Şimdi Ara

Birkaç klasik dışında notebook önerisi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar .. Bu tarz epey bir konu açıldığının farkındayım fakat önerilen ürünler alacak kişiler için belli sınırlar koymadığından klasik modeller oluyor . Msi Ge60 037 i almayı düşünüyordum hatta neredeyse alacaktım desem yeridir . Oyun açısından ciddi anlamda sağlam bir ürün olduğu kararına vardım fakat son anda burada yazılmış bazı şeyleri gördüm . Full Hd ve 15.6 " olması AutoCad gibi programları kullanırken olumsuz etki yapıyormuş anladığım kadarıyla . İnşaat mühendisliği okuyacağım için de benim için önemli bir etken. 17.3 " olan Ge70 bu sorunu çözüyor gibi fakat ekranı öyle büyük istemediğimden o da uygun olmuyor . Lenovo ya bakayım dedim Ge60 ın benzer özellikleri olan Y580 e yöneldim bu sefer de hdd ısınma olayı ortaya çıktı . Sonuç olarak seçenek açısından tükendim gibi bir şey . Hem oyun hem de dediğim gibi bazı çizim vs programları için kullanacağım. Fazla fikrim yok hangi programlar olacağına dair fakat forumda bulduğum bir yazıya dayanarak Autocad, SAP2000, Sta4Cad, İdecad, Primavera, 3DStudioMax diyebilirim sanırım . Sonuç olarak aradığım ürün Msi Ge60 / Lenovo Y580 özelliklerinde bir şey. 15.6" . Isınma ve ses gibi problemleri olmayan bir şey . Düşününce var mı böyle bir ürün diye de şüpheye düşmüyor değilim açıkçası ya neyse . Fiyat olarak da 2600 civarı uygundur . Teşekkür ederim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity24

Merhabalar .. Bu tarz epey bir konu açıldığının farkındayım fakat önerilen ürünler alacak kişiler için belli sınırlar koymadığından klasik modeller oluyor . Msi Ge60 037 i almayı düşünüyordum hatta neredeyse alacaktım desem yeridir . Oyun açısından ciddi anlamda sağlam bir ürün olduğu kararına vardım fakat son anda burada yazılmış bazı şeyleri gördüm . Full Hd ve 15.6 " olması AutoCad gibi programları kullanırken olumsuz etki yapıyormuş anladığım kadarıyla . İnşaat mühendisliği okuyacağım için de benim için önemli bir etken. 17.3 " olan Ge70 bu sorunu çözüyor gibi fakat ekranı öyle büyük istemediğimden o da uygun olmuyor . Lenovo ya bakayım dedim Ge60 ın benzer özellikleri olan Y580 e yöneldim bu sefer de hdd ısınma olayı ortaya çıktı . Sonuç olarak seçenek açısından tükendim gibi bir şey . Hem oyun hem de dediğim gibi bazı çizim vs programları için kullanacağım. Fazla fikrim yok hangi programlar olacağına dair fakat forumda bulduğum bir yazıya dayanarak Autocad, SAP2000, Sta4Cad, İdecad, Primavera, 3DStudioMax diyebilirim sanırım . Sonuç olarak aradığım ürün Msi Ge60 / Lenovo Y580 özelliklerinde bir şey. 15.6" . Isınma ve ses gibi problemleri olmayan bir şey . Düşününce var mı böyle bir ürün diye de şüpheye düşmüyor değilim açıkçası ya neyse . Fiyat olarak da 2600 civarı uygundur . Teşekkür ederim ..

Msi g serisi oyun için üretilmiş olan bir seridir

o yüzden lenovo y580 alabilirsin :D

• Samsung NP 550P5C

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada, Msi GE70 17.3'' full hd iyi bir alternatif olurdu ama stoklarda yok, satılmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

quote:

Merhabalar .. Bu tarz epey bir konu açıldığının farkındayım fakat önerilen ürünler alacak kişiler için belli sınırlar koymadığından klasik modeller oluyor . Msi Ge60 037 i almayı düşünüyordum hatta neredeyse alacaktım desem yeridir . Oyun açısından ciddi anlamda sağlam bir ürün olduğu kararına vardım fakat son anda burada yazılmış bazı şeyleri gördüm . Full Hd ve 15.6 " olması AutoCad gibi programları kullanırken olumsuz etki yapıyormuş anladığım kadarıyla . İnşaat mühendisliği okuyacağım için de benim için önemli bir etken. 17.3 " olan Ge70 bu sorunu çözüo yor gibi fakat ekranı öyle büyük istemediğimden o da uygun olmuyor . Lenovo ya bakayım dedim Ge60 ın benzer özellikleri olan Y580 e yöneldim bu sefer de hdd ısınma olayı ortaya çıktı . Sonuç olarak seçenek açısından tükendim gibi bir şey . Hem oyun hem de dediğim gibi bazı çizim vs programları için kullanacağım. Fazla fikrim yok hangi programlar olacağına dair fakat forumda bulduğum bir yazıya dayanarak Autocad, SAP2000, Sta4Cad, İdecad, Primavera, 3DStudioMax diyebilirim sanırım . Sonuç olarak aradığım ürün Msi Ge60 / Lenovo Y580 özelliklerinde bir şey. 15.6" . Isınma ve ses gibi problemleri olmayan bir şey . Düşününce var mı böyle bir ürün diye de şüpheye düşmüyor değilim açıkçası ya neyse . Fiyat olarak da 2600 civarı uygundur . Teşekkür ederim ..

