Şimdi Ara

Eset 10 mu Kaspersky Mi yada Bi Başkası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisini önerirsiniz ? Pc ye kaspersky yükledim pc hantallaştı eset yükledim rahatladı. Kaspersky daha iyi koruma sağlıyor biliyorum. Fakat eset işimi görmez mi bi ev kullanıcısı olarak ? Eset smart security yükledim (premium olmayan normal smart security)
    Pc yi kasmayacak iyi güvenlik sağlayacak başka program varsa söylermisiniz.
    Sistem:
    İntel i5 7200u 2.5 turbo 3.10
    Ram 12 gb ddr4
    Ekran nvıdıa gt940mx - intel graphi 620
    1t harddisk ssd yok
    Bu sistemi kaspersky hantallaştırıyor. Windows 10 yüklü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Satin mi alacaksin dostum?
  • Windows 10 ile gelen Defender ev kullanıcısı için yeter de artar bile. Sadece bilmediğin linklere tıklama ya da tıklamadan önce linkleri google ile arat, malware varsa google direk sana söyler zaten.

Bilgisayarının hantallaşması HDD'den kaynaklı. O sisteme SSD takarsan hızdan uçar.
  • Windows Defender bence yeterli koruma sağlamıyor.Kaspersky ne kadar kasmıyor densede pc ye yük bindiriyor be hantallaştırıyor.He koruması iyidir ayrı.Eset e para verecekseniz bence başka seçeneklere yönelin.Bitdefender ve Norton hem pc yi yavaşlatmaz hemde korumaları iyidir.Ücretsiz programlara nedense güvenemiyorum.
  • Nortonu öneririm kendim kullanıyorum gayet başarılı bir antivirüs
  • Bitdefender total security.

Ayrıca, Kaspersky'nin bilgisayarı aşırı yavaşlattığı da asılsız. Ben Celeron N2920 işlemcili bilgisayarda kullandım, yavaşlama olmadı.
    Vazgeçme sebebim Kaspersky'den tam o dönemde W10'a geçiş yapıldığında, sitesinde W10'u tam olarak koruyamadığını yazması idi ama dürüstlükle

Kaspersky'de o günden bu güne testlerde başarı gösterdi, 2016 sonuçları:

1- Bitdefender
    2- Kaspersky
    3- Trend Micro
    4- Norton
  • BitDefender.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü? Normal mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Antivirüs sıralaman tam da benim gönlümde olan sıralama ben ilk olarak Kaspersky ile başladım dediğin gibi her yerde kasıyor derlerken bende de yavaşlama hiç olmadı ama derler ya Kaspersky nin adı çıkmış 9'a inmez 8'e benim Kaspersky den vazgeçme sebebim çok ama çok pahalı olması 1 PC 1 Yıl abonelik 100TL.'lerden bahsedilince bende bıraktım şimdi Bitdefender ile Trend Micro kullanıyorum(Bitdefender da şu zamanda pahalı ancak zamanında 1 PC 1 Yıl 12,90TL.'ye bulunca epey stok yaptım beni bayağı idare eder Trend Micro ise şu an 3 PC 1 Yıl 9,90'a kargo da dahil hepsiburada da mevcut)
  • Eset kasmaz ama korumaz da AV TEST'in yapmış olduğu hiç bir test de ilk 3'e girmiş bir antivirüs değildir ancak işin ilginç yanı Eset'in bir o kadar da fanatik kullanıcısı var ne diyeyim zevkler ve renkler tartışılmaz.Sana tavsiyem Bitdefender,Kaspersky,Norton veya Trend Micro kullanabilirsin bu saydıklarım da kesinlikle sistemi yormaz yorar diyenleri boş ver ben bizzat denedim ve test ettim.
  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Eset'in fanatiklerinin olmasına sebep, Eset'in pazarlama stratejisi gereği ülkemizdeki tüm bilgisayar tamircilerinin kolayca yüklemeleridir, buna ESET müsaade etmektedir.

