< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ussaki -- 11 Ağustos 2020; 11:17:47 > |
Bırakın battık bittik palavralarını
-
-
Ben bu noktadan sonra sadece alım gücüme bakarım. Çünkü şu andaki en büyük sorunum bu. İsterse devlet her şeyi üretsin, dünyanın en zengin devleti olsun. Ben günden güne fakirleşiyorsam bunların bende hiç bir karşılığı olmaz. -
Tamam bıraktık ,aydınlandık. Para olmadığı için işe giderken yürüyen vatandaş artık bu üretim haberlerinden sonra yerli arabası ile gidecek ! Helal be. -
Konu sahibi birazdan sildirir yine konuyu, daha önce yapmış olduğu gibi. -
-
Hocam rica etsem benimkini paket yapar mısın eve gidince gururlanayım
-
Baktım. Çoğu firma iç piyasaya yönelik üretim yapıyor. Ülkedeki parayı döndürmekten başka bir şey değil. Döviz nasıl girecek? Aksine çoğu ham madde vs. için döviz kullanıyordur. Yani para bile çıkıyor diyebiliriz :D Yatırım deyince ne anlıyorsunuz merak ediyorum. Mahallemin köşesindeki kardeşler market de yatırım, berisindeki ganyan bayii de :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 11 Ağustos 2020; 14:20:35 > -
Sizin beyinler basmaz bizim ne dediğimize. Ekonomi çok kötü batıyor diyoruz, üretim ile ne alakası var? Elbet bir şeyler üretiliyor olacak. -
Sen bu ülkede yaşamıyorsun sanırım?
2002 de asgari ücretli çalışan oranı %10-15 ken bu sene %40'larda geziyor.
Millet aç markete gittiğinde istediğini alamıyorsa, geleceği için planlama yapamıyorsa, çocuklarının geleceğinden de endişeliyse bu söylediklerinin pek bir anlamı kalmıyor.
Devlet millet için vardır. Millet devlet için değil!
-
Gaz vermek kolay, bağırmak kolay, hayattan haberiniz yok. Bir kez olsun bakmayı deneyin. -
Ben birşey alamadıktan sonra çokta umurumdaydı üretim varmış yokmuş.
Ben hiçbir alamayacağım ama diyeceğim ki ülke üretiyor kazanıyor aman ne güzel. Böyle düşünen bir gerizekalı kaldı mı acaba?
Herkes kendi hayatını yaşar. Birileri para kazanıyor diye bende ortak olmuyorum. Bir sınıfta sınav yapılırken herkes deli gibi kağıdı doldurup soruları çözerken sen orada birşey bilmeden oturup boş kağıt veriyorsan o sınıfla birlikte yüksek puan almış sayılmıyorsun. Sen sıfır alırsın onlar yüksek puan. Herkes tektir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Ben bu noktadan sonra sadece alım gücüme bakarım. Çünkü şu andaki en büyük sorunum bu. İsterse devlet her şeyi üretsin, dünyanın en zengin devleti olsun. Ben günden güne fakirleşiyorsam bunların bende hiç bir karşılığı olmaz.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X