Şimdi Ara

Birgün ölecek olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 42 her gün aklıma gelen gerçek. hem de mesela en saçma şekillerde geliyor, misal spor yaparken şimdi düşüp boynumu kırıp ölebilirim, ya da su içerken su soluk boruma kaçabilir, ya da banyoda ayağım kayar kafamı musluğa çarparım pekmezim akar, vs. vs. gibi saçma sapan örnekler geliyor sürekli aklıma. manyak mıyım neyim, bilemedim. Bu yüzden birçok şey anlamsız geliyor hayatta hiçbirşey keyif vermemeye başladı acayip bir psikolojideyim hiçbirşeyin tadı kalmadı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle düşün...

bu yaşına gelmeden önce bir kazada bir hastalıktan boş bir sebepten çoktan ölmüş olabilirdin..hala buradasın.

kimseye garanti kağıdı verilmiyor.

milyonlarca çocuk her yıl ölüyor bu dünyada...ondan bundan.

şükür etmeyi öğrenin düzelir.

• bir gün ölecek olmam beni mutlu eden tek şey. ve o bir gün keşke bugün olsa.

• Ayni senin gibi yasiyorum ölümü her an bekleyerek.Yaptigim hic bir sey keyif vermiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiçbirşey keyif vermiyor

• Boşuna antinatalist olmadık.

Uygarlık Yoluyoutube
    PROGRAMIN TAMAMINI LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ. https://www.youtube.com/watch?v=O39ShHpx2cw Programın İsmi: Antinatalism: The Case for Never Being Born
    https://www.youtube.com/watch?v=fGTDQmHf2vQ
  • o düşünceler eğer sizi rahatsız eden tarzda ise asıl olan siz (şeytan ve nefis harici öz benliğiniz) mesul değilsiniz, dikkate almayın dikkate aldıkça sizi içine alır meşgul eder, dikkat etmez umursamazsanız yokolup gider, lümme-i şeytaniyenin vesvese vermelerinden ibarettir, öz benliğinizin mesul olmadığı bir vesvesenin sizi rahatsız etmesine müsade etmeyin ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevilmeyecek olmam ne acı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.