Y580i vatanda % 25 indirim 2000 liraya gelmezde sakin alma o kadar bile etmez ya isinan diski ile. Asus n56vz, Dell Vostro dusunebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

quote:

quote:

Merhabalar .. Bu tarz epey bir konu açıldığının farkındayım fakat önerilen ürünler alacak kişiler için belli sınırlar koymadığından klasik modeller oluyor . Msi Ge60 037 i almayı düşünüyordum hatta neredeyse alacaktım desem yeridir . Oyun açısından ciddi anlamda sağlam bir ürün olduğu kararına vardım fakat son anda burada yazılmış bazı şeyleri gördüm . Full Hd ve 15.6 " olması AutoCad gibi programları kullanırken olumsuz etki yapıyormuş anladığım kadarıyla . İnşaat mühendisliği okuyacağım için de benim için önemli bir etken. 17.3 " olan Ge70 bu sorunu çözüo yor gibi fakat ekranı öyle büyük istemediğimden o da uygun olmuyor . Lenovo ya bakayım dedim Ge60 ın benzer özellikleri olan Y580 e yöneldim bu sefer de hdd ısınma olayı ortaya çıktı . Sonuç olarak seçenek açısından tükendim gibi bir şey . Hem oyun hem de dediğim gibi bazı çizim vs programları için kullanacağım. Fazla fikrim yok hangi programlar olacağına dair fakat forumda bulduğum bir yazıya dayanarak Autocad, SAP2000, Sta4Cad, İdecad, Primavera, 3DStudioMax diyebilirim sanırım . Sonuç olarak aradığım ürün Msi Ge60 / Lenovo Y580 özelliklerinde bir şey. 15.6" . Isınma ve ses gibi problemleri olmayan bir şey . Düşününce var mı böyle bir ürün diye de şüpheye düşmüyor değilim açıkçası ya neyse . Fiyat olarak da 2600 civarı uygundur . Teşekkür ederim ..

Y580i vatanda % 25 indirim 2000 liraya gelmezde sakin alma o kadar bile etmez ya isinan diski ile. Asus n56vz, Dell Vostro dusunebilirsin

aslında doğru söylüyorsun lenovo alırsan pişersin

oyunda oynanmıcaksa asus n56vz olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 28 Ağustos 2012; 21:49:08 >

• Oyun da oynayacağım ve Asus n56vz e de bakmıştım 15.6 " ve full hd yani Ge60 dan vazgeçme sebebimle aynı ^^

quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Samsung NP 550P5C

Ciddi anlamda ilgilenmeye başladım bu ürünle bir de eğer daha büyük ekran olayına kafam yatarsa stoklara geldiğinde Ge70 i düşünebilirim açıkçası

Teşekkürler yorumlar için ve hala öneri konusunda açığım ..
  • teknosada samsunglar turuncu indirimde bu model 2165tl güzel bir fiyata inmiş ayrıca cronosa modeli var 2474tlhttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032237/samsung_np700z5cs01tr_silver_notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

teknosada samsunglar turuncu indirimde bu model 2165tl güzel bir fiyata inmiş ayrıca cronosa modeli var 2474tlhttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032237/samsung_np700z5cs01tr_silver_notebook

Samsung NP550P5C epey kafama yattı gibi düşündüren iki nokta var . Hdd nin 5400 olması ve bahsedilen 90wlik adaptör sorunu .. Araştırmam gerek biraz daha anlaşılan bu iki problemi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquillity24 -- 29 Ağustos 2012; 10:10:02 >

