Şimdi Ara

Bir yaş büyük.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşlandığım bir kız var aynı sınıftayız dönem basindan beri tanismaya calisiyordum sonunda vize doneminde vizelerin bahanesiyle tanistik ayni duraktan bindigimiz icinde arada muhabbet felan ediyorduk neyse meseleye geliyim. Yine konusurken konu bir sekilde degisti ve ilk senemden tercih etmeseydim keske bir sene en azindan sansimi denerdim tarzinda bir cumle kurdum megerse kiz mezuna kalmis yani 19 yasinda ben 18 bunu duyunca bir umudum vardi oda kayboldu sizce cok takarmi bu yas olayini benim icin hava hos bir yasdan bir sey olmaz ama kadinlar takiyor galiba bu tur seylere ?

Ozet: Ayni sinifta oldugumuz kiz benden bir yas buyuk sizce bunu sorun yapar mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasik Hesap Oluştur -- 8 Aralık 2014; 23:38:32 >

• ne olacak bir yaştan? malmısınız olm siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HusseinBagci

ne olacak bir yaştan? malmısınız olm siz?
    İçin rahat olsun dostum o kadarda değil!!!
  • quote:

Bilmem benlik sorun yokda acaba o olmaz diye dusunmusmudur tip olarakda kucuk duruyorum biraz o yuzden kafama takildi hani su "olgun erkek" sevdasi varya kadinlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasik Hesap Oluştur

quote:

Bilmem benlik sorun yokda acaba o olmaz diye dusunmusmudur tip olarakda kucuk duruyorum biraz o yuzden kafama takildi hani su "olgun erkek" sevdasi varya kadinlarda

Öyle bir şey olusa direk vazgeç hayır gelmez o kızdan
  • quote:

quote:

quote:

Ben fazla takdim kafaya galiba neyse bakalim yurumeye devam olucak gibi duruyor olmazsa benim icin universitede biter (hep bir kiza tutuluyorum konusuyorum sonra reddediliyorum unutamiyorum ve yillar oyle geciyor surekli en son 8. Sinifta biriyle birlikteydim 4 sene olmus )

• Ben 19 yasındayken 23 yasındaki, 21 yasındayken 27 yasında kızla çıkıyodum. Napayım olgun seviyorum. Şimdi 25 yasındayım 30dan asagısı kurtarmaz
  • Ben 20 yaşındayım 23 yaşında kızla çıkıyorum. Yeterki olgun olun beyler. Korkmayın şu kızlardan

Bu arada okuldan değil aynı yerde çalışıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Ben 20 yaşındayım 23 yaşında kızla çıkıyorum. Yeterki olgun olun beyler. Korkmayın şu kızlardan

Benim tipde cocuksuya o bakimdan :D sakllar bile tam cikmiyor
  • quote:

quote:

Ben 20 yaşındayım 23 yaşında kızla çıkıyorum. Yeterki olgun olun beyler. Korkmayın şu kızlardan

Mevzu sakal mevzusu değil ki Sakal bende çıkıyorda iş gereği hergün sinekkaydı traş oluyoruz. Kız beni 1 kez sakallı gördü o da yıllık izindeydim. Karakter olarak olgunluktan bahsediyorum. Kızın yanında herşeye gülmeyin gülüncek şeyler olurya ara sıra onlara gülersin. Esprili olun ama her konuda espri yapmayın. Yeri geldiğinde ciddi olun yeri geldiğinde kızın kıza kaçar diye korkmayın asıl kızmazsan soğuyolar Kızın fiziği yada kişiliği ile ilgili esprilerden kaçının.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben fazla takdim kafaya galiba neyse bakalim yurumeye devam olucak gibi duruyor olmazsa benim icin universitede biter (hep bir kiza tutuluyorum konusuyorum sonra reddediliyorum unutamiyorum ve yillar oyle geciyor surekli en son 8. Sinifta biriyle birlikteydim 4 sene olmus )

Az önceki konuda 7yaş fark vardı

• quote:

quote:

quote:

Mevzu sakal mevzusu değil ki Sakal bende çıkıyorda iş gereği hergün sinekkaydı traş oluyoruz. Kız beni 1 kez sakallı gördü o da yıllık izindeydim. Karakter olarak olgunluktan bahsediyorum. Kızın yanında herşeye gülmeyin gülüncek şeyler olurya ara sıra onlara gülersin. Esprili olun ama her konuda espri yapmayın. Yeri geldiğinde ciddi olun yeri geldiğinde kızın kıza kaçar diye korkmayın asıl kızmazsan soğuyolar Kızın fiziği yada kişiliği ile ilgili esprilerden kaçının.

Oneriler icin saol dostum daha o kadar yakinladamadik dersler alisma sureci hocalar gundelik seyler felan o tur konular hep.
    Beni dinlerken o yuzundeki hafif gulumsemesini gorunce heyecan basiyor genelde goz temasi fazla kurmuyorum konusurken simdilik yoksa iyice gidiciyim
    (Burda bile yazarken ter basti dusunun artik )

• coolcatMiA kullanıcısına yanıt
    Hocam kiz benden olgun duruyor o korkuttu beni biraz yoksa bende takmam yasi felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

quote:

quote:

quote:

quote:

Az önceki konuda 7yaş fark vardı

Alıntıları Göster
    Kız takmadıktan sonra önemi yok.

Sınıf ortamında yaşını söyleme kolay kolay.Kızında ilgisi varsa olur.

Kızlar genelde bu tarz durumlara kompleksle yaklaşıyor.

Neden derseniz? Sanırım daha olgunlaşmama ve çevre faktörü.

Mesela bizim toplumda din çok önemlidir denir vs.

Adam der kadın dediğin erkekten 3-4 yaş ufak olur.

Hatta ailelere eş diye bir erkek kendinden 1-2 yaş büyük kız götürsa garipsenir.

Sorsan Müslümanlığın her şeyini Hz.Muhammed'in hayatını ezbere bildiklerini iddia ederler.

Ama Hz.Muhammed ile Hz. Hatice arasındaki yaş farkını bilmezler.

Özet:

Kızda kompleks yoksa bir sıkıntı olmaz.Çevrede de çok dillendirme 18 yaşında olduğunu sorun olmaz bence.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    O gunden sonra ilk senendenmi girdin tarzi sorulara cevap vermiyorum zaten saolun hocam onerileriniz icin
  • Bizim işyerinde ki kiz 5 yas büyük ama fark eder mi yalarun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

Bizim işyerinde ki kiz 5 yas büyük ama fark eder mi yalarun yani

• Ben kendimden 2 buçuk yaş küçük bir erkekten hoşlanıyorum üstelik benden kısa .
    Ama of of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınavdır geçer -- 9 Aralık 2014; 0:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavdır geçer

Ben kendimden 2 buçuk yaş küçük bir erkekten hoşlanıyorum üstelik benden kısa .
    Ama of of

Neyseki ben uzunum benimkinden :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasik Hesap Oluştur -- 9 Aralık 2014; 1:02:02 >
  • quote:

quote:

quote:

Keske hic bi kizdan Hayır gelmese direkt eveeeet diye bagirsalar dimi? Yaşı tipi onemsemeden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.