Şimdi Ara

Biraz Felsefe Biraz Teoloji Ufkunuzu Açayım Dedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitalinKid -- 19 Şubat 2019; 20:16:51 >

• Okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazıldığını sen de okumadın copy paste yaptın hadi itiraf et şurda biz bizeyiz
  • %60 nın kitap yüzü açmadığı ülkede böyle uzun forum yazıları görünce sahibini veli efendide boldpaylıtın ruhuyla koşturasım geliyor..
  • Gönderilmemiş mektuplar

Hepinize hepimize (bu bölümün yazarlarına)

Birçok konuyu mesajı okuyup bunlara cevap yazdığınızı ve fakat göndermediğinizi düşünün heh işte bunları kıçkıça eklediğinizde böyle bir tablo ile karşılaşacaksınız.

Ritalini burundan çekerek de yazmış olabilir tabii
  • Ne tribe girmişim karrdeşim oturdum kendimi kaybettim 7 saat yazı yazdım bir baktım ben nereye geldim dedim ne kafaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

Gönderilmemiş mektuplar

Hepinize hepimize (bu bölümün yazarlarına)

Birçok konuyu mesajı okuyup bunlara cevap yazdığınızı ve fakat göndermediğinizi düşünün heh işte bunları kıçkıça eklediğinizde böyle bir tablo ile karşılaşacaksınız.

Ritalini burundan çekerek de yazmış olabilir tabii
    Valla kardeşim öyle bir tribe girdim ki sorma hele ritalin çekince dini meselelerde çok kafa yormayacan az daha deliriyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosyoloji mi Felsefe mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yazıyı hiçbir dh'li okumaz kitap bölümündekiler dahil.
  • Özet:Analitik a priori tanrı kanıtları

Teşekküre hiç gerek yok
  • RitalinKid kullanıcısına yanıt
    Ya paragraf da mı parayla artık bu ülkede. Yazının uzunluğu değil paragrafın bitmeyişi bezdirdi 2. paragrafa başlayamadım baktım birinciden daha uzun Böler misin mümkünse daha fazla paragrafa. Güzel şeyler yazmışsın gibi geldi de gözüm yoruldu sırayı kaybediyorum habire.
  • bunu bir kişinin bile okuyacağına inandın mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.