• bu hdd'yi kullanmadım hantal olduğundan bahsediyorlar ama ben samsungun çok 5400 rpm makinesini kullndım okadar da hantal değil gerekli ayarları yaptıktan sonara en basitinden açılma hızı 40-50sn aralığında normaldir.5400 ve şuanda da imzamda görüyorsun 7200rpm hdd kullnmış ve kullanan biri olarak aralarında pekde fark yok açıkçası hız isteyen 7200rpm hdd olmasına rağmen ssd takıyor hız istiyorsan ssd gerekir ya da hybrid hdd olması gerekir 7200rpm olması çokda fazla artı getirmiyor.90w işi başlığında arkadaş araştırmış mantıklıda olabilir çünkü ekran kartı 45w işlemci zorlandığında 45w güç çeker zaten geriki sisteme ne kaldı güç yetmemesinden olabilir batarya fişi çıkardığında tek başına sistemi besleyebilecek gücü yüksek performansta veriyor ve kasmalar dahada azalıyor mantıklı geliyor 120w adaptörle denemek lazım.
  • monsternotebook.com.tr gir oradan istedigin konfugirasyonu yap al bilgisayarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsuha

monsternotebook.com.tr gir oradan istedigin konfugirasyonu yap al bilgisayarını

Açıkçası monster düşünmüyorum kullanmışlığım yok ama forumdaki yorumları vs göz önüne alınca riske atmanın anlamı olmadığına karar verdim ama teşekkür ederim yorum için ..

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bu hdd'yi kullanmadım hantal olduğundan bahsediyorlar ama ben samsungun çok 5400 rpm makinesini kullndım okadar da hantal değil gerekli ayarları yaptıktan sonara en basitinden açılma hızı 40-50sn aralığında normaldir.5400 ve şuanda da imzamda görüyorsun 7200rpm hdd kullnmış ve kullanan biri olarak aralarında pekde fark yok açıkçası hız isteyen 7200rpm hdd olmasına rağmen ssd takıyor hız istiyorsan ssd gerekir ya da hybrid hdd olması gerekir 7200rpm olması çokda fazla artı getirmiyor.90w işi başlığında arkadaş araştırmış mantıklıda olabilir çünkü ekran kartı 45w işlemci zorlandığında 45w güç çeker zaten geriki sisteme ne kaldı güç yetmemesinden olabilir batarya fişi çıkardığında tek başına sistemi besleyebilecek gücü yüksek performansta veriyor ve kasmalar dahada azalıyor mantıklı geliyor 120w adaptörle denemek lazım.

Açıkçası şöyle bir şey de var sınav durumu nedeniyle uzun bir süredir teknolojiden epey uzağım ve şuan kullandığım bilgsisayarın da hızlı olduğu söylenemez . Yani hdd nin yavaş olduğunu söyleyenler genellikle belli bir hız düzeyine alışmış insanlardır muhakkak benim için böyle bir sorun da yok haliyle . Disk kapasitesinin fazla olması ne derece etkiliyor bilmiyorum yani 1 Tb 5400 olması açısından .. Sonuçta en kötü ihtimal olarak 7200 lük düzgün bir hdd o da büyük sorun değil . Şu adaptör olayı düşündürücü bir de bir yerde görmüştüm wireless bağlantısında sıkıntı varmış diye bunun üzerine eski modellerine üstünkörü baktım yabancı forumlarda bazılarında wirelessle ilgili problemler gördüm bunu da düzgün bir araştırmam gerek anlaşılan.. Modelin konusuna bu sorunu yazmakla başlamak mantıklı olucaktır ..

• quote:

quote:

Merhabalar .. Bu tarz epey bir konu açıldığının farkındayım fakat önerilen ürünler alacak kişiler için belli sınırlar koymadığından klasik modeller oluyor . Msi Ge60 037 i almayı düşünüyordum hatta neredeyse alacaktım desem yeridir . Oyun açısından ciddi anlamda sağlam bir ürün olduğu kararına vardım fakat son anda burada yazılmış bazı şeyleri gördüm . Full Hd ve 15.6 " olması AutoCad gibi programları kullanırken olumsuz etki yapıyormuş anladığım kadarıyla . İnşaat mühendisliği okuyacağım için de benim için önemli bir etken. 17.3 " olan Ge70 bu sorunu çözüyor gibi fakat ekranı öyle büyük istemediğimden o da uygun olmuyor . Lenovo ya bakayım dedim Ge60 ın benzer özellikleri olan Y580 e yöneldim bu sefer de hdd ısınma olayı ortaya çıktı . Sonuç olarak seçenek açısından tükendim gibi bir şey . Hem oyun hem de dediğim gibi bazı çizim vs programları için kullanacağım. Fazla fikrim yok hangi programlar olacağına dair fakat forumda bulduğum bir yazıya dayanarak Autocad, SAP2000, Sta4Cad, İdecad, Primavera, 3DStudioMax diyebilirim sanırım . Sonuç olarak aradığım ürün Msi Ge60 / Lenovo Y580 özelliklerinde bir şey. 15.6" . Isınma ve ses gibi problemleri olmayan bir şey . Düşününce var mı böyle bir ürün diye de şüpheye düşmüyor değilim açıkçası ya neyse . Fiyat olarak da 2600 civarı uygundur . Teşekkür ederim ..

lenova yı kız arkadaşıma aldırdım ve touch pad te sıkıntı var
    vidyo izlerken uzaylı gibi sesler geliyor
    çalışma sırasında da mekanik sesler geliyor..

cihaz servise gönderildi

• reserveddd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.