Şimdi Ara

Birisi Amfiyi NasıL BiLg. BağLayabiLirim AnLatabiLir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BeyLer Amfiyi NasıL BiLg. BağLarım ResimLi AnLatabiLir misiniz ? Çok Lazım

• Eğer dağıtıcı kullanmazsan,ve ses kartın çok kanallı değilse ses kartı tarafı 3.5 mm stereo,amfi tarafı çift RCA olan bir ara kabloyu ses kartından amfinin low input girişlerine vereceksin,ve soketin yanındaki level düğmesinden kazanç seviyesini,bass ve treble'dan bas-tiz ayarlarını yapacaksın.Bu iki kanal için geçerli.

Dört kanallı kullanmak için,ses kartı çok kanallı ise ön kanalı bir girişe,arka kanalı da diğer girişe vereceksin,ama bu durumda arka çıkış ses vermeyebilir,bunu bilgisayar üzerinden kullandığın çalma programından,örneğin Winamp'ten ya da ses kartı ayarlarından ayarlaman gerek.Ya da ön çıkışı dörde çoklayarak yine amfinin dört girişine verebilirsin.
  • elbruz yinede çok saol ama benim fazla bilgim olmadığı için resimli anlatılsa daha iyi olur.Evinde ses sistemi olan birinin resimli anlatması benim için çok daha yardımcı olur çünkü fazla bi bilgim yok benimgibi bilmeyen ve yeni başlayan arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLqnZippo -- 11 Şubat 2008; 20:12:42 >
  • aşağıdaki konnektörden ve kablodan gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: pLqnZippo

elbruz yinede çok saol ama benim fazla bilgim olmadığı için resimli anlatılsa daha iyi olur.Evinde ses sistemi olan birinin resimli anlatması benim için çok daha yardımcı olur çünkü fazla bi bilgim yok benimgibi bilmeyen ve yeni başlayan arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz

bu arkadaşın evine bizzat kendim gittim ve kurdum.
    konu kapanmıştır.

• Aynen Çokta Süper oLdu Sesi Açtığımız Zaman Ekran Yerinden Onuyo orası kötü

Herşey İçin Çok SaoL brainiac_x = Gökhan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu amfi nasıl
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.