Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Birçok farklı konuda kitap satışı (kitaplık temizliği) Satın Al 6 Ocak 2025 11:35 1 1 Birçok farklı konuda kitap satışı (kitaplık temizliği) Merhaba, uzun bir süredir okumadığım ve artık pek de ihtiyacım kalmayan kitapların boşa durmasını engellemek adına kitaplığımı satışa çıkardım. Okuldan dolayı çoğunluğu şu an için sosyal bilimler veya yakın alanlarda kitaplardan oluşsa da konu sık sık güncellenecek ve farklı kitaplar eklenecek. Kitaplar için tek tek fiyatı bir excel tablosuna ekleyeceğim ama fiyatı belli olanları yazarak kurallara uygun olarak ekledim. Diğer kitaplar sırayla satışa eklenecek gibi düşünebiliriz.Atomik Alışkanlıklar - James Clear: 100 TLTanrı'nın Tarihi - Karem Armstrong - 100 TLKudüs... Ey Kudüs - Larry Collins - 100 TLSatışları Dolap, Sahibinden gibi yerlerden yapmak kargo açısından daha anlamlı olacak. Aynı zamanda tek bir kitap yerine birkaç kitap alınması yine daha kârlı olacaktır. Tüm kitaplar kusursuza yakın durumda, durumlarını linkteki tabloya ayrıca yazacağım. Fotoğraflar şimdilik referans olması açısından ekledim. Fiyat için mevcut sıfır fiyatın %50-75 arasında daha düşük olacağını varsayabiliriz.Çok fazla fotoğraf olacağı için fotoğraflara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz: google driveKitaplık - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1WbtQAYKEcJ9UPN9MPla6j9q_ZSasru_v?usp=drive_linkSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Birçok farklı konuda kitap satışı (kitaplık temizliği) 200 TL Airties VN020-F3 Modem Trust GXT 545, BSP D3 - 250 TL! Gamepad [SATILDI] North Bayou NB F80 (USB girişli model)