A2 İngilizce B2-C1' e terakki eder mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Birkaç ay tamamen ingilizceye versek kendimizi
-
-
Kanka ben de b2yim tek başına gelistireceksen ortamın yoksa günlük hayatta kurduğun her cümleyi ingilizce kurup kendini günde min 7 8 saat böyle maruz bırakıp rahatsız edersen kesinlikle 3 4 aya b2 rahat olursun. Mesela sana yazdığım bu cümleleri ingilizcede nasıl kurabilirdik diye arastiracaksin. Araştırmadanda öğrendiğin tüm yeni kelimeleri ayrı ayrı cumlelerde tekrar tekrar üşenmeden kullanacaksin b2 rahat olur 3 4 aya her gün saatlerce yaparsan kafanı da zorlarsan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç aya B2 olunuyorsa yıllarca boşuna çalışmışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam
Hocam haklısın bence de ama arkadaş a0 değil sonuçta kelime eksiği çoktur günde 8 saat hayatını buna verse yeni kelimeler öğrenip katsa kesinlikle b1+ olur bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkesin dil öğrenme becerisi ve kapasitesi aynı değil hocam, kişiden kişiye değişebilir.
6 ay da olur mu?
birkaç ayda a2 ingilizce TABİİ Kİ b2 falan olmaz. Dil bir süreç işi
-
İmkansız
Türke imkansız de, otur izle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hergele_ -- 24 Aralık 2024; 0:14:31 >
ingilizceyi niçin öğrenmek istiyorsunuz acaba
Hatırladığım kadarıyla tıp okuyordunuz
Tıpla birlikte ya da hazırlık olmadan ingilizce öğrenmek benim de bir sorunum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dili oyle oturup azimle calisip halledebilen varsa helal olsun
-
So y'all don't speek no ENGLICH? Dat’s jus sad, I’m sitti here feelin all kinds’a sorry fo y’all whewww, that’s just tragic..
-
Orta Doğunun en iyi Tıp fakültesi ise Tahran Tıptır. Uzmanlığı orada yapmanı öneririm. Yani İngilizce yerine Farsça öğrenebilirsin. Ayrıca obezlerin kilosunu düşüren Doktor Nowzaradan da Tahran Tıp mezunu.
-
Teknik olarak mümkün, ama sizin aklınızdaki çalışma şekliyle olmaz.
-
Aklımdaki çalışma şekli nedir?
Türkiye' de kalmak istesem bile bir hekimin ingilizcesi olması gerektiğini düşündüm, bir kaynağı yazıldığı dilden okuyup anlayabilmenin bile çok faydası olur diye düşünüyorum.
0'dan C1 olması için kitaplarla falan olmaz, tamamen İngilizce ortama girip aktif kullanmanız lazım.
-
Katılıyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tyt 60 net nasıl yapılır
- eskiden lise kaç yıldı
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
- final deneme kulübü
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X