Şimdi Ara

Biri Puanımı Yorumlasın...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben normalde eşit ağırlık öğrencisiyim ama eşit ağırlıktan matematik yapamıyorum.Zaten bu alanı seçtiğimede pişman oldum.Sınavda mat geo full salladım.Benim kafa sözele çalışıyo:) Son 2 hafta çalıştım sözel derslere biraz tarih psikoloji felan baktım.Zaten tarih iyidir.Hesapladım netleri ve 440-460 arası puan gelcek okul puanıyla birlikte.Duyduğuma göre edebiyat ve türkçe öğretmenliği ortak alan olduğu için puan felan düşmüyormuş.Zaten düşsede 4 soruyla eşitliyormuşsun.Ben şimdi 440-460 arası bir puanla yerleşirmiyim sizce sözelden bir yere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toranammo -- 10 Temmuz 2010; 20:08:29 >

• Yaw kardeşim hiçbir Allahın kulu yokmu şansım olduğuna dair:)Biri söylesin okul puanıyla birlikte 440-460 arası bi puan gelicek büyük ihtimalle sözelden bir yer yerleşebilirmiyim.
  • arkadaş sözel puan dimi 440-460 ? eğer öyleyse rahat gidersin,
  • Evet sözel puanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_ikbal

arkadaş sözel puan dimi 440-460 ? eğer öyleyse rahat gidersin,

Önce yazılanları oku. Adama hemen yerleşirsin diyorsun. Ea cı arkadaş. Katsayıdan puanın düşer dostum. Ayrıca öğretmenlik istiyorsan bu puanlarla zor. Ne istediğini de tam olarak yazmamışsın. O yüzden birşey demek mümkün değil. Ne istediğini yaz ona göre yorum yapalım derim.
  • Ya napcağımı bende tam olarak bilmiyorum ama puan düşmediği için edebiyat ve türkçe öğretmenliği düşünüyodum.Ama bu puanlarla olurmu bilmem genele bakarsak sözelcilerin durumu pek iç açıcı değil.O yüzden genede bir umut var içimde.Eğer mesala 445 puan aldım diyelim sosyal öğretmenliği felan seçersek kaç puan düşer tahminen.Yerleşebilcemmi acaba
  • türkçe ve edebiyat ortak alan mı ben böyle birşey duymadım çünkü puan türünde bu bölümleri ts yazıyor alan dışı bir bölüm tercih ettiginde aobp göre göre puan kesiliyor 3 ve 15 puan arası birşey aobp fazlaysa eger daha fazla puan kesintisi oluyor birde sözelciler bu alanlara yüklenecek çünkü başka alternatif doğru düzgün bölümleri yok sizde seçerseniz bu sözeller ne yapacak çok merak ediyorum
  • 15 puanın kesilir......
  • 3 vakte kadar kısmetin açılcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

türkçe ve edebiyat ortak alan mı ben böyle birşey duymadım çünkü puan türünde bu bölümleri ts yazıyor alan dışı bir bölüm tercih ettiginde aobp göre göre puan kesiliyor 3 ve 15 puan arası birşey aobp fazlaysa eger daha fazla puan kesintisi oluyor birde sözelciler bu alanlara yüklenecek çünkü başka alternatif doğru düzgün bölümleri yok sizde seçerseniz bu sözeller ne yapacak çok merak ediyorum

Kardeş zaten matematik yapamıyorum sözele son 2 hafta çalıştım.440-460 arsı bir puan gelicek.Bu iyi birşey 2 haftalık çalışmayla.Elimden gelen birşey yok bende kendimi düşünmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toranammo

quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

türkçe ve edebiyat ortak alan mı ben böyle birşey duymadım çünkü puan türünde bu bölümleri ts yazıyor alan dışı bir bölüm tercih ettiginde aobp göre göre puan kesiliyor 3 ve 15 puan arası birşey aobp fazlaysa eger daha fazla puan kesintisi oluyor birde sözelciler bu alanlara yüklenecek çünkü başka alternatif doğru düzgün bölümleri yok sizde seçerseniz bu sözeller ne yapacak çok merak ediyorum

Kardeş zaten matematik yapamıyorum sözele son 2 hafta çalıştım.440-460 arsı bir puan gelicek.Bu iyi birşey 2 haftalık çalışmayla.Elimden gelen birşey yok bende kendimi düşünmem lazım.

Sözellerin ne yapıp yapmayacağı pek önemli değil. Ben de sözelciyim. Ama sistem şu. İyi olan kazanacak. Kim daha yüksek puan alırsa o tercih yapacak. Arada Aobp de alan dışı kesinti işi olmasa sözelciler olarak bitmiştik. 3-15 PUan arası dediğiniz gibi kesinti. Ama ben yineliyorum. Sözelde çok iyi yapanlar var ve dostum bu puanlarla senin öğretmenlik işi zor gibi. Çünkü sözelde elle tutulur en önemli meslek öğretmenlikler şu anda. Sözelcilere Allah kolaylık vere. Benim sınavım iyi geçti o yüzden pek endişem yok ama orta halli yapanlar kara kara düşünüyorlardır. Ösym ve Yök aptalca icraatlarına devam etsin bakalım. Sözeli iyice bitirecekler. Edit: Öğretmenlikler konusunda belki 2. öğrenimde bir şansın olabilir gibi geliyor bana dostum. Diyebilecekleriöm bunlar hoşçakal..

• Cevap için teşekkürler ben eacı olarak sözellere sonuna kadar hak veriyorum.Bu sistem en çok sözelleri yıprattı.İkinci öğretim olsada farketmez ya.Bir yerlerin tutmasını istiyorum.1 sene daha çekemem:) Benim konuştuğum sözellerde durumlar pek iç açıcı değildi.Edebiyat ve türkçede puan düşmüyor diye biliyorum.Ama puan düşsede sosyal öğretmenliği felan tutarsa 1 dk durmam.Tabi iyi yapan sözeller vardır.Ama benim gördüğüm kadarıyla genel pek iyi değil gibi.Benim tek şanssızlığım eacı olmam.Keşke sözeli baştan seçseydim.Bir umut bekliyorum işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.