Şimdi Ara

Bırakın Yeter Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mitralyöz bi topic açmıştı : tpic silimi ve post kasma sayısının düşürülmesi

modlara burdan seslenmek istiyorum

Değerli modlar eğer bu işler böle olcaksa benim hesabımı banlayın.Benim post kasmam çok önemli deil.Önemli olan benim burdaki insanlara yardım etmemdir.Eğer siz bunu post kasma olarak görüyorsanız teşekkürler.

Sanırım DH'yi yıpratan bi unsurlardan biri de şudur :

topic silinmesi

eeth ben de bunu sevmiyorum.ve benim durup dururken rütbem düşüyor.bu şu demek oluyor :

sanırım ben bi suç işledim ki rütbem teğmen iken tekrar cavus olsun ?? ayrıca yani insanlara yardım etmeyelim mi ???

bu hatamı öğrenmek istiyorum sayın modlar.eğer böle devam etcekse forumu kapatın fazla mızmızlağa gerek yok.

Post kasmak HATA İSE POST kasma die bişiy olmasın.herkes paylaşım yapsın ve bundan sonra beni banlıyorlarsa banlasınlar mail atıyorlarsa

potion_of_soul@yahoo.com.tr adresine atsınlar cevap mutlaka yazarım

şimdi diceksiniz ki banane senin sıkıntından

evet size ne ben modlara sesleniyorum.bndan sonra Dh'de kalmicam ve kalmakta istemiyorum

bu topici okuyan herkesewww.koforum.net forum sitesini öneriyorum.güzel bi forum sitesi...

rütbe gibi bişy yok paylaşın paylaşabldiğiniz kadar...artık yeter benim _GeriLLa_ die kullanıcım banlandı sebep ?????

bırakın böle işleri hiç uğraşmayın kendi halinize bakın size ne milletin yardımlaşmasına

amacım REKLAM deildir...sizlere bi öneri sunuyorum...dh eski gününe döncekse her zaman varım

yeter artık ELVEDA DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice-T -- 30 Kasım 2006; 16:55:48 >

• rütbe burda hiç bişey kazandırmaz +reklam yapma +ßß
  • evet Post Düşürüldü Bu Forum iyice knight onl,ine gibi Oldu Pre. Olayıda Açılıe Gold Üyelere 1 Msj Atacan 4 Msj Yazılır[8|]
  • Görüşürüz Bu sebeple 10 kişi falan dhden ayrıldı en sevdiklerim arasında HolyyDagger de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

rütbe burda hiç bişey kazandırmaz +reklam yapma +ßß

senin gibileri bunu böle düşünüo reklam yapma amacında deilim

rütbe benim için de önemli deil ama açıklamayı biraz iyi OKU !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim

evet Post Düşürüldü Bu Forum iyice knight onl,ine gibi Oldu Pre. Olayıda Açılıe Gold Üyelere 1 Msj Atacan 4 Msj Yazılır[8|]

Ewt ya noldu bu foruma böle.Yakında foruma girerkende non-pre atarsa şaşırmayalım
  • rütbe düşmesi posta göre otomatik olur senin 1 postunu gereksiz diye silmişlerdir o yüzden rütbede otomatik düşmüşdür yani öyle birisi gelip rütbe düşürmüyo post silmede gereksiz yada kurallara aykırı olduğunda siliniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: takopako

quote:

evet Post Düşürüldü Bu Forum iyice knight onl,ine gibi Oldu Pre. Olayıda Açılıe Gold Üyelere 1 Msj Atacan 4 Msj Yazılır[8|]

Ewt ya noldu bu foruma böle.Yakında foruma girerkende non-pre atarsa şaşırmayalım

haklısın

• Evt postun pek önemi yok ama knighta benzediler die kızıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: takopako

quote:

Ehe düşünsene forum pre si :)) 5 ytl

• Açtığım konu gereksiz mesajşlar bölümüne taşınmış ,

buradan son bir açıklama yapıp, ayrılıyorum.

yazdığım mesajda belirtmiştim,
    ben ıvır zıvır konulara mesaj yazmam,
    yani bu ne demektir, silinebilecek konular, kural dışı konularla işim olmaz,
    peki öyle ise konular neden silinmiştir ?

Ayrıca, KnighOnline dışında başka hiçbir forum bölümünde mesajım yoktur,

yani, herhangi bir forum post sayısından dsüşülmüş ise bu beni etkilemez..

Sayın DH forum yöneticileri,

yaklaşımınız, açtığım topiği anında başka bir yere taşımak olmamalıydı,
    yaklaşımınızı tarzınızı doğru bulmuyorum ve leşetiriyorum son kez.

bana güle güle yazacak olanlara kalsın forum.. iyi forumlar..
  • Bir önceki post silinmedi tarafımdan gereksiz mesajlar bölümüne kaldırıldı bu bölümde açılan her konu knight online bölüm kuralları ve genel forum kuralları çerçevesinde incelenip gereği yapılıyor.
    Ayrıca gereksiz bölüme taşındıktan sonra kullanıcının şikayeti içinde gerekli açıklama yapıldı.
    Açıklama için link ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_5115474/tm.htm

Lütfen bölümle alakası olmayan topicler açmamaya özen gösterelim konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.