Bildirim
Birbirimize yardım ediyoruz ama..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yılların hikayesidir bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alakası var kelebekle birbirimize yardım etmemizin sen tek başına geometriyimi yazıcaksın matematiğimi ögreneceksin kaynaklardan yardım alıyorsun başka hocaların arkadaşlarının tecrübelerinden faydalanıyorsun bunlara ulaşmakl için bir emek harcıyorsun ve sistem sana bunun karşılığını veriyor dh ygs lys bölümüde bunun bir parçası -
Bana balık tutmayı öğretme bana balık ver -
quote:
Orijinalden alıntı: sezeresim
Ne alakası var kelebekle birbirimize yardım etmemizin sen tek başına geometriyimi yazıcaksın matematiğimi ögreneceksin kaynaklardan yardım alıyorsun başka hocaların arkadaşlarının tecrübelerinden faydalanıyorsun bunlara ulaşmakl için bir emek harcıyorsun ve sistem sana bunun karşılığını veriyor dh ygs lys bölümüde bunun bir parçası
Hocam biliyoruz yahu. Parça hoşuma gitti öylesine paylaştım. Dhnin bir yardımı olmasa niye takılayım buralarda
Baska bir acidan bakarsak hepimiz rakibiz. En iyisi etmeyelim. Ygs lys forum kilit adminler ltfn tsk.
quote:
Orijinalden alıntı: xxlunch
Bana balık tutmayı öğretme bana balık ver
Nber knk ya
quote:
Orijinalden alıntı: paytak pire
quote:
Orijinalden alıntı: xxlunch
Bana balık tutmayı öğretme bana balık ver
Nber knk ya
hani senin kasma günündü forumda işin ne .s
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X