Şimdi Ara

Bireysel Olarak Yurtdışı Turumu Yoksa Tura Katılıp Yurtdışı Turumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışında herhangi bi ülkeye yaz tatilinde gitmek istesen benim için hangisi daha avantajlı olur.

• Hangi konuda avantajlı? eğer maddi olarak soruyorsanız biraz araştırma sonucu erken uçak ve otel alımı yaparsanız tabi ki bireysel gitmek daha avantajlı olur.Ama özellikle avrupa için son anda gitmeye karar verdiyseniz batı avrupa turları daha ucuza gelebilir.
    Ama doğu avrupa ya gidecekseniz yine bireysel olarak daha ucuza getirirsiniz.

Nereye ve hangi turla gitmek istediğinizi yazarsanız hesaplarız hangi şekilde daha ucuz olacağını.
  • aligokalp kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Turla gitmek daha avantajlı bende kararımı vermeden önce bu konu hakkında detaylı araştırma yaptım ve ardından ETs turla balkanlar turunun rezervasyonumu yaptırdım turla giderseniz rehperler o ülkenin nesinin meşhur olduğunu havakoşullarını vsvs çok gittikleri için bizden çok daha iyi biliyorlar bu yüzden müşterilerini daha kolay memnun edebiliyorlar fakat benim şöyle bir görüşümde var bir şehri çok iyi bilmek için o şehirde kaybolmak lazım nasıl bir tatil aradığınızlada alakalı :D daha çok sosyolojik bir geziyse şehirde kaybol derim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.