Şimdi Ara

Biri bana bunu açıklayabilir mi lütfen???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyaligtv

Detaylar kısmının birinci cümlesi : "Bu hizmetten faydalanmak için 12 ay taahhüt ile Giriş Paketi üzerine (en az) 2 Keyif Paketi ve Taraftar veya Şampiyonlar Paketi’ne üye olunması gerekmektedir."

Bu durumda ücret GİRİŞ PAKETİ + 2 TANE KEYİF PAKETİ + ŞAMPİYONLAR PAKETİ = 29.99 Türk Lirası. Doğru mudur???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatlar başlığı altındaki cümleyi okumayı unuttun sanırım :)

"Giriş paketi, seçeceğiniz (en az) 2 Keyif Paketi ve Taraftar veya Şampiyonlar Paketi’ne 49,98 TL ile başlayan fiyatlarla üye olabilirsiniz."
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonOfTurk

fiyatlar başlığı altındaki cümleyi okumayı unuttun sanırım :)

"Giriş paketi, seçeceğiniz (en az) 2 Keyif Paketi ve Taraftar veya Şampiyonlar Paketi’ne 49,98 TL ile başlayan fiyatlarla üye olabilirsiniz."

Haklısın aga görmemişim. Pekala o resimdeki olay? Anlamadım işte bunu. İntegral sorusu gibi

• giriş başlangıç paketi = 11.99 TL
    2 adet keyif paketi = 4*2=8 TL
    taraftar paketi = 29.99 TL

olarak hesaplanıyor. resim dede dediği gibi taraftar paketi 29,99 tl den başlıyor :)
  • quote:

giriş başlangıç paketi = 11.99 TL
    2 adet keyif paketi = 4*2=8 TL
    taraftar paketi = 29.99 TL

olarak hesaplanıyor. resim dede dediği gibi taraftar paketi 29,99 tl den başlıyor :)

Küfür edesim geldi!!!
    Ben hesapladım 66 Lira'ya geliyor aylık. Dsamrtı bırakıp geçmek mantıklı mı? Digiturk'un film kanalları falan iyi değil diye duydum bu forumda. İzlemek şstediğim HD KANALLAR + SÜPERLİG MAÇLARI.

• lig tv alacaksan eğer, tabikide al. hd kalitesi oldukca iyi. film knalları içinde birşey diyemiyecem çünkü bende takip etmiyorum 24 saat izlersen sıkılırsın ama olabildiğince geniş bir yelpaze sunuyorlar. örneğin bugün bir kanalda örümce adam2 bir diğerinde sherlock holms2 var :)

eğer alacaksan: giriş+2keyif in yanına şampiyonlar paketi al ilk 2 ay ücretsiz yada 3 ay %50 indirimli ve film paketini 16 aylık al ilk 4 ay %50 indirimli plus kutuda ilk 6 ay ücretsiz... gibi birçok kamp var arayıp öğrenebilirsin ama mutlaka mhz yi ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfTurk -- 11 Kasım 2012; 22:29:18 >
  • quote:

lig tv alacaksan eğer, tabikide al. hd kalitesi oldukca iyi. film knalları içinde birşey diyemiyecem çünkü bende takip etmiyorum 24 saat izlersen sıkılırsın ama olabildiğince geniş bir yelpaze sunuyorlar. örneğin bugün bir kanalda örümce adam2 bir diğerinde sherlock holms2 var :)

eğer alacaksan: giriş+2keyif in yanına şampiyonlar paketi al ilk 2 ay ücretsiz yada 3 ay %50 indirimli ve film paketini 16 aylık al ilk 4 ay %50 indirimli plus kutuda ilk 6 ay ücretsiz... gibi birçok kamp var arayıp öğrenebilirsin ama mutlaka mhz yi ara.

Niye bu kadar karışık yapıyorlar ki. Yarın arayacağım zaten. Ama onlara da güvenmiyorum. Herşey imzaya kadar. Neyse. İlgin için teşekkür ederim.

• D-Smart'ı bırakma bence Digiturk sakın alma! D-Smart'ın HD Kaliteside Kanallarıda Herşeyi Digiturk'den iyidir Digiturk alacaksan Lig TV İçin alacaksın Sinema Kanallarını soruyorsan D-Smart Süper Digiturk MGM Diye sinema kanalı var 1969 Filmlerini vs Veriyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-ks-@hotmail.com

D-Smart'ı bırakma bence Digiturk sakın alma! D-Smart'ın HD Kaliteside Kanallarıda Herşeyi Digiturk'den iyidir Digiturk alacaksan Lig TV İçin alacaksın Sinema Kanallarını soruyorsan D-Smart Süper Digiturk MGM Diye sinema kanalı var 1969 Filmlerini vs Veriyor!

Hem dsmart hem ligtv fiyat olarak kasacak gibi? Hem sadece ligtvyi nasıl alacağım ki???

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-ks-@hotmail.com

D-Smart'ı bırakma bence Digiturk sakın alma! D-Smart'ın HD Kaliteside Kanallarıda Herşeyi Digiturk'den iyidir Digiturk alacaksan Lig TV İçin alacaksın Sinema Kanallarını soruyorsan D-Smart Süper Digiturk MGM Diye sinema kanalı var 1969 Filmlerini vs Veriyor!

Sinema kanalı olarak sadece MGM varmış gibi konuşmuşsunuz. Bence Digiturk'ün sinema kanalları gayet kaliteli. Üyeliğim yok ancak geçen ay 2 hafta hediye edilmişti. Her zaman keyfime göre bir film bulup izleyebildim. Gerçekten güzeldi.
  • D-Smart'ın 2009,2010'da verdiği filmleri Digiturk şuan veriyor! D-Smart vizyondan çıkar çıkmaz veriyor yayına ayrıca özel türk sinema kanalı bile var Sinema TV var o bile yeter zaten! Türkiye'nin en iyi sinema kanalı Sinema TV Araştırın bakın Tek D-Smart'ta değil ama! Teledünya tivibu'a superplay'de var!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.