Şimdi Ara

Bırakın bütün işleri Autohotkey Yapsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu ay ki pcnet dergisinde açıklaması yapılan Autohotkey adlı program windows'da sık yaptığınızbir işlemleri yapmanız için size yardımcı oluyor excel deki macrolar gibi ben kullanıyorum
    özellikle bu programın içindeki AutoScriptWriter (recorder) yazlımı fare yada klavyeden yaptığınız her hareketi kaydediyor.

adres :http://www.autohotkey.com/

yanlış iyi ingilizce bilen arkadaşlar help dosyasını türkçeye çevirirse pak makbule geçer

• tamam da bu mesela win i açabiliyor mu?
  • win açması için başka bi program kullanmalısın (ki arattırırsan bulursun ) win açıldıktan sonra istediğin her şeyi yapıoo
  • he?
  • ac tool gibi bir şey sanırsam?

dimi?
  • biraz daha açayım : örneğin kayıt düğmesine basıyorsunuz her tıklamayı ve klavyeden yazdığınız herşeyi kaydediyor ve çalıştır dediğinizde sizin yaptınız şeyi tekrarlıyor hele biraz progcılıktan anlıyorsanız IF ELSE gibi döngüler ekleyip hata ve yanlışlıkları ortadan kaldırabilirsiniz ayrıyetten yazdınız scriptti exe ye çevirebiliyorsunuz vb. vb.
  • OK SAGOL ANLADIM
  • artik ilerde most wanted i bitir bmw m3 ü ulan diyicem 10 dkda bitircek
  • Ben işyerinde kullanıyorum çok faydası oluyor sayılar hergün değiştiği için excelde link vererek scriptleri oluşturuyorum sonra AHKya kopyala yapıştır yapıp çalıştırıyorum.Nerdeyse 2 saatlik iş yükümü aldı.Ne yazıkki bu konuda türkçe kaynak yetersizwww.autohotkey.com forumlarında bu program hakkında çok faydalı bilgiler bulabilirsiniz.Eğer bu programla ilgilenen arkadaşlar varsa faydalı bulduğumuz scriptleri bu başlıkta paylaşalım.
  • evet faydalı bulduğunuz örnek scriptleri ve türkçe dökümanları lütfen paylaşalım benim de çok ihtiyacım var!
  • anlayamadım ki xs
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

anlayamadım ki xs

bende tam anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.