Şimdi Ara

Birisini aradığımda karşı taraf açtığında telefonum titresin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi "Birisini aradığımda karşı taraf açtığında telefonum titresin" istiyorum. Telefonum Sony Z3 android 6ya yükselttim böyle bir seçenek var ama çalışmıyor :( android 5.x ken de çalışmıyordu Samsung Wonder telefonum vardı bundan önce, çok severek kullandığım bir özelliğiydi. Hatta tek sevdiğim özelliğiydi telefonun. BOş yere kulakta tutmuyorsunuz telefonu müthiş birşey.

Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Android 6daki "ayarlar>çağrı ayarları>bağlandıktan sonra titreşim" seçeneği tıklı vaziyette. Ayrıca "ayarlar>ses ve bildirim>çağrılarda ayrıca titret" te tıklı daha ne yapmalıyım anlayamadım :( Titreşim ile ilgili birşey mi kapalı diye düşünüyorum ama ayarlar kısmında bununla ilgili bir seçenek bulamadım.

• Htc explorer A310e kullanıyorum hatta şu an o cihazdan yazıyorum. Android 2.3 yüklü telefonda stok haliyle kullanıyorum ve benimde bu telefonun en sevdiğim ve en çok kullandığım özelliği bu Çünkü başka bi özelliği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 27 Nisan 2016; 0:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim ingilizce yaparsan teli. Kullanirsin

• Stunner17 kullanıcısına yanıt
    şu progrmda olması lazımhttps://www.youtube.com/watch?v=zqXpUJ1yGCY
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

Sanirim ingilizce yaparsan teli. Kullanirsin

İşe yaramadı :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Stunner17

quote:

Cok mu onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Stunner17

quote:

Bunu yukle

http://www3.zippyshare.com/v/ErCq0Qvx/file.html

Bu programi yukle telefonuna
    Daha fazla - ayarlar - arama uyarilari. Ordan ayarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 27 Nisan 2016; 13:55:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Htc explorer A310e kullanıyorum hatta şu an o cihazdan yazıyorum. Android 2.3 yüklü telefonda stok haliyle kullanıyorum ve benimde bu telefonun en sevdiğim ve en çok kullandığım özelliği bu Çünkü başka bi özelliği yok

Önce güldürdün sonra ağlattın be kardeşim, özelden at hesap numaranı ayfonun benden

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Htc explorer A310e kullanıyorum hatta şu an o cihazdan yazıyorum. Android 2.3 yüklü telefonda stok haliyle kullanıyorum ve benimde bu telefonun en sevdiğim ve en çok kullandığım özelliği bu Çünkü başka bi özelliği yok

Önce güldürdün sonra ağlattın be kardeşim, özelden at hesap numaranı ayfonun benden

/>

Sağolun hocam Redmi Note 3 Pro alma arefesindeyim 5-10 güne sipariş verecem nasipse :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.