Şimdi Ara

Biraz Once Uyku Felci Gecirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar daha demin uyku felci diger bir tabirle karabasan olayini yasadim. Ruyamda gece saatlerinde arkadasi kapiya kadar geciriyorum kapiyi cekersin diyorum kosarak yukari kata cikiyorum ve birden icimden "bu cakal beni korkutur bi donup bakayim" diyorum ve kapidan tanimadigim biri girip beni goruyor aniden yanima isinlaniyor agzima eter basiyor annnnnooooeeeeeeeee annoooooeeeeee diye bagirmaya calisiyorum bagiramiyorum. Bagirmaya calisarak ve titreyerek uyandim baya usumusum, sanirim totom acikta kaldi. Suan uyumaya korkuyorum uykumun icine sicildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eric_

Evet arkadaslar daha demin uyku felci diger bir tabirle karabasan olayini yasadim. Ruyamda gece saatlerinde arkadasi kapiya kadar geciriyorum kapiyi cekersin diyorum kosarak yukari kata cikiyorum ve birden icimden "bu cakal beni korkutur bi donup bakayim" diyorum ve kapidan tanimadigim biri girip beni goruyor aniden yanima isinlaniyor agzima eter basiyor annnnnooooeeeeeeeee annoooooeeeeee diye bagirmaya calisiyorum bagiramiyorum. Bagirmaya calisarak ve titreyerek uyandim baya usumusum, sanirim totom acikta kaldi. Suan uyumaya korkuyorum uykumun icine sicildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

quote:

Orijinalden alıntı: eric_

Evet arkadaslar daha demin uyku felci diger bir tabirle karabasan olayini yasadim. Ruyamda gece saatlerinde arkadasi kapiya kadar geciriyorum kapiyi cekersin diyorum kosarak yukari kata cikiyorum ve birden icimden "bu cakal beni korkutur bi donup bakayim" diyorum ve kapidan tanimadigim biri girip beni goruyor aniden yanima isinlaniyor agzima eter basiyor annnnnooooeeeeeeeee annoooooeeeeee diye bagirmaya calisiyorum bagiramiyorum. Bagirmaya calisarak ve titreyerek uyandim baya usumusum, sanirim totom acikta kaldi. Suan uyumaya korkuyorum uykumun icine sicildi.

Ama adam isinlandiktan sonra bildigin uyanip bogurdum hareket edemedim ve gozlerimi acamadim gercekciydi hala urperiyorum psikolojim bozuldu ilk kez oldu bu bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen iyi rüyanda yaşamışın , ben uykuya dalmadan önce yaşıyodum bunu.Gözler açık vücudunun hiç bir yerini hareket ettiremiyorsun , konuşamıyorsun 20-30 saniye falan sürerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

Sen iyi rüyanda yaşamışın , ben uykuya dalmadan önce yaşıyodum bunu.Gözler açık vücudunun hiç bir yerini hareket ettiremiyorsun , konuşamıyorsun 20-30 saniye falan sürerdi

1 kere yaşadım, onda ben de uyanıktım hareket falan edememiştim de kısa sürmüştü neyseki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.