Arkadaşlar bu kitabı çözen varsa biraz bahsedebilir mi?
1-Temeli zayıf olan biri için sorular ne seviyede? 2-Kitabı hakkını vererek çözersem ne seviyeye gelirim? 3-Bunun üstüne başka kaynak gerekir mi?(gerekirse hangi kaynak)
up
Geometride temelin hic yoksa(benimde yok) Antrenmanlarla Geometri 1. Ve 2.kitabini al her gun çalişirsan ikisi 1.5 ayda biter daha sonra birey b'ye gecebilirsiniz temeliniz oturacak ve sorulari cozebileceksiniz.
Benim de temelim yoktu. Bundan başladım çözmeye. Son 2 testler zorluyor. Tek bu yetmez.
Cozmeye bundan basladiysaniz temeliniz varmis hocam hic olmayan adam cozemez bence.
Mithrandir.
kullanıcısına yanıt
üstüne ne gider hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-74C81C5CF
üstüne ne gider hocam
acil
Birey B adamdır, hakkını verirsen netlerini artırır.
Geometrim orta seviyede olmasına rağmen son testler biraz sıkıntı ama kitap sana çok şey katar. Üstüne daha kaliteli kitaplar çözülürse kolay kolay soru kaçırmazsın
Bireyin geometri ve kimyasını beğeniyorum tavsiye edilir
Bence Birey B geometri normal bir kaynak. Çok iyi bir kaynakmış gibi durmasının sebebi güzel geometri kaynaklarının azlığından kaynaklanıyor. Ortalama bir kitap bence (çözdüm bu arada).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme