bilgisayarıma 1 virüs 2 spyware programı kuram sorun olur mu? bir yerlerde fazla program bilgisayara zarar verir diye okumuştum. mesela 2 virüs programı gibi.
şu an avg free, avg anti-spyware kullanıyorum. ayrıca windows defnder kullanıyorum. ad-aware veya spybot search&destroydan birini daha eklemek istiyorum.
1 tane daha kurmak istiyorum çünkü birinin bulmadığını diğeri bulur diye düşünüyorum.
düşüncelerim yanlış mı? eğer yanlışsa tavsiyeleriniz neledir?
teşekkür ederim şimdiden...
sistemin sağlamsa bir sorun olmaz.ama gerekte yok.
sistemin stabilize çalışması için tek anti virüs tek antispyware yeterli diye düşünüyorum
real time koruma yapan bir tane olsun,oda virus programı
istediğin kadar anti spy kurabilirsin(real time koruması kapalı olduğu sürece çakışma yapmaz)
birden fazla spyware zararlı olmaz bence ama iki tane antivirüs olduğu zaman çakışmalar oluyor sanırım. bi kere denedim aklımı kaybedicektim formata doğru gidiyodum
ama aynı nitelikteki iki program yerine iksinin arasında daha iyi olanı kur illa da diğerinin eksikliğini hissediyorsan ara ara kur tarat kaldır ya da kurulu kalsın çalışır durumda olmasın mesela. çünkü yazıktır performansa içim gider benim öyle olunca
quote:
Orjinalden alıntı: Macromedia
real time koruma yapan bir tane olsun,oda virus programı
istediğin kadar anti spy kurabilirsin(real time koruması kapalı olduğu sürece çakışma yapmaz)