Başka hiç bir ücretli AV veya IS böyle yüklenemez.
  • Eset falan yıllar önce iyiydi şimdi geride kaldı. Yükleyeceksen bitdefender ya da kaspersky yükle onu da pasif bırak tarama yapacağın zaman çalıştır ki sistemini yavaşlatmasın. Kendin dikkat edersen indirdiklerine zaten çok ihtiyacın kalmaz.
  • 1 ay dene antivirüsleri. Hangisini beğenirsen onu al. Ama ücretli alacaksan orijinal kullanman daha doğru olacaktır.

Ücretli en iyiler; Kaspersky, Norton,BitDefender

Ücretsiz en iyiler; Avast ve Avira

NOT: Antivirüslerin yanında antimalware yazılımı kullanmak en doğrusu olacaktır. Malwarebytes Anti-Malware'yi indirin ve yükleyin. Ayarlardan Real-World Protection'daki seçenekleri "Off"a getirin. Bu antivirüs ile anti-malware'nin çakışmasını önlemek için. İsterseniz ayarlardan rootkit korumasını açabilirsiniz. Malware koruması açık olarak yükleniyor. Rootkit ise kapalı geliyor. Onu açabilirsiniz. Malwarebytes ile haftada bir veritabanını güncelleyip tarama yaparsanız daha iyi korunursunuz. İyi forumlar...@melihalbayrak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 20 Şubat 2017; 15:2:43 >

• lk yerli antivirüs Chomar'ı deneyebilirsin. Bence gayet iyi. Performansı etkilemiyor. Ben denedim, ücretsiz lisans süresi dolunca lisans alıcam. Motoru şanzımanı herşeyi ile %100 yerli. Destek olmak lazım

https://forum.donanimhaber.com/goLastVisit_ajax.asp?rd=yes&t=124075057

• Kaspersky çok iyi diye biliyorum. Ben 2 sini denedim fakat bazen kullanmamak performansı da artırıyr pc de
  • Eset 10 gayet iyi sitelerdeki spylarıda engelliyor

• Antivirüs işleri boş. Mozilla reis söylüyorsa bir hikmeti vardır.
    http://www.sordum.net/36866/antivirus-yazilimimiz-en-zayif-noktamiz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 21 Şubat 2017; 17:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ejihov

Antivirüs işleri boş. Mozilla reis söylüyorsa bir hikmeti vardır.
    http://www.sordum.net/36866/antivirus-yazilimimiz-en-zayif-noktamiz/

MSE daha cok kullanilsin diye uydurmuslar.

Bir örnek vermek gerekirse; bi dunya parti var.hicbiri bu ulkeyi bi adim oteye tasiyamadiklari halde surekli oy istemeleri...

• MSE ve Windows Defender bedava ama diğer antivirüsler paralı. Partiler oy kazanmaya çalışır. Ama MSE ve Windows Defender sistemin bir parçasıdır sizden oy ya da para istemez, bedavadır. Defender sistemle uyumlu çalışır, diğerleri sistemi yavaşlatır. Defender sistem üzerinde tam yetkiye sahiptir, diğer antivirüsler sahip olmayabilir. Defender yanlış uyarılar vermez, diğerleri verir. Defender bilgisayar kullanımını kısıtlamaz, diğerleri kısıtlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 21 Şubat 2017; 22:19:58 >
  • Kaspersky çok kararsız bir antivirüs virüs imza veri tabanı aynı olsa da bir sürümün bulduğu virüsü diğer sürüm bulamıyor. Registery ayarlarını kurcalayıp ile 30 gün tekrar tekrar deneme olarak kullanabiliyorum=)
    Norton çoş başarılı lakin her şeye müdahale ediyor.
    Eset gayet güzel bir antivirüs kullanıcısı professional bir kullanıcı ise yeterli geliyor. her yerde lisansı var bedava desen yeri.
    bitdefender bundan 6 yıl önce antivirüslerin kralıydı diyebilirim ama son sürümleri çok yavaşlatıyor sistemi. 6 aylık kampanyaları mevcut key almasan da olur.
    Avast desen zaten yanından geçme.
    F-Secure var o gayet başarılı bir antivirüs ismi çok duyulmasa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 2 Mart 2017; 21:51:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.