Şimdi Ara

biri adsl beleş modem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu an birinin taahhütsüz paketine üyeliğim var modem hediye ettikleri için almıştım alırkende 50lira modem bedeli ödemiştim bozulursa falan diye

depozitoydu galiba şimdi interneti kapatırken bu modemin bende kalmasının bir yolu var mı yani 50liraya modemi alabilirmiyim birde bu modem sadece biri adsl için

ayarlanmış falan değildir değil mi bilenlerden cevap bekliyorum

• modemi geri alıyorlar malesef, 50 liraya o modemi sana bırakmazlar, sözleşmede yazıyordur. senın deiğin gibi olsa herkes 1 aylık abone olur 50 liraya modem almış olur
  • interneti kapatırken anca depozitonu alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexille -- 4 Nisan 2010; 13:34:04 >
  • eyvallah bende bi ümüt falan demiştim :D e modem bozulsada mı alıp parasını tahsil ediyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

modemi geri alıyorlar malesef, 50 liraya o modemi sana bırakmazlar, sözleşmede yazıyordur. senın deiğin gibi olsa herkes 1 aylık abone olur 50 liraya modem almış olur

Bırakmazlar değil bizde 200 liralık bişi vardı sanırım modemhttp://www.incehesap.com/airties/adsl_modemler/airties_air5450_300_mbps-533-6905.html?ref=akakce&v=1.56.7 bu duydu 50 lira karşılığı kalabilir demişlerdide vermiştim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

quote:

modemi geri alıyorlar malesef, 50 liraya o modemi sana bırakmazlar, sözleşmede yazıyordur. senın deiğin gibi olsa herkes 1 aylık abone olur 50 liraya modem almış olur

Bırakmazlar değil bizde 200 liralık bişi vardı sanırım modemhttp://www.incehesap.com/airties/adsl_modemler/airties_air5450_300_mbps-533-6905.html?ref=akakce&v=1.56.7 bu duydu 50 lira karşılığı kalabilir demişlerdide vermiştim :D

Benim modemin aynısı.Geçen yıl mart15 gibi biri ye abone olduydum.Kurulum ücreti modem parası falanda vermedim taahhütte yok,birkaç ay sonra neti kapattıracaz modem bende kalacak

Not:Mesajı atınca baktım kutunun üstünde UYARI:Bu paket sadece BİRİ hizmeti ile çalışacak şekilde hazırlanmıştır. Yazıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 4 Nisan 2010; 13:45:18 >

• nası verdin hocam ya bizdekinin fiyatıda 200ün üzerinde galiba ama benim asıl derdim o değil biriyi değiştircem ama taahhütsüz modem hediye eden yok bende modem olsun bari istediğime geçerim diyodum ama var galiba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anwhere -- 4 Nisan 2010; 13:41:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

quote:

Benim modemin aynısı.Geçen yıl mart15 gibi biri ye abone olduydum.Kurulum ücreti modem parası falanda vermedim taahhütte yok,birkaç ay sonra neti kapattıracaz modem bende kalacak

peki o modemi başka netle kullanabiliyomuyuz bilgisi olan?

• Kulanırsın büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

quote:

Not:Mesajı atınca baktım kutunun üstünde UYARI:Bu paket sadece BİRİ hizmeti ile çalışacak şekilde hazırlanmıştır. Yazıyormuş

diye yazıyomuş :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.