Şimdi Ara

Birden Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar bügun sabah pc yi temizledim işlemci fanıda dahil açıp baktığımda içindeki macun bitmişti saten 2009 den kalma pc sonra kapadım topladım falan bi merak konusu overclokla giriştim e7300 266 ghz öylesine merak için 2.7 yaptım sonra giridm değerleri kontrol ettim 2,66 dak ıslar 50 nin üzerine çıkmazsken 2,7 de100 . olmuştu bende direk kapaıp bıostan eski haline getirdim ondan sonra pcyi açtım ama hala 100 dereceye yakın 70-80 gösteriyor sizce sebebi ne ? 2. sorumda biosu güncelledim açılırken f1 e basın dior bende o tuş çalışmıor varmı biosu sıfırlıyaileceğim veya fabrika çıkışına döndürecek
    Şimdiden saolun :)
     Birden Isınma
     Birden Isınma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebas26 -- 3 Ekim 2015; 22:40:56 >

• Anakartın üzerinde saat pilinden büyük bir pil var onu çıkarıp biosu eski haline alabilirsin, kasada power bağlantısı olmasın bunu yaparken.
  • işlemci fanının bacakları tam oturmamıs olabilir onları kontrol etmelisiniz. olmassa fanı değiştirin.
  • greman kullanıcısına yanıt
    olabilir aslında saolun bide termal macun pek etkilerimi olup olumaması
  • termal macun işlemci ile fan blogunun arasındaki gözle görülmeyen boşlukları olabilir onları dolgu yapmak içindir. sonucta ne kadar pruzsuz olsada insan derisinde de ter delikleri vardır az cok. (örnek oldumu bilmem ama) onları kapatmalı termal macun sart ama ince bir tabaka olarak sürümeli aşırı ya kaçmadan
  • bios içinse uzamn kişiler tarafından bios yazılımının siliniip yeniden yüklenmesi gerekir. ama mutlaka uzamandan destek alın. en ufak elektrik dalgalanmasında bile yarım kalsa anakart çöpe gitme ihtimali var
  • macunsuz 100 olmaz boşta 5 derece falan oynar benim bildiğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcinin Fanı Oturmamıstır Büyük İhtimal Dikkatlice Tekrar'dan Tak Veyada Bilen Bir Arkadaşını Felan Çagır..
  • Konu kapanabilir Temizce sildim kalan macun kalıntılarını işlemci ve fanından sonra sıkıca taktım derce yük altında 60-70 oldu saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.