Şimdi Ara

Bireysel Tüketici Heyeti Masraf Iadeleri Geri Alma Konusu (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.741
Cevap
258
Favori
273.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maaş müşterisi olmama rağmen bende de kapanmış 1.69 oran. Nasıl açtırabiliriz bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Konut kredisi kullandım bin tane sigorta yapıldı bazılarını iptal etmek istiyorum ama 1 ay oldu. Şimdi başvuru yapsam iptal ettirebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzays1z U kullanıcısına yanıt

Kredi tahsis ücreti harici alabilirsiniz. Ben ne olur ne olmaz diye hayat sigortasını iptal etmedim.

• cato16 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Hayat sigortası hariç başvurdum ben de. Bakalım ne cevap gelecek.

• uzays1z U kullanıcısına yanıt
    Sigortaları 1 ay cayma hakkı geçtikten sonra kullandığınız oranda kesinti yaparak iade eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam vakıfbanktan ihtiyaç kredisi çektim. 100 bin liralık ihtiyaç kredisinde 4 bin lira kesinti var. Dosya masrafı hariç kesintiler 3500 lira. Bunun için mobil uygulamadan talep yazdım. Talebe cevap vermediler 2 gündür bankadan arıyorlar.bugün açtım telefonu kredi kullandığım şube işte böyle bir talepte bulunmuşsunuz ama bu kesintiler normal vs. vs. Prosedürleri söyledi tamam mı dedi tamam dedim. Ama talebime yazılı cevap gelmedi hata mı ettim acaba

• Vakıfbanktan konut kredisi kullandım. Kazandıran tarife, kredi tahsis ücreti, Ferdi kaza sigortası ve can kurtaran sigortasinin iptali ve iadesi için tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. Bugün karar açıklandı. Açıklamada maaş müşterilerinin zorunlu satılması gereken paketlerden ücretsiz faydalandığı ayrıca paket satılması haksiz kazanç olduğu, müşteriden alınan tahsis ücretinin ve kazandıran tarifesinin yasal olduğu ,sigorta ücretlerinin kısmı iadesi şeklinde karar verilmiş. Kazandıran tarifenin iade edilmesi karari verilmesi gerekmezmiydi?

• bilexsamet kullanıcısına yanıt

2 ayrı bankadan ihtiyaç ve konut kredisi çektim.ihtiyaç kredisi çektiğim bankanın maaş müşterisiyim.Konut kkredisi çektiğim bankada değilim.Ne değişiyor ?Hayat sigortasını iptal edeceğim , banka faizi yükseltebilirmi,genelde pahalı sigorta yapıyorlar , kendi sigortacımdan yaptırabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Aralık 2022; 9:20:0 >
  • SMDKSNGR kullanıcısına yanıt

Hocam var mı bir gelişme iade alabildiniz mi ?

• riccardofree R kullanıcısına yanıt
    2 tanesi zaten yatmıştı 3. Talebimi yatırmamışlardı. 10 gün kadar önce banakaya mesaj attım cuma günü 3. İadem de yapıldı. Şuan talep edip alamadığım kalmadı. (Hayat sigortası ve dask ı talep etmemiştim.)

• bgkn kullanıcısına yanıt

Evet bu konuyu bende merak ediyorum eğerki bir arkadaşımızdan yanıt gelirse banada haber eder misiniz ?

• Merhaba, 50 bin 50 bin şeklinde 2 tane kredi çektim. İkisinde de ayrı ayrı hayat sigortası yapıldı. Bir de vakıfbank garip adı olan bir ürün sattı bana avantajlı vakıf bilmemnesi. Bunların geri alımı için başvuracağım fakat hayat sigortasını komple iptal ettirmek değil de, başka yerden daha ucuza yaptırabilirsem o şekilde ilerlemek istiyorum. Bazı arkadaşlar Aegon uyguna yapıyor demişler. En uygun hangi sigorta şirketi yapar bunu internetten sorgulayabileceğimiz bir site var mı? Ayrıca Aegon yazınca bir yer çıkmıyor Vienna gibi bir şey çıkıyor bahsettiğiniz firma bu mu?

• SMDKSNGR kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Hakem heyetine başvuru tarihinden itibaren ne kadar süre sonunda karar verdiler ? Benim 4 ay oldu hala karar verilmedi.

• turhan0505 T kullanıcısına yanıt
    26 mayıs başvuru
    7 ekim karar 4 aydan biraz fazla olmuş. Heyet biraz yoğun galiba. Mutlaka karar çıkar.

• 17 mayıs 2022 de kredi kullandım, 7 temmuz 2022 de bankaya başvurdum, süreç 9 aralık 2022 de tamamlandı,

VB'dan sıfır araç kredisi almıştım, kazanan tarife, özel hayat sigortası ve cankurtaran sigortası hepsinin iadesi için tüketici hakem heyetinden karar çıktı.

konuyu açan, yorum ve bilgi paylaşanlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmb -- 14 Aralık 2022; 9:28:6 >
  • xtr3ams kullanıcısına yanıt
    Aegon Sigorta 2020 yılında Vienna Insurance Group'a satılmış. Ben de siz yazınca fark ettim. Normalde sigorta işlemleri Aegon Direkt sitesinden yapılıyordu. Satıldıktan sonra bu web sitesi de kapanmış galiba.

Aegon'u satın alan Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. olayin kolayi. com isminde yeni bir web sitesi açmış. Aegon Direkt'e ait eski müşteri hizmetleri numarası olan 0850 222 34 66 numarasını da Olayın Kolayı Müşteri hizmetleri numarası olarak kullanmaya başlamış.

Muhtemelen aynı hizmeti (uzaktan kredi hayat sigortası yaptırma işi) Olayın Kolayı web sitesi üzerinden devam ediyor. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. Sonradan bu hizmeti devam ettirip ettirmediği hakkında detaylı bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 14 Aralık 2022; 9:48:7 >
  • medizinischen Labor kullanıcısına yanıt

Bende de aynı durum oldu

• Aegondan ( Vienna ) telefonla sigortamı yaptırdım ve vakıfbanka sunarak hem dijital avantaj hem de hayat sigortasını iptal edip aynı gün içinde paramı aldım. Finansbank müşteri hizmetlerini arayıp başka bir hayat sigortası yaptırdığım için onların yaptığı sigortayı iptal ettirmek istediğimi söyledim fakat yeni hayat sigortası sunmak için şubeye gitmem gerektiğini söylediler. Ama eğer istersem hiç hayat sigortası sunmadan mevcut sigortamı iptal edebileceklerini belirttiler. Hayat sigortamı yenisini talep etmeden iptal ettiler. Bende Aegonu arayıp onlara yaptırdığım sigortayıda iptal ettirdim. Tüm paraları aynı gün hesabıma geri aldım

• xtr3ams kullanıcısına yanıt
    😁 Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 21 Aralık 2022; 12:57:53 >
  • Bende bugün ziraat bankası iletişim formunu doldurdum. Sadece Konut Sigortası iptali için, ailem güvende ve eşya sigortalarını iptal ettirdim şubeden diğeri ni etmedi. ama ben kredi çekerken ederiz demişti bana %100 eminim ama 1 sene geçtikten sonra etmedi :)

zaten eşya ve ailem güvende biri 70 diğeri 200 tl idi onlar basit etti

ama konut sigortası 500 tl ödemişim geçen sene şimdi 1900 bu enflasyon ile 10 yılda 30 bin tl öderiz biz buna boş yere o yüzden iptal ettireceğim bir şekilde

23 kesim günü bakiyem 0 şuan eksik çekmişler gibi bir iletişim formu doldurdum gönderdim.

Önümüzdeki hafta bakiye atacagım hesaba parayı çeker muhtemelen bir form daha doldurup gönderirim artık.

22 aralık itibari ile süreci başlattım bakalım ne kadar sürecek bilgilendirme yaparım. 1900 tl nedir ya :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.