Şimdi Ara

Biri Lütfen Yardım Etsin Önemli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Googleden 1 Haftadır Sürekli bana mail yazıyor.. Gmaile geldiği için biraz fazla önemsedim...Lütfen Bilenler bunu çevirebilirler mi ? Bide resim var.. Karaladığım yerde ismim Yazıyor..

THE GOOGLE UK GIVEAWAY PROMO TEAM © 2011.
    Belgrave House, #76 Buckingham Palace Road London SW1W 9TQ.
    TEL: +44 702 4084626, +44 702 4064514,
    Fax: +448704710767, +44 700 597 8372

Dear Googler (Winner),
    Kindly download the file attachment to read full details and follow the instruction provided. NOTE: Your GoogleUk Winning Certificate is also attached to this mail.

We do hope your fortune will be spent wisely.

Sincerely,
    MR. PAUL BURTON.

Bu Da esim Arkadaşlar http://imageshack.us/photo/my-images/526/asdwln.jpg/

• yok mu şunun ne olduğunu bilen :D Gerçekse çeviri yapanı zengin edicem he
  • Sevgili Googler (kazanan), nazik karşıdan dosya ekini tüm detayları okumak ve verilen talimatları uygulayın. Not: GoogleUk kazanan sertifikanızı da bu postayı eklenir. Umarız servet akıllıca harcanacak.
    Google translate
  • quote:

Orijinalden alıntı: hione

Sevgili Googler (kazanan), nazik karşıdan dosya ekini tüm detayları okumak ve verilen talimatları uygulayın. Not: GoogleUk kazanan sertifikanızı da bu postayı eklenir. Umarız servet akıllıca harcanacak.
    Google translate

Teşekkürler Çok açıklayıcı Olmuş :D

• 2. sınıf bir spam bu.
    Çok amatörce hazırlanmış konu açmana bile gerek yoktu. Googler diye bir şey yoktur. Google bir hizmet olmadığı gibi ''Google kullanan'' anlamına getirilmesi bile saçma bu kelimenin. Zaten Mr. Paul Burton ve Charlene Richards diye bir çalışan yok Google'da. Üstelik logosunda Google'ın fontu da kullanılmamış.
    Ayrıca resmi görüntülemen büyük bir hata bir an önce bilgisayarını virüs taramasından geçirmeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.