Şimdi Ara

Biri adsl adil kullanım kotası uygulanıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biri adsl in 8 mbite kadar 25 gb adil kotalı tarifesine geçtim.Acaba biri adsl adil kullanım kotasını uyguluyor mu?Kullananlar bilgi verebilir mi?
    Not:Aynı hatta Ttnetin aynı tarifesinde hız düşmüyordu.

• hocam biriadsl Turk Telekom un alt yapısını kiralıyor. Yani santralleri, alt yapısı falan hepsi Turk Telekom'un. Haliyle santral çalışanları falan da Turk Telekom'un. Yani Biri kafasına göre adil kullanım uygulayamaz. Ya da sadece biri adsl adil kullanım uyguluyor tarzı bişey duyacağımızı sanmıyorum.

tabi bu belli olmaz ama benim ddüşüncem bu.
  • biri veya smile ile ilgili degil tamamen sizin baglı oldugunuz santralle alakalı bir durum
  • Biri kullanmıyorum ama aracı yerine ttneti tercih ediyorum ( etmek ne kadar doğru bilemem belki biri hizmet kalitesi için telekomla sözleşmesinde maddeleri mevcuttur ) hızı kotayı aştığımda hemen düşüyorlar 2 aydır. eskiden 850 gb indirdiğim olmuştu yada her ay zaten aşıyordum düşmüyordu. düşürmelerine bişey diyemem isyanda etmem ama düşürdükten sonra yeni aya girince telefon açmazsam hızı yükseltmiyorlar bu ayıp. illa mişteri hizmetlerini arattırıp bide telefon faturası kabartacaklar. Yine bunada şükür ya özelleşmeseydi hizmet kalitesi neolurdu bilemem.
  • şu an itibari ile 30 kusür Gb dayım hızım hala 8 mbit.umarım diğer aylarda da boyle olur.İlginize teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.