir ch bow bana 1-2k vururken ben crit ile 27k vuruyorum normalde 15-17k o yüzden s/s devam...
  • 2hand sword= çift el kılıç
    sanırım türkçe karşılığı bu olsa gerek wiz olduğum için mp oranım yüksek bundan dolayı evet str çarlarda senin dediğin daha mantıklı arkadaşım ama bu kadar bilgi sahibiysen forumda bunu sormana gerek yoktu bence soru çok acemice hiç bilmeyen birinin ağzıyla sorulmuş gibi duruyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max2003 -- 16 Ocak 2012; 11:00